Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mamutz atunci te mai asteptam pe aici cand simti nevoia si sti k suntem alaturi de tine.
stiu k e greu.
dar tre sa mergi mai departe cu credinta si optimism.
nu ai ce face.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mamutz
Si eu am patit ca tine si dupa 3 luni iata-ma.Asa ca da-i bataie cand ai voie,Dumnezeu e mare si puternic.
Pe noi ne-a invatat cineva sa prestam in fix a 11-a zi de cand imi vine CM.Si a functionat de 2 ori.
Pup fetele,pe mine m-a chinuit o durere de cap toata noaptea.Am luat dimineata un algocalmin,mi-a zis doctorul ca e ok.Numa ca am citit pe prospect si cica sa nu se ia in primul si al treilea semestru de sarcina.
Acuma...

Mergi la inceput

shubulina data viitoare dc nu te lasa ia paracetamol din ala normal
k asta e singuru permis
asipirina si algocalminu nu sunt bune in sarcina.

la mine nu a fost valabila chestia cu din z 10-11 pune-te pe prestat
k si acu si data trecuta am ramas in a 7-8 zi.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Bulina, de curiozitate, ziceai ca esti mai in varsta, cat de in varsta esti?
par example , Moi, am 37 ani, fac acusica 38...esti mai in varsta de atat?
.
Nu iau nimic altceva decat acid folic, deocamdata. Dar nu am ajuns inca la analize, daca pe acolo se va dovedi ca am niscaiva lipsuri, sigur va fi cazul si de altele.
la prima sarcina, raul general si nemancatul m-au tinut pana in saptamana 18 si a trebuit sa fac perfuzii de cateva ori. Plus ca in saptamana 13 am facut colica renala pe fond de dezhidratare. sa va pazeasca DD de asa ceva!!! Sper ca macar acum sa fie mai bine si sa ma lase raul mai devreme...sper
Roxy, eu am anuntat dupa eco de 7 saptamani, cand s-a vazut ca embrionul are activitate cardiaca. Si oricum sunt tareee sceptica, pana nu ma vad trecuta de primul trimestru nu anunt la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Eu am ovulatie in ziua 15 tot timpul.
Pvestea e cam asa: acum 5 ani m-am apucat sa fac analizele pt bb (luam anticonceptionale). am facut toate analizele, inclusiv Histerosapingografie si mi s-a spus ca e totul in regula. Am renuntat la anticonceptionale si surpriza nu s-a intampat nimic. Am reluat analizele hormonale, am fost la toti dr celebri de care stiam, rezultatul sunt sanatoasa tun dar lipsa bb. Sa inebunesti nu alta. Ba mai mult ultimul domn prof dr la care mergeam mi-a facut si doua inseminari cu tratamentul aferent in conditiile in care eu ovulam lunar exact cand trebuia. Mi-a mai facut si histero iar si 15 mii de randuri de analize.
Tot aveam un gand cand mergeam la sf Nectarie, sa citesc acasa cu sotul 40 de zile acatistul sf-ului.
La inceput am ignorat, apoi am incercat singura de vreo doua ori dar nu reuseam, se intampla cate caeva si intrerupeam. Pana la urma am citit impreuna 40 de zile si...
Cand am terminat nu am dormit o noapte si dimineata am luat analizele si m-am uitat pe ele a nustiu cta aoara.
surpriza vad pe radiografii, limpede ca lumina zilei ca tromplele mele erau infundate tun. Va imaginati ca totio dr 4 ani mi-au zis ca sunt f bune?
Am plecat imediat cu ele la dr si l-am intrebat si ce mi-a raspuns?
Ca a vazut si ca normal ca inseminarile nu aveau nicio sansa cu trompele imfundate, dar daca nu am vrut sa fac fiv el ce sa imi faca. Si asta e nu mi-a spus ca am trompele infundate. Va imaginati cam ce imi venea sa ii fac celebrului domn profesor. Am strans analizele si am plecat.
Imediat am sunat la actualul meu dr. Aveam nr de la un preot. Intr-o ora eram la dansul. Nu i-am zis nimic doar i-am aratat analizele si in secunda unu mi-a zis ca am trompele infundate, deci in doua saptamani eram deja operata. Cum s-a terminat postul sf Pasti am si ramas insarcinata. Nenorocirea a fost ca a scazut proteina S si am pierdut sarcina. Care apropo, daca nu ai probleme genetice scade din cauza anticonceptionalelor. Ne platim pacatele ce sa facem. Asa ca acum sper sa ne ajute Maica Domnului si sf Nectarie, sf. stelian si toti sf sa raman iar si sa duc sarcina la capat cu un bb sanatos.
Asa ca fiti cu ochii in patru si sa va incredeti si in instinctele voastre. Si acum am visat noaptea ca am pierdut sarcina si dimineata aveam pe chilot ceva mic gelatnos si apoi o pata f mica galbena si am fugut la dr. Mergeti imediat la dr pt orice. Nu asteptati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Sper ca nu v-am plictisit prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

