Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Felicitari tuturor gravidutelor!
Sa stiti ca va urmaresc de mult la aspirante si mi-ati purtat noroc pentru ca m-am testat si eu deodata cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

mada minunat...abia astept sa traiesc si eu minunea asta

Angie+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Pe mine inca ma inteapa pe o parte...eu banuiesc ca e ovarul care a ovulat pentru ca tot asta m-a intepat si acum 5 saptamani imediat dupa CM. Acum imi fac tot felul de ganduri....am citit la extrauterine....(stiu ca asa ma intepa si cu Eliza dar daca nu o iau putin razna as considera ca nu pe calea cea buna) si incep sa ma gandesc la tot felul de minuni.
Acum imi trece prin cap sa ma duc azi la eco....am gasit un cabinet....dar oare vede macar saculetul la 5 saptamani?????????? Macar sa stiu eu ca e la locul lui.
VA rog ce sa fac?
Ca ar trebui sa sun intr-o ora maxim ca sa-mi fac programare.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

4+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Vas, la mine la 5 sapt si 2 zile s-a vazut saculetul si unde e pozitionat. Adica mi-a confirmat sarcina si faptul ca e intrauterina, insa depinde mult de ecograf. Eu am facut la Medlife. Bebelu parca a facut tot la 5 sapt si ceva si s-a vazut mult mai clar decat la mine. Si poti sa faci si sa nu se vada nimic dar sa fie sarcina ok.
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa astepti pana la 7 sapt. Stiu ca e greu. Cum crezi tu ca e mai bine pt tine.

Multa sanatate fetelor. Noi plecam maine la mare. Sper sa avem vreme buna.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

10+

Mergi la inceput

vas da se vede saculetul cu vezicula vitelina prezenta acum..si eu tot la 4-5 sapt am facut primul echo..si apoi la o saptamana am avut activitate cardiaca...
asa ca fugi sa-ti vezi bebelinul

Angie+7

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

Felicitari tuturor gravidutelor!
Sa stiti ca va urmaresc de mult la aspirante si mi-ati purtat noroc pentru ca m-am testat si eu deodata cu voi.

bine ai venit

Angie+7

Mergi la inceput

ANgie, nu am rezistat tentatiei si am sunat , m-am programat.
Multumesc de raspuns...DA...atat vreau sa stiu ca e in uter ...stiu ca e devreme de inimioare....dar ma va calma sa stiu ca e la locul lui.....dupa care chiar ma voi duce numai peste vreo luna la urmatorul eco. Pana atunci imi vine si doctorita mea din concediu si va fi bine.
Bulina.....pai nu ai venit tu la aspirante sa ne bucuram alaturi de tine??????????EIIIIIII......
Atunci bine ai venit la odisee si pana faci 40 de saptamani sa nu mai pleci.
Scrie repejor 10 mesaje sa poti tine pasul cu fetele....ca altfel patesti ca mine, o ora citesc din urma....

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

4+

bebelicu

Mergi la inceput

Alexa, nu rezist ...... Stii ca piticii de pe creierasul unei gravide trebuie calmati...asa ca ma conformez si vreau sa-i linistesc.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

4+

bebelicu

Mergi la inceput

vas bravo!!!!!te asteptam cu drag sa ne spui ca ai vazut puiutul

Angie+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Mersi!
La mine s-a vazut pozitionare intrauterina la 4sapt si cateva zile.

Mergi la inceput