Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ina...nu de dry test a zis ?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

ina, sa ne spui si noua cum se numeste, sa-l facem.
mersi!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 5+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Shines, nu cred. Discutia a fost asa: eu l-am intrebat daca e cazul sa fac morfologie de prim trimestru daca nu fac dublu sau triplu test pentru ca nu vreau. El a zis ca trebuie facuta si nu are legatura cu ele si apoi ca de ce nu vreau sa fac DT/TT. Eu i-am spus ca nu vreau sa avortez daca imi iese oarece risc pentru ca: 1. riscul calculat de ei mi se pare prea putin semnificativ si 2. varsta sarcinii pana se calculeaza un eventual risc mai mare si se face si amnio etc este mult prea mare ca sa mai fac avort, pe scurt este o alegere mai degraba morala la care nu reunt. El a zis ca i se pare corect, doar ca exista un nou test care este exclusiv de sange, se face la 9 saptamani si are acuratete de 99% pentru SD, nu trebuie amnio, eco sau altceva. Asa fac? Bine, fie , fac, am zis. Mi-a dat nr de tel de la laboratorul unde se face sa ma programez si atat. Nici macar nu stiu nunmele laboratorului, am omis sa intreb.

Gata, am pus pozele: http://www.flickr.com/photos/51482631@N02/4733240929/

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Am inteles Ina..eu nu le-as mai face deloc..sunt satula de atatea analize si de sperieturi...intr-adevar , e ok sa le faci ..dar cu ce te ajuta un rezultat prost la o analiza in 12-15 sapt de ex ? inafara de faptul ca stai numai cu gandul acolo restul lunilor si iti creezi stres, emotii si durere...era mai simplu acu 20 ani..si copii erau sanatosi si nascuti acasa fara prob..da deh..ne-am modernizat..fiecare durere in ''cot'' are acu un nume.

11+

Mergi la inceput

voi la semnatura v-ati pus saptamanile de sarcina care ies la eco ? sau de la ultimul um..eu tot in ceatza sunt normal as avea 13s si 1z

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

bun venit burticilor noi, sarcini usoare si bebei grasi si sanatosi!

lcazangiu, la multi ani pt David, sa creasca mare, frumos si sanatos si sa iti aduca numai bucurii!

Mamutz, ma bucur mult ca ai ramas printre noi, asa mai trece timpul, iar noi iti suntem alaturi. Dar sa nu cumva sa ne parasesti de tot daca te vei inscrie in curand la alta odisee

Aditza, recomandate sunt cele homeopate (oscilcoccinum & co), vezi pe la help net, sunt specializati pe asa ceva. Sanatate multa iti doresc!

bebelu, foarte simpatica povestioara cu hormonii, tocmai o printez sa i-o bag sotului sub nas!

va pupicesc pe toate ca sunt franta de oboseala. Mi-am facut datoria in seara asta - am citit tot ce ati scris, ad de scris nu prea mai pot... - si acum ma bag la un binemeritat nani.
Noapte buna!

_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Shines, eu calculez acum dupa cum mi-a zis la eco (si asa o sa merg si de acu inainte, ca ma zapacesc altfel!), si le trec la semnatura pe alea deja implinite!
pupicei

_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste

Mergi la inceput

somn linistit roxx

13+

Mergi la inceput

pai da roxx..da cica in timp recuperezi diferenta..cam la toate burticile a fost asa...am avut si prietene care la fel au zis..de asta ma gandeam

13+

Mergi la inceput

la prima sarcina cu fetita la fel am facut..am calculat dupa um..si imi iesea ca nasc pe 20 apr..si am nascut pe 23 aprilie..am facut 3 eco in sarcina si la toate era o mica diferenta ..da rezultatul a fost acelas

13+

Mergi la inceput