Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

lunanoua ..nu ai de ce sa-ti faci griji, depinde de ecograf, unde am facut eu este un eco performant si a fost eco vaginala.conteaza enorm aceste aspecte.
Aditza..vezi ca sunt alte pastilute pt gat safe in sarcina, strepsilsul nu e cel mai nimerit.
Adhana..off mititica, nasol tare cu greturile astea, la mine s-au limitat doar seara , dupa ora 7 nu pot sa mai bag nimic in gura, dimineata ma trezesc rupta de foame, azi la 6.30 papam
Mamutz.. ai incredere in sf Nectarie si va fi bine, aspenterul eu il iau in fiecare zi, nu-ti dauneaza cu nimic, din contra ajuta foarte mult.
lcazangiu..sa iti traiasca cavalerul,sa fie sanatos si sa aduca bucurii

poopici pe burtici

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

roxx da am vazut si eu de strepsils intensiv , farmacista mi-a zis ca imi da cel mai usor ....ca nu contine nu stiu ce , dar era f rezervata cand am zis ca dr mi-a recomandat , a zis sa fac cum doresc dar ea nu ar recomanda nimik , l-am cumparat dar nu stiu ce sa fac ..la fel si cu paracetamolul am luat decat aseara ... ma enerveaza ca azi am gatul mai nasol ca ieri am baut eu ceai de tei cu lamaie , cu miere am papat fructe , iau vit c dar nici o schimbare mi-e teama sa nu ma ia mai tare

luna scumpa depinde f tare de ecograf si de felul in care faci eco ...deci clar ecograful e mai slab si ai facut si pe burtica , nu te mai necajii , totul e ok !

sherbi eu voi naste la elias ..iar morfo de trim 1 il fac la 13 sapt am pr pe 5 iulie ....dar inainte face bebelu ( suntem la acelasi dr ) abia astept sa vad la ea....

mada care anume ? da-mi un ex ....

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Salutare fetelor,

de citeva zile am o intrebaruta pe care nu mi-o prea poate raspunde nimeni din prieteni si cunoscuti. Am hotarit sa ma adresez voua, care sunteti multe si saritoare la nevoie :)....

De cam 5 zile am dureri ca de ciclu, dar nici urma de singerare. Dureri inaintea ciclului am avut dintotdeauna, insa cum apareau cum imi aparea si cilcu. De data asta e totul ciudat, foarte ciudat....primele crampe, extrem de dureroase le-am simtit noaptea acum 5 -6 zile (astfel de dureri am de obicei in primele ore de ciclu). Ieri n-am simtit nimic, aseara noaptea iarashi m-au apucat nishte dureri de credeam ca nasc. A mai patit cineva ca mine? Eu nu cred ca-s normale crampele din abdomen? Cel mai frica-mi e de o extrauterina, dar durerile de la extrauterina apar pe la 8-9 saptamini, eu ciclul trecut l-am avut fara probleme, iar inaintea cicluilui trecut am fost shi la controlul meu de rutina la ginecolog, unde mi s-a spus ca totul e super bine shi frumos...Nici nu shtiu ce sa cred, sunt in panica...Va rog sa ma ajutati cu ceva info poate ma mai linishtesc. Daca ash fi insarcinata ar fi cea mai frumoasa surpriza din lume :)!

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

dinora in ce zi a cm esti?
ai cm regulat?

incearca sa faci un test
iar sa te lase durerile ia no=spa

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

un cantecel frumos:

http://www.youtube.com/watch?v=GuZvmh0S16Y&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ady...pei poti lua homeogene9(homeopate) foarte bune, proposept, propolis C, oscilococcinum, paracetamol simblu, dar sa nu abuzezi de el doua max daca nu iti e foarte rau,stotal in caz de tuse, exista si sirop si grauntze, tot homeopat si asta.
Dinora..cel mai bine sa faci un test de sange si vezi sigur cum stai daca esti gravi sau nu, durerile in saptamani mici de sarcina sunt frecvente.

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

bebelu86 am un ciclu de 28-29 de zile, azi sunt exact in a 29-a zi. Ashtept week-endul asta shi vad, daca ma mai tin durerile shi nimic singerari, voi merge luni la prima ora la doctor.
Merci pentru raspuns sustinere
Lili_g merci pentru cntecel

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Multumesc fetelor pentru incurajare. Ecograful l-am facut la clinica Eva, si am presupus ca ar fi performant, dar poate ca totusi nu este de ultima generatie. Nu stau prea bine cu banutii sa mai merg pe la alte ecografe. Mai bine mai astept 3 saptamani si atunci chiar va fi ceva de vazut. Nu dau vina nici pe doctor. Mie mi-a placut de el. Poate ca nu a vrut sa se pronunte la ceva ce nu era sigur, si .. e normal sa fie asa.

Oricum, dupa "descoperirea" mea, parca m-am mai linistit. E micutul meu secret, caci eu l-am vazut unde nici nu se vedea Cred ca e o mica nebunie la mijloc .... dar ... ma simt bine, deci .. e ok

Bun venit noilor burtici !

Eu trebuie sa fug, ma asteapta fetita sa ne plimbam prin ploaie

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov

Mergi la inceput

mada ms mult pt raspuns ....o sa incerc una din ele !....asa ma necajesc ca m-a luat raceala asta ar tb sa stau in casa sa treaca ...faza e ca si barbatamiu este si a fost racit ca oi fi luat-o de la el ...de la vreme nu stiu ..dar nici lui nu ii mai trece
ma pun eu cu medicamentele pe el ca asa nu se mai poate .

11+

Mergi la inceput

o sa imi iau de la farmacie oscillococcinum sper sa ma faca bine !

11+

Mergi la inceput