Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
sherbi spune:
bebelu, m-a distrat tare povestioara cu hormonii.
eu nu prea am fost hormonoasa la sarcina cu david, doar mai plangeam din te miri ce prostie. acum, vad ca sunt ok, zic eu, sau e prea devreme pt. probleme hormonale
.
vas, ai fost la medic?
danutz si bulina, bine ati poposit la noi la odisee. sa stati 40 de saptamani si sa aveti sarcini usurele.
fetele cu ureaplasma, eu nu am primit tratament de la dr. cica nu e indicat in primul trimestru. asa ca astept pana prin saptamana 14 parca.
pe 7 iulie merg si eu sa vedem acitivtatea cardiaca.
voi la cate saptamani faceti eco morfologica de prim trimestru? ca as vrea sa-mi fac o programare si la herghelegiu. cica ar fi nr. 1 din tara la morfologice. eu am facut si la sarcina cu david tot la el, morfologia fetala, dar cea de 20 de saptamani.
voi v-ati gandit unde nasteti? stie careva vreun pachet avantajos care sa contina si supravegherea sarcinii si nastere, la regina maria?
am vazut poze cu clinica si arata impecabil.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
4+
poftiti la poze noi
roxy_s spune:
chiar fetele, cele cu burtici micute ca a mea
, voi ati anuntat pe toti ca aveti burttica? sau asteptati eco? eu am anuntat doar cativa, dar astept si eco sa fiu si mai sigura apoi anunt pe toata lumea.
sherbi sa stii ca nici la mine nu si-au facut simtita prezenta hormonii, o fi poate si prea repede, poate de acum.
bebelu tare povestioara cu hormonii, super tare, am ras de nu mai pot.
S-a intamplat minunea mult asteptata
5+
bebelu86 spune:
Sherbi morfo de trim 1 se face intre 12-14 sapt.
si DT 11-13 
eu nasc la Elias clar.ca acolo e si medicu meu
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
mamutz spune:
Apropo de haine adecvate, gasiti la Sprider. Nu sunt special de gravide, insa au majoritatea benzi elastice pe talie si sunt f dragute. Gasiti si elegantute si sport, sunt greci. Eu luasem deja insa nu a fost sa fie, poate la urmatorul bb
. Adresele magazinelor le gasiti pe net. Eu am luat de la City Mall. Au si reduceri saptamanal.
Succes!
mamutz spune:
Bucuresti Liberty Center Sos. Progresului nr. 151-171 Luni - Duminica: 10:00 - 22:00
Bucuresti CITY MALL sector 4,_Sos. Oltenitei nr. 2, etaj 1 40-213111511 Luni - Duminica: 10:00 - 22:00
Bucuresti IRIS SHOPPING CENTER sector 3, bld. 1 Decembrie 1918 nr. 33A, 021 304 6004 Luni - Duminica: 10:00 - 22:00
bebelu86 spune:
mamutz multumim mult de tot 

sa sti ca ma gandeam aseara dc acolo gasesc ceva de imbracat
k e si aproape de mine. tu ce faci?
cum te simti?
in ce zi esti?
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 12+
mamutz spune:
Bebelu ma simnt mai bine fizic, pshic din pacate stii si tu cum e. Am fost la fundeni la dr Uscatescu, analizele au iesit bine, adica nu am nimic genetic, nenorocita de proteina S a crescut deja, mi-a dat un tratament cu magne B6, vit C, omega 3 si aspenter de 3 ori pe sapt ca sa nu mai am surprize la urmatoarea sarcina. Acelasi tratament ca si ginecologul meu. Acum trebuie sa astept celptuin 2 luni pana sa raman iar. Si mi se pare ca trece timpul ca melcul. Poate reusim sa mergem in Eghina la Sf Necatrie pana atunci. Dar va mai urmaresc pe voi si mai uit de necaz si trece timpul mai repede. Noi avem si doua luni de vacanta acum asa ca libera ca pasarea cerului.
bebelu86 spune:
mamutz bine ca nu e mai grav
faci tratamentul si sa vezi ca dupa nu vor mai fi probl
sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti la Eghina.
si eu imi doresc sa merg acolo
dar nu se stie cand voi ajunge.
hai k iti mai tinem noi de urat dc vrei si trece mai repede timpu.

Albumele noastre
bb 12+
bebelu86 spune:
bulina eu una iau decat acid folic pana la 16 sapt si dupa trecem pe centrum materna sau elevit pana la final.
altceva nimic
cred k ai reusit sa scapi de moderare
sa incerci sa scri un mesaj acu 
Albumele noastre
bb 12+