shubulina acum ca ai luat un algocalmin nu-i bai, sa nu mai iei de acum inainte.
mamutz faza cu ramai din ziua x si in ziua y nu-i adevarata. organismul nu functioneaza ca la carte, poate sa zica orice medic ce-o zice.
bebelu a ramas in z7-8 si eu in z18. na, ce mai zici de asta?

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

mamutz, nu ne-ai plictisit...o sa fie bine,mai e un pic...daca ajungi la Eghina o sa fie minunat, Santul Nectraie sa va ajute!

Danutz, hai ca sunt eu mai "in varsta". Am 41 trecute...

Va imbratisez pe toate, n-am mai scris zilele astea dar am citit tot, tot.

Mergi la inceput

Mamutz m-ai lasat fara cuvinte..
asa e..unii medici sunt buni.dar si-au luat lumea in cap si se cred atat de destepti incat nu mai pun diag corecte.
bine ca ai aflat ce si cum si ti-a deschis ochii Sf. NEctarie
ai incredere in el ca te va ajuta si de data asta
eu cand am pierdut prima sarcina
pana sa aflu ce si cum
imi ziceau k e ectopica si trebuie operatie (desi nu se vedea nimic la eco) aveau doar un test de urina pozitiv si unul la sange
si am rugat sambaat sa imi dea drumu aksa si sa revin luni
iar sambata seara am mers la Sf. Nectarie m-am rugat si am zis merg cu Dumnezeu inainte. ce o fi o fi
iar luni m=-au externat cu boala inflamatorie pelvina. (adica o raceala la ovare) nicidecum sarcina ectopica. cum ma internasera
iar eu sangeram incontinuare.
miercuri m-am dus la medicu la care merg si acum
si nu i-am zis nimic
m-a urcat pe masa. mi-a facut eco
si mi-a zis simplu. a fost sarcina, s-a eliminat fiind ff mica
nu e nimci grav. mi-a dat duphaston si asta a fost

Sf, Nectarie m-a ferit sa ajung la operatie. k dupa aia asa trebuia sa fac. si am dat peste medicul acesta care este un super om.
oridecate ori am avut nevoie de el, mi-a rasp la tel si m-a ajutat.
k dupa ce imi facuse externarea din spital ramasese k ma asteapta la clinica peste 2 zile sa imi fac chiuretaj.
bine ca nu m-am dus.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Bine v-am gasit mamicutelor,

Am vazut ca s-au mai alaturat noi "burtici", foarte bine, sa facem gasca mare:)
David e mai bine, Slava Domnului, ieri a implinit 2 anisori, Doamne cum zboara timpul, maine il serbam in aer liber, sa vedem daca tine vremea cu noi.
A inceput sa manance ceva, ceva, oricum el nu manca nici inainte foarte mult
Daca totul iese bine maine, am sa pun in acest week-end poze, sa ma ajute si pe mine cineva cu parola de la mail-ul comun.

Marti ma duc si eu la eco, abia astept, chiar daca sunt la al doilea am emotii, vreau sa-i aud inimioara cum galopeaza:)

Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si 7+

Mergi la inceput