Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
Shines spune:
neee..fara sapun ..
imi e ciuda pe mine..cand eram insarcinata cu fata aveam un ''feeling'' asa ca va fi fata..plus ca visam numai flori..acu nu imi pot imagina nimic, nu visez si nu simt nimic..si mi-as dorii
cred ca la cat de alerta e viata acu nici presimtiri nu imi mai permit sa am..acu 8 ani era altceva..eram atat de linistita..visam cu ochii deschisi
stateam si intr-un oras mai mic..unde totul era mai lent, mai linistit
de cand m-am mutat la ''capitala'' zboara timpul..acu e pastele acu e craciunul..:(
13+
LunaNoua spune:
Shines, multumesc
E lumina vietilor noastre ! Nu mai putem dupa ea. Sunt atat de nerabdatoare sa dublez bucuria noastra 

Shubulina, mi-am si inchipuit spume la
cu sapunul ala 
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LunaNoua Shines, multumesc E lumina vietilor noastre ! Nu mai putem dupa ea. Sunt atat de nerabdatoare sa dublez bucuria noastra ![]() ![]() Shubulina, mi-am si inchipuit spume la cu sapunul ala ![]() ------------------------------------------- Deea, mamica de Daria si gravi 10+ poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1 made in Brasov |
:)))))) asta a fost tare
13+
shubulina spune:
Luna 

Eu am zis ca n-am curaj
Shines,mare dreptate ai.Daca as fi putut,m-as fi mutat la tara pe perioada sarcinii.Cred ca as fi fost mult mai linistita.
LunaNoua spune:
Shines, asa si eu. Simt ca nici pentru respirat nu imi ajunge timpul
Apropos de feeling, eu mereu mi-am dorit fetite. Am eu asa o pata pe fetite. Poate pentru ca nu am avut o relatie prea apropiata cu mama mea, am vrut mereu sa o compensez fiind eu mama de fetite. Ok ... si .. raman insarcinata dupa 7 ani !! La atata asteptare ... aveam eu asa o "presimtire" ca ar fi prea frumos sa fie si fetita, si ca .. macar baiat sa fie, numai sa fie copilasul meu. Parca simteam ca imi fortez norocul daca imi doresc in continuare fetita. Simteam ca ar trebui sa ma multumesc si cu baiat. Incepuse sa imi placa albastrul ... aveam tot felul de "semne" cum ca ar fi baiat ... etc. Incepusem sa cred ca este baiat, si ma impacasem cu ideea. La un eco de 13s, parca, am vazut bebelu din cap in coada, si cand il admiram mai bine, s-a intors, cu fata inspre mine. In acel moment am vazut-o exact in felul in care avea sa arate pe la 2 anisori, ca un flash, si sentimentul a fost: "Ce frumoaSA e !!!!" Bleaga de mine, nu am stiut sa decodific acest sentiment, decat mult mai tarziu, cand mi s-a adeverit si rational. La urmatorul eco, ne-a intrebat medicul: ce credeti ca e? Eu: ca toanta: baiat. Ba nu. E fetita ! In momentul acela, totul "s-a legat" in mintea mea, si ...nu pot sa iti spun cat de bucuroasa am putut sa fiu. Apoi am schimbat medicul, si urmatorul medic nu a vrut sa se pronunte cu siguranta daca este fetita sau baiat decat chiar spre sfarsitul sarcinii, dar eu am fost sigura ![]()
made in Brasov
Shines spune:
da shubulina...insa prob mare e ca ne-am obisnuit..ne-a intrat in sange..daca merg la tara si stau 3 zile innebunesc..ma omoara linistea care e acolo noaptea..mai ales ca am un cocos dereglat la cap la tara care canta la 12 -1-2 noaptea de ma sperie...tre sa il facem supa pana nu isi face multi urmasi ca el ca ne-am nenorocit
numar zilele pana ma urc in masina sa ajung la nebunia de aici
dar nu cred ca tine de zona..ci de ''casa''..de cuib..doar sa ma mut definitiv acolo si sa imi induc ideea de casa mea in cateva luni ...nicaieri nu e mai bine ca acasa intre lucrusoarele tale 
13+
shubulina spune:
Ne-am obisnuit,avem "serviciurile",sunt mai multi factori.
Eu am dormit sapt treuta o noapte la curte si cred ca am avut 1 ora adunata de somn.Caini,pasari,lumina prea multa si tot asa.
Cand eram mica toate astea ma linisteau si ma indemnau la somn.Acuma e invers.
Shines spune:
eu mi-am dorit mereu baiat..dar la prima sarcina chiar eram indiferenta..nu conta ce era, important e sa fie sanatos..apoi am stiut ca va fi fetita si mi-a fost mai usor momentul nasterii..ma acomodasem cu bebelina mea..cred ca daca mi-ar spune dr ba ca e fata ba baiat as murii..
acum imi doresc din tot sufletul baietzel..sa aiba si tati ''omu'' lui si cami sa aibe un fratior..chiar..fata cand vb de bebe numai la fratior se refera..nu a zis niciodata surioara..:)
dar..daca va fi fetita..va fi o mandrete cu ochi albastri..inalta si frumoasa..tati va fi mandru cu atatea fete in jurul lui..iar eu fericita
13+
LunaNoua spune:
Eu visez la o casa langa munte, cat mai departe de orice urma de civilizatie. Eu apreciez la maxim linistea. Cu toate astea, nu as putea trai fara unele rasfaturi ale civilizatiei precum internetul
, baia cu apa calda, toaleta complet echipata, etc
Cred ca este cel mai misto la ora actuala sa te muti la tara, dar neaparat sa renovezi casa. Nu as putea trai cu wc in curte, sau fara apa calda, incalzire centrala, etc... Cu linistea ma impac foarte bine, si cred ca si cu munca la o gradinuta (asta nu stiu sigur, caci nu am avut niciodata o gradina a mea, doar cateva ghivece, daca se pune
)
made in Brasov
Shines spune:
da..tin minte ca la tara dormeam cu usa deschisa larg la camera si la intrare..doar o perdea pusa pt muste..si eram in siguranta ..aer curat..miros de flori si pomi..
acu..ma uit in fiecare seara la usa sa fie inchisa..daca ma pun in pat si uit ma dau jos si o iau de la capt
de cand ne-am mutat in complexul asta parca totusi e mai bine..fiind la marginea orasului..e mai liniste..e mai in ''camp'' asa..dar nu o o sa dureze mult..deja in jur sunt zeci de santiere deschise si va devenii si asta un mic-mare orasel
13+