Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
roxx26 spune:
La mine dupa UM ar fi 7 ian, iar dupa eco 11 ian, adica e cam tot pe acolo...
Gataaa, acu chiar ca ies, noapte buna
_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste
LunaNoua spune:
Shines, laptele face aciditate, din cate stiu eu. Nu este bun remediu pentru arsuri. Exista ceva medicament pentru aciditate care se ia si in sarcina, dar nu mai imi vine in minte acum
Poate daca intrebi la o farmacie, stie ce sa iti dea.
InaIoana, felicitari pentru bebele blond cu ochi albastrii !!! Tu chiar ai mers la cel mai bun eco
Sa dea domnul sa fie sanatos. Cum se numeste minunata analiza ?
Fetelor, la sfarsitul sarcinii, la ultimul eco, o sa auziti masuratori de genul: capul 35s, abdomenul 37s, femurul sau nu mai stiu ce...36s. Atunci cate saptamani o sa puneti la semnatura ?
Sarcina se socoteste de la UM, tocmai pentru a nu crea confuzii. La nastere, pe hartiuta bebelusului, va scrie alaturi de kg si saptamanile implinite de la UM pana la nastere.
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Shines spune:
ai dreptate luna..ms
deci am 13 sapt si 1 z..wow
burtici..ati adormit toate ?? voi sunteti active ziua..si seara cand ajung eu acasa va ia somnul pe voi :(
o sa recuperez maine
13+
LunaNoua spune:
si ca o continuare....
...sunt copilasi care sunt mai dezvoltati in inaltime, altii care au capul mai mic, ori mai mare, ori au picioarele mai mari, toate in limite normale, nu ma refer la malformatii. Daca ar fi sa te iei dupa DPN-ul de la eco pentru fiecare organ masurat, ar trebui sa il nasti pe bucatele
Si chiar si daca ar da toate masuratorile aceeasi DPN, foarte putine sarcini se nasc exact la termen. Diferente de 2, 3 saptamani inainte sau dupa DPN sunt foarte des intalnite, fara sa luam in calcul nasterile premature. Ne gandim cu nostalgie la data probabila a nasterii, la zodia copilasului, etc ....dar .. in zadar. Doar BD stie cand va fi cu adevarat aceasta data.
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Shines spune:
luna..ai o minunatie de fetita ..m-am uitat la ea minute in sir..e foarte frumoasa si dulcica foc..
felicitari, sa va traisca 
13+
shubulina spune:
Shines,eu sunt p-aici.M-am trezit un pic mai devreme,am bagat un porumb si citeam ce mai zic fetele.
Eu cred ca saptamana viitoare ma duc la o eco,desi ar trebui peste vreo 3.Nu mai am rabdare si vreau sa ma asigur ca e bine gandacu.
Care gandac a fost gretos toata ziua...
Shines spune:
hai mai ..nu gandacu e gretos :))
o sa treaca si asta
eu merg miercuri la eco la iosup..incep sa numar orele deja..am emotii
13+
shubulina spune:
Ba el si-si bate joc de mami,ii place sa o stie prietena cu toaleta

Bine,prietena pe o parte,pe partea cealalta n-am reusit nimic de 2 zile.Am bagat niste rosii cu lapte,parca parca ma incearca ceva.Si cu porumb...ma gandesc ca e imposibil sa nu mearga
Shines spune:
mda..patesc si eu
maine trebuie sa ma gandesc cum rezolv ca deja ma supara..de cateva zile nu mai functioneaza nici iaurtul, nici perele..nici laptele
culmea e ca eu pap multe ciorbitze ..multe lichide..da asta e
aoeloo..maine tre sa il trimit pe al meu dupa porumb..peste tot am citit azi numa de porumb..
13+
shubulina spune:
Eu daca nu merge apelez la un supozitor,ca nu se mai poate.Trimite-l,ca si eu l-am trimis.Aseara mi-a luat si castraveciori.Problema ca pana a venit el imi trecuse pofta.Am mancat 1-2 de gura lui,ce sa fac?
Ah,tin minte ca mamaia cand eram mici folosea o bucatica mica de sapun in loc de supozitor.Eu una n-am curaj![]()