Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am incercat bebelu cu lapte..nu mai functioneaza..plus ca eu am o prob cu laptele...beau foarte mult dar niciodata cald..doar sa fie direct din frigider..altfel mi se face rau ...nu-l support..mai ales pe ala de la tara super gras care miroase..de cand eram mica il beau asa..niciodata nu am baut nici macar caldutz..
nbuna bebelu

am luat paracetamol pana la urma pt ca nu mai rezistam , parca incepe sa ma mai lase putin
eu am avut arsuri si cu prima sarcina, dar nu cand era bb mare,ci de la cateva saptamana pana prin luna 5..atunci mergea cu lapte si biscuiti..acu nu mai merge

11+

Mergi la inceput

lili..dar azi am papat foarte putin..un sandvici dim (pap in masina spre serviciu in fiecare dim unul mare, cu de toate..cam pe la 7 dim asa ) , apoi la 12 nu mi-a fost foame,am papat un iaurt ..si pe urma tot drumul spre casa de la ora 4 pana la 5.30 mi-a ars si gatul si creierii..

11+

Mergi la inceput

bebelu maine sa imi zici cum sa pun poze pe comun..sa ma alatur si eu

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Ati facut dublul test?
SI echo pentru morfologie fetala de trim 1?
Eu sunt cam stresata recunosc.
Azi mi au venit rezultatele de la anticorpi, cred ca au iesit bune,la cat ma pricep eu, si ma gandesc ce trebuie sa fac mai departe. Dr meu a spus sa l fac daca vreau testul, pe el nu l ajuta cu nimic.
Daca echo iese bine, iti poate spune din start daca tb sa faci si dublul test din sange?
Mersi si pupici.

Sapt 12+

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Sapt 11+ am vrut sa scriu.

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

bebelu, sa ma treci si pe mine in listuta cu david - 23.03.2007
mersi mult!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 5+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

chiar vb zilele trecute de testele astea...nici nu mai sti cate sunt si cum se numesc
eu am facut acum la aproape 12s DRY TEST..asta cica le-ar inclocui sau completa pe alea dublu sau triplu test..dar nu stiu sigur
si eu sunt stau in stres la fiecare analiza..si astea dureaza si mult pana iti vin rezultatele...pana la 2 sapt
lasa ca o sa fie bine pana la urma

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Gata am terminat dde citit. Bun venit noilor burticute sanatoase sa fiti si sa aveti bebei sanatosi si la termen.
Dublu test am sa-l fac pt k mi l-a recomandat medicul nu k are vreo relevanta pt mine. Si trebuie sa mai platesc si eu ceva analize k daca am un abonament la medicover marea majoritate a analizelor sunt gratuite.

11+

Mergi la inceput

eu am facut morfologia de trim I si a iesit foarte bine..inafara de prob cu placenta , bebele e bine, a fost masurat si e ok
ma rog..eu o sa repet morfo sapt viit la alt dr sa inteleg pana la urma cat de grava este situatia cu placenta pentru ca am ramas in ceatza

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Pentru dureri in gat poti lua Tantum Verde spray, eu am luat in sarcina, are efect local si e ok. De asemenea pentru nas infundat merge Olynth din ala pentru copii, concentratie mica (0.05 cred).

In alta ordine de idei, am fost la Tutu, bebele e bine merci, frumos si destept, blond cu okii albastri, are 8s4z deci e mai mare cu trei zile, exact cum banuiam si eu si se ocupa intens cu batutul inimii: 170/minut.
Am si eu poze d-alea doveditoare frumoase, o sa dau link cand le urc pe net.

Mi-a spus ca exista un soi de test nou-noutz super varf de lance in tehnologie pentru SD care are acuratete de 99% doar din testul de sange, fara amnio si alte prostii si care se face in saptamana a 9a asa ca, in aceste conditii am acceptat sa il fac. Trebuie sa sun sa ma programez pentru saptamana cealalta, la 9 sapt si cateva zile.
In rest totul bine, mi-a zis sa termin cu utrogestanul ca mai mult imi face greata si nu ma ajuta la nimic, sa iau acid folic (asta luam oricum) si ne vedem peste doua saptamani sa vorbim despre testul cu pricina. La acuratete de 99% si avand inv edere varsta foarte mica a sacinii la care se face, am ales totusi sa fac analiza asta, sa fie.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput