Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
ral_eli spune:
beatrice imi pare rau, prin cate treci
cateodata , ma gandesc , ca DD ne incearca sa vada cat suportam.
curaj si gandestete la bebe mic si jucaus
17+
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Si acum sa va fac sa radeti! Azi noapte am visat ca fac ecografie cu Dan Diaconescu . Toata noaptea numai ecografii am facut, daca ma trezeam cum adormeam iar tot asta visam... m-am trezit terorizata. |
superrrrrrrrr
Doamne ai grija si de noi 18+
geniusamb spune:
Beatrice, pe langa birou nu ai un parc, un spatiu verde unde poti sta pe o banca juma de ora, sa papi o inghetata? Mie imi face bine sa ies la aer si sa mi fac o mica placere.. Incearca!
20+
ral_eli spune:
mirunam si eu ma gandesc ca nu a vrut sa-si asume vreo responsabilitate... si la sex a scris aparent masculin.
incerc sa nu ma gandesc deocamdata si astept morfo , dar sunt asa dezorientata : nu stiu la cine sa ma duc, unde...
off azi ma duc la doct sa-mi dea antibiotic pt crocobaurul ala de ureaplasma
17+
ana_o spune:
Bine v-am regasit!
Numai vesti bune in timpul asta in care am lipsit. Ma bucur ca e totul bine cu voi, ca v-ati vazut bebicii si sunt in grafic, celor care si-au colorat carucioarele, felicitari si sa speram ca vom avea doar vesti bune de acum inainte, pana la final! Bun venit si pentru Allye, sarcina usoara si bebe sanatos!
In alta ordine, abia v-am recuperat, am citit in fiecare zi cate putin, ca nu aveam timp. Aseara am reusit sa recuperez si acum sunt ready to talk. Buuun...
Ne-am mutat... cea mai dificila treaba din peisaj. Saci intregi de haine, cutii cu vesela, mobila demontata... a fost crunt, abia am reusit sa terminam la 4 dimineata. De marti a inceput smotrul aici, plus sutele de saci, cutii, pungi, genti. Cu greu, am reusit sa termin ieri ce era mai greu. Restul mi se va parea floare la ureche. Am fost extenuata 2 zile, azi noapte nu ma mai lua somnul.
Apartamentul nostru este in lucru, pentru ca nu l-am vrut finisat de ei, l-am gandit altfel si il vrem dupa gustul nostru, incepand cu gresie, faianta si terminand cu mobila si perdele. Dureaza 3 saptamani, ieri a venit echipa, au luat masuratori si de luni se incepe treaba. Ca sa ma explic, stam intr-o garsoniera pana la finalizarea apartamentului nostru, dar la cateva etaje mai sus. Cand terminam lucrarile, va fi foarte simplu, fara saci, pungute etc, pe rand, usor, fiecare lucru la locul lui. Plus ca atunci vom avea si ajutor. Partea grea a fost sa plecam din fosta locatie, de acolo a trebuit sa luam TOT, si ce am vrut si ce nu am mai vrut.
Si gata cu mutatul, va multumesc pentru felicitari, sper sa fie "casa de piatra", astept sa ne mutam cu adevarat in casa noastra si sa urmeze si partea finala, inainte sa se nasca bebe, adica fenomenul "casa de piatra!". Dar eu am o vorba, toate la timpul lor. Si cum in toate il am pe Dumnezeu alaturi, ma incred ca si acum se vor intampla toate dupa cum trebuie sa se intample.
ALEXA, da... tu unde stai? Foarte tare ca suntem vecine!
Ana
20
mirunam spune:
Beatrice, imi pare rau prin cate trebuie sa treci. Si eu am avut impresia ca sarcina a inceput numai cu evenimente nefericite, oricum incomparabile cu ale tale. Totusi incearca sa te gandesti ca ai un bebe mult dorit, ca este sanatos si ca trebuie sa fii fericita pentru asta. Eu cand trec prin stari de genul asta ma gandesc ca atata timp cat eu, sotul si copii suntem sanatosi putem rezolva orice. Iar ca sa ma tratez, vorbesc cu o prietena, e singura terapie care functioneaza la mine.
Fetelor nu am nr. lui DD pt. programari dar poate il visez la noapte . Nici nu l-am vazut la TV, nimic, nu am citit despre el, deci 0% influenta psihica 100% ticneala .
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui ral_eli off azi ma duc la doct sa-mi dea antibiotic pt crocobaurul ala de ureaplasma 17+ |
ureaplasma se vede la secretia obisnuita sau se face una speciala pt ea?
Doamne ai grija si de noi 18+
ral_eli spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Voi ce faceti ca sa iesiti din starile proaste?De fapt, asta este mai mult decat o stare proasta, e o suferinta. 19+ Mami de baiat |
eu dc ma coplesesc problemele altora, sufar pt ei , nu reusesc sa ies decat printr-o gandire strict egoista (de genul: si eu sunt bolnava si saraca etc, si trebuie intai sa ma gandesc la mine)
iar dc am probleme legate de mine, de genul probleme la servici, incerc sa gasesc gandesc cat mai pracmatic (caut solutii de iesire...)
dc am doar o stare depresiva ma bag in bucatarie fac experimente pe diverse retete , care binenteles nu-mi ies si ajung sa ma enervez si din depresie dau in nervozitate
nu stiu dc te-am ajutat cu ceva...
17+