Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jany spune:

Buna dimineata.Am cam lipsit ce-i drept,dar motivata,am fost in vacanta la mare,a fost bine,bebe este bine si a inceput sa miste mai des,ieri am fost la eco de triplu test si am vazut pe bebe,la 2 luni dr mi-a zis ca s-ar putea sa fie baiat,ieri alta dr mi-a zis ca s-ar vedea fetita,acum eu nu stiu ce sa mai cred,important este sa fie sanatos indiferent de ce are intre picioare.La eco am observat ca bebe se afla cu capul in jos,era foarte vioi,si la vazut si surioara lui care astepta de ceva timp sa vada si ea.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata ...in sfarsit vine weekendul de vreo 2 saptamani desi ma culc pe la 9-10 seara dimineata ma trezesc cumplit de greu si ma simt fff obosita...imi ia vreo 2 ore sa-mi revin, ca sa nu mai zic ca urasc sa o iau cu metroul prin aglometarie si fac vreo ora si ceva pana la birou.. dar asta este...am zis ca trag de mine sa mai vin pana la sf lui iulie macar

miruna, sashenka felicitari pentru vestile bune...sa dea Domnul ca sa avem numai vesti din astea pana la 40 sapt

Apropo de morfologie eu o fac pe 23 iulie la Pop....am auzit ca te cam sperie, dar sper sa fie bine

Doamne ai grija si de noi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata!!!
Vine week endul!!!!!!!!!! Si se pare ca se indreapta vremea. Daca ar fi soare si s-ar mentine temperatura de zilele astea as fi cea mai fericita..
Drumul catre servici (desi merg numai 10 minute pe jos) a ajuns sa fie extenuant (mi se pare ca sunt tot mai multe trepte pana la et. 2, unde avem biroul ) si cand ajung , imi ia 10 minute sa ma linistesc, abia respir
Asteptam concediul ca pe nu stiu ce insa pana atunci va trebui sa ma multumesc cu week end urile
Mai ales concediul ala maaaaaaaaaaaaare de la 30 de saptamani de sarcina Am decis ca atunci sa intram in pauza totala de servici
O zi MINUNATA!!!!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

revin si eu cu datele de la TT:
- col 3,81 (comentariul doctoritei a fost ca e de lungime medie)
- greutatea 171 g (+- 25g)
- lungime de la fundulet la cap 12 cm
- 141 bpm

ce ma deranjeaza este ca la fata, ochi, abdomen, etc scrie "normal" iar la inima si coloana scrie PARE normal....
si voi vorbeati de gradul de maturare al placentei si la mine nu scrie nimic, trebuie musai sa o intreb pe doct mea.
eu stiam ca FL*7= lungimea totala a fatului si dc e asa imi iese doar 14,84 cm . cam micutz
si s-a mentinut diferenta: e mai mic cu 4 zile

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Geniusamb, eu daca urc scari, ma ia lesinul.

Am avut niste probleme(nu de sanatate). Degeaba a incercat sotul sa ma linisteasca, n-am inchis un ochi toata noaptea, n-am mancat.Nu pot!

Am o burta mica dimineata si apoi, pe parcursul zilei, ma balonez asa de tare!

Mai tarziu ma duc sa ma vopsesc, poate ies si putin din starea asta. Ma vopsesc cu Casting, fara amoniac, cica!Eu nu cred ca exista vopsea fara amoniac(doar reclama), insa cred ca are mai putin amoniac.

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata... din spatele biroului. Grea revenirea, mai ales cand iti gasesti masa plina cu lucrurile altora

Andreea, hotarati cand si unde si eu sunt disponibila in weekend .

Sunset

Alexa, sunt in curs de evaluare daca ma duc la cardiofetala sau ma duc doar la Herghelegiu. M-am cam saturat de ecografii, ieri bebe se rasucea in toate directiile, imi era asa mila incat vroiam sa ii spun ca ajunge. Eu care as fi facut zilnic. Daca vrei iti dau nr. doctoritei si o suni direct. E o fata tanara si foarte cooperanta, nu o deranjezi sigur.

Ieri intreba cineva, scuze ca am uitat cine, cum am obtinut reducere la 4 ore. Pai e simplu, dr. mi-a zis ca numai atat imi da voie iar "scrisoarea medicala" este cu repaos prelungit la pat pentru iminenta de avort. Eu nu am nevoie sa mai merg la medicul de familie pt. ca sunt PFA si nu functionez ca orice angajat. Asa ma duc cu scrisoarea la birou, o arat, daca le convine bine daca nu, asta e, eu nu imi risc sarcina pentru nimeni si nimic. La mine e la mica intelegere...

Si acum sa va fac sa radeti! Azi noapte am visat ca fac ecografie cu Dan Diaconescu . Toata noaptea numai ecografii am facut, daca ma trezeam cum adormeam iar tot asta visam... m-am trezit terorizata.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

De cand sunt insarcinata, a trecut bebe meu prin asa stres!Doctorii care imi ziceau ca daca iau medicamente de tiroida, se vor intampla cele mai nenorocite scenarii, moartea unui prieten de 30 de ani, moartea bunicului, starile mele de rau de la tiroida. Si toate astea in primele 3 luni de sarcina.

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

- greutatea 171 g (+- 25g)
- lungime de la fundulet la cap 12 cm
- 141 bpm

ce ma deranjeaza este ca la fata, ochi, abdomen, etc scrie "normal" iar la inima si coloana scrie PARE normal....
si voi vorbeati de gradul de maturare al placentei si la mine nu scrie nimic, trebuie musai sa o intreb pe doct mea.
eu stiam ca FL*7= lungimea totala a fatului si dc e asa imi iese doar 14,84 cm . cam micutz
si s-a mentinut diferenta: e mai mic cu 4 zile

17+

Cel mai probabil scrie "pare normal" pentru ca la varsta asta a sarcinii inima cel putin nu este complet dezvoltata. Abia la 22 - 23 de saptamani se poate evalua corect daca este dezvoltata sau nu normal. Cat despre coloana e formata de mult, nu stiu de ce a scris asa... oricum nu ca ar avea copilul probleme. Din