Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

buna tuturor,

Nu am reusit sa mai scriu cam de multisor, ma lupt cu greturile la maxim. Deja am ajuns la perfuzii si la stst in pat 24 din 24 de ore. Am slabit 7 kilograme pana acum, noroc ca am de unde.
Am fost saptamana asta si mi-am vazut odraslele si m-am programat si eu la Dr Iosup pe 15 iulie pentru morfofetala.

Urez bun venit celor nou venite!
Va pup si sper sa-mi mai revin si sa particip mai activ la forum

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 10 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Adhnana imi pare rau ca nu te-au lasat nici acu greturile.
hai k poate trec in curand si te simti si tu mai bine

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

adhnana tu ai gemeni?
de zici ca ti-ai vazut odraslele?
nasol ca ai greturi. ma fetelor, eu n-am nici o greata, vad ca m-a luat pofta de mancare si alte pofte. tot as manca cate ceva.

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Adhnana imi pare rau ca nu te-au lasat nici acu greturile.
hai k poate trec in curand si te simti si tu mai bine

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

La prima sarcina m-au tinut pana la 6 luni, sunt o norocoasa de fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

eu vad ca sunt cam deodata cu roxy_s si vas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

adhnana tu ai gemeni?
de zici ca ti-ai vazut odraslele?
nasol ca ai greturi. ma fetelor, eu n-am nici o greata, vad ca m-a luat pofta de mancare si alte pofte. tot as manca cate ceva.

Da, roxy, am gemeni. A fost si pentru noi o surpriza, mai ales ca mai am un baietel.
Cumva trebuia sa ma astept ca se poate intampla si asa, avand in vedere ca a fost fertilizare in vitro. Sansele sa fie sarcina multipla sunt peste 30%

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna ziua, fetele! Abia acum am reusit si eu sa ma apropii de laptop, am fost cam lenesa in dimineata asta...

Bine ati venit, Bulina si Danutz! Sa va bucurati de sarcini frumoase si bebei sanatosi!

Fetele, nu mai aruncati cu pietre in saracul doctor al Lunei, ca a explicat ea pe aici ca nu i-a facut transvaginala pentru ca era cu fetita acolo, in cabinet.

Dar, Luna draga, si eu zic ca decat sa studiezi ecografia aia cu lupa, mai bine il suni pe dr. si te duci din nou sa iti faca transvaginala, ca sa stai inistita dupa aia. Iar despre varsta bebeului, pe ecografia mea de la 9 saptamani si un pic (transvaginala, unde banuiesc ca eroarea e mult mai mica decat la abdominala) scria clar ca are eroare de plus minus 8 zile la calculul DPN...

Eu cred ca totul e ok, altfel ti-ar fi spus doctorul - ganditi-va ca acum cativa ani toate ecografele erau mai putin performante, doctorii sunt obisnuiti si cu variantele mai vechi, nu cred ca pentru ei e o problema - pentru noi e, ca nu vedem ce trebuie si nu intelegem nimic si ne panicam

12+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

blue-night trebuia totusi sa-i faca o eco mai ca lumea ca acum in loc sa fie linistita ca a venit de la eco, este mai nelinistita si nedumerita.
adhnana sa ai sarcina usoara si sa te bucuri de bebicii gemeni. intotdeauna mi-au placut gemenii si mi-as dori sa am.

Mergi la inceput

bulina tu cand mergi la doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

eu am fost deja mi-a facut deja eco endovaginal si se vedea o bubruza de 4mm intrauterin
doctorul m-a pus sa repet bhcg si a crescut in 2 zile mai mult de dublu
el a zis ca se vede bb la eco intra cand bhcg e peste 1500, iar la mine era 1800

Mergi la inceput