Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

aitza ai grija cu raceala asta.
oscillo este bun, am luat si eu in sarcina si in 2 zile nu mai aveam nimic. este bun si la gust, de drag il luam.
dinora cel mai bine fa un test. se poate sa fii insarcinata si sa ai asa dureri. dar totusi, daca sunt mari mai bine sa mergi la doctor.
luna la Eva au ecograf super performant, eu asa am vazut de cate ori am fost. acum nici nu stiu ce sa zic...in ce cabinet ai fost tu....eu zic sa stai linistita. mai rau faci daca te stresezi.
eu vorbesc de stres.... ca pana ajung sapt viitoare la doctor stau ca pe ace.

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

shubulina..dar sti ca aia din jonh and kate au divortat , nu ? se pare ca nu au avut nervii asa tari..si nici iubire :(

bulina..bine ai venit sarcina usoara si la termen

luna..stai linistita..data viitoare vei vedea buburuza mai bine..acum e micutz bb

vas..stai linistita ca e acolo unde trebuie, si pe mine ma inteapa ovarele de sar in sus.. eu la 6 sapt am facut eco abdominala..si s-a facut saculetul..

danutza..bine si venit

11+

Mergi la inceput

sa stiti ca eu am mai dat un mesaj in care spuneam ''buna seara'' ca tot omu..si pe urma povesteam eu acolo..da vad ca nu a aparut..cred ca mi-a cazut netu

fetelor..ma doare capul ingrozitor..imi pulseasa tot capul.
asa am tinut-o toata ziua la birou, imi dadeau si lacrimile ..nu cred ca am avut pana acum asa durere

ma ia si raceala..azi-noapte m-am trezit ghemuita si tremurand..am scos pilota ca de vreo luna dormeam cu o patura subtire...si cred ca de acolo mi se trage..
si am niste arsuri groaznice pe piept..am incercat cu lapte si degeaba..arsuri am mai simtit in sapt 4 pana in sapt 7..da acu sunt ingrozitoare

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor ce o fi cu raceala asta?
shines ai si tu grija, bea ceaiuri cu lamaie. pt cap nici nu stiu ce-ai putea sa iei. este si vremea asta asa urata si frig.
sper sa-ti revii cat mai repede

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

rox da am grija dar nu vezi ca s-a luat de capul meu .... am inceput sa iau sper sa imi treaca repede

shines daca simti ca te ia raceala previne-o ...ceai , lamaie , oscilo, nu lasa asa ...durere de cap mai am si eu ...am avut si ieri si azi putin

bun venit burticilor noi

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

pai nu ma mira..
acu e cald de nu sti ce sa iti dai jos de pe tine
acu e frig de nu sti ce sa iti mai pui pe tine.

nu face bine la organism toate schimbarile astea
iar imunitatea scade, si e normal sa racesti
aveti grija de voi fetelor
bagati de la inceput ceai de lamaie cu miere la greu
si dc continua luati osccilocicinum

aveti grija

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Eu stiu ca Oscillo ala... homeopatul se ia la primele simptome de raceala. Odata instalata raceala, mie nu mi s-a parut ca ar mai avea efect. Stiu ca anul trecut ma temeam sa nu fiu gravida, pentru ca eram cumplit de racita, cu febra 39 si ala nu a avut efect. Medicul mi-a zis si atunci: antitermice (paracetamol simplu, 2 pe zi). Acum eu zic sa nu luati, decat in caz de extrema urgenta, in rest remedii babesti: ceai, multa lamaie, stat in pat, cat mai mult la caldura, etc.

Cat despre durerile de cap, doamne, nu le doresc nici macar dusmanilor mei.. De cand e mai racoare eu am scapat de ele, faceam migrene de la caldura... Ca tratament, somn, intuneric, liniste totala.. puteti incerca cu cartofi cruzi pe frunte, legati cu o carpa cu spirt. La mine nu a functionat, ale mele sunt urate rau, au cedat dupa vreo 18h doar cu paracetamol

Aa, si legat de costipatie, am reusit sa scap cu: prune uscate, puse la muiat de cu seara, luate dimineata apoi pe stomacul gol cu un pahar de apa. Combinat cu asta, am baut iaurt facut in casa, 2-3 pahare pe zi. A fost singura chestie care m-a ajutat pana acum.

Mergi la inceput

am dormit doua ore
ma simt ca batuta, am si gatul uscat de la febra
o sa beau ceai cu lamaie si maine dim merg sa iau ceva pastile ..asta imi mai lipsea acum..dr meu e plecat si in tarile ''calde'' nu il pot suna
capul tot imi bubuie
voi ati avut arsuri ?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

SHine eu una nu am avut
dar am inteles k trec cu lapte cald

imi pare rau k te simti asa..
mergi la farmacie si vezi ce iti zice
nu ai deloc paracetamol in casa sa iei?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

bebelu cf mama ? io nu sunt decat pe net putinel ..caut ceva

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
11+

Mergi la inceput