Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

lasa luna ..ca eu si la parinti si la socrii am toate conditiile exact ca la bloc..pana si camera mea e asemanatoare cu cea de aici..baie...buctarie..apa calda .cablu tv .net (mobil..da e bun si ala ca il car dupa mine peste tot) tot ce vrei ..si tot nu imi convine..imi place 2-3 zile pana ma odihnesc..ma rasfat cu macarea de acolo..cu cash-ul proaspat de branza..cu laptele..pe urma ma satur..le bag toate la pachet si plec

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daria mea isi doreste surioara, ca si noi de altfel, dar a zis ca "nu e nishi o problema daca e fratior" Azi nu se mai dezlipea de un raft cu catelusi, la un magazin cu animale. A observat ea ca s-au imputinat, si ca au ramas doar 2 catelusi, si ma ruga cu lacrimi in ochi sa cumparam chiar acuma unul, inainte sa se termine si sa vina altcineva sa ii cumpere. Eu i-am promis ca ii cumpar un animal de care sa aiba grija, dar cand ne vom muta la o alta casa, unde sa putem sa il crestem. Atat de mila mi-a fost de ea astazi ... dragutza de ea ... nu stie cat de mult mai are de asteptat

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov

Mergi la inceput

asta cu animalele e subiect greu si la noi..desi nu suport animale in casa..am mania curateniei si mereu vad peste tot cate un fir de par sau o scama..pentru bucuria copiilor le-as lua..dar imi e tare mila de animalutze..trebuie sa ai timp de ei..sa le oferi timp si afectiune..noi cu servici de dim pana seara..fata cu scoala si pe urma bb cu gradi..animalu tot singur ramane..pe mine ma intristeaza rau..am impresia ca sunt foarte chinuiti lasati asa singuri..

13+

Mergi la inceput

Da, asa e. Daca stateam la casa, era altceva. Dar in apartament, e chin si pt om si pt animal

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Asa si eu Shines,cu toate conditiile,maxim 2 nopti stau.
Ma oftic,eram mica si stateam cu WC in curte,baie la cadita % CO si nu m-am mai fi dat plecata.
Ce vremuri...am devenit nostalgica,mai ales ca bebelu meu se naste chiar de ziua bunicii care m-a crescut si a murit acum 4 ani.Asa se pare dupa calcule.
Deci...

Mergi la inceput

gata..ma duc langa ''sforaitor'' ..tre sa ii dau cateva la coaste sa pot dormii si eu..
nu imi e f somn pentru ca am dormit in seara asta vreo 2 ore ..dar imi e teama ca dim o sa ma doara capul de la atata stat cu nasu in laptop..si abia m-a mai lasat durerea

pupici si somn linisit..ma bucur ca ati avut ''insomnii'' alaturi de mine in seara asta
revenim maine cu foarte proaspete

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Noapte buna Shines si burtica
Mie nu mi-e somn deloc,am dormit de la 7 la 10 si ceva.
Cred ca raman singura p-aici

Mergi la inceput

Shubulina, si eu mai bantui pe aici. Noapte buna Shines.

Eu imi tot fac loc, cica sa mai lucrez cate ceva. Nu am lucrat mai nimic de cand sunt insarcinata, si ... iaca, peste 4 ore pleaca sotiorul meu la targ la Bucuresti, cu un tzar de marfa. Eu mi-am propus ca in seara asta sa mai trag vre-o doua perechi de cercei .. dar..m-am intins la vorbe ... si .. iaca s-a facut 2 si eu am facut doar curat

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vasasteptam noutati de la echo

Angie+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Angie, gand la gand....offf ce frumos e cand stii ca cineva se gandeste la tine.
Deci am fost ieri la eco ,bebe e la locul lui. S.a fazut un mic saculet, si m/am linistit.Si placenta se vedea ca s/a ingrosat. A spus doctorita ca mai mult de atat nu se poate vedea la nici 5 saptamani dar macar mi/a trecut faza cu ectopica.
Pentru fetele carora le/a spus de vreun hematom mi/a explicat doctorita ca a remarcat si ea faptul ca in faza incipienta mai tot timpul apare un loc cu putin sange (se si vedea..adica am vazut pana si eu) care induce in eroare pe multa lume, dar nu e absolut nimic anormal. PRoblema e ca pana acum nu prea se faceau eco asa devreme si atunci normal ca nu mai aparea nimic dupa 7 8 saptamani.

Azi nopate m/am ridicat sa ma duc la ELiza in camera ca ma strigase si m/a lovit un rau, de am crezut ca vomit in pat...deci bebe creste.
Ma mai duc porbabil peste o luna la eco , (specific ca la doctorita mea, aici nu mi/a placut), inainte de a pleca in concediu.

Fetelor eu va rog tare mult nu luati medicamente de capul vostru.........nu vreau sa va povestesc nimic urat dar stiu cateva exemple nu prea frumoase. Faceti/va un obicei si cititi prospectul, chiar vroiam sa va mai spun odata , intrati pe google si cititi prospectul in engleza si veti vedea ce traduceri defectuoase avem la medicamente.
VA ROG MULT!!!!!!!!!!!!!!! da paracetamolul e cel mai safe medicament dar folositi/l si pa asta in caz de urgenta.

Eu la prima sarcina care a fost iarna am bagat miere cu lamaie pana am zis ca fac hepatita daca mai simt gustul.....dar m/a ajutat mult.

Uite ca sa nu mai beti apa faceti/va limonada ..e extra buna.

Hai ca acum v/am plictisit.
Ma duc sa mai citesc....ca mai am restanta 4 pagini.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

4+

bebelicu

Mergi la inceput