Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
ral_eli spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
ureaplasma se vede la secretia obisnuita sau se face una speciala pt ea? Doamne ai grija si de noi 18+ |
se face o recoltare de ginecolog, din secretii
17+
ana_o spune:
beatrice, ! Cred ca fiecare din noi avem perioada asta. Si eu am trecut prin stari asemanatoare saptamana trecuta. Dar au trecut, toate trec. Gandeste pozitiv si vei vedea ca si asta ajuta mult. Oricum, noi suntem aici!
Ana
20
ral_eli spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui geniusamb din urina - ieri mi am dus si eu proba la medlife, in 3-5 zile vedem daca am luat cu folos sau nu antibiotic o saptamana
20+ |
17+
ana_o spune:
Miruna, ma bucur mult ca ti s-a inchis colul. Cu programul redus pe care l-ai obtinut, sper sa nu mai ai problema asta decat la final, cand trebuie sa se deschida pentru venirea lui bebe!
Allexxia, !
Ana
20
lorin7774 spune:
buna dimineata.
gata, facut programare pentru morfofetala pe 26 iulie la CMU la dr. Adela Dinu... am emotii numai cand ma gandesc...
Miruna, la DD la eco nu mai erau locuri
Betrice, gandeste-te la bb, imagineaza-ti momente frumoase cu el; imposibil sa nu te remonteze !
la toate fetele
si schimbatura de semnatura azi! serviti limonada
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
17+
geniusamb spune:
la naiba urocultura e din urina nu aruncati cu rosii stricate, mai greseste omu
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ral_eli
17+ |
20+
allexxia_m spune:
beatrice imi pare atat de rau ca treci prin asa ceva
ca sa scapi de asa stari ... incearca sa-ti umplii gandurile cu altceva, ori te gandesti doar la BB, ce ai vrea sa-i cumperi, sa-i faci cand se va naste, cu ce-l imbraci, cum il speli, etc, sunt atat de multe ganduri frumoase pe care le poti gasi legate de BB nostru din burtica ...
eu zic ca asta te va ajuta, sau cel putin iti va aduce un zambet pe fata, la mine functioneaza
oricum noi suntem langa tine
21+
allexxia_m spune:
Ana_o ma bucur ca ai terminat cu prima faza a mutatului
ma bucur mult si ca ati ales casa noua, exact cum ai zis si tu, sa fie un inceput nou si frumos pentru toti trei iar copilul sa aiba casa lui noua
sper ca nu te-ai obosit prea mult la mutat, stii ca nu ai voie sa faci eforturi prea mari, nu?
bafta cu amenajarea, sa iasa asa cum va doriti voi!
multi pentru tine si burtica
21+
ana_o spune:
De marti am intrat si noi in saptamana 21! Pe 2 avem morfofetala, alt drum la Timisoara. Plus ca vacanta la Viena se reprogrameaza, din cauza lucrarilor la apartament. Of!
Ana
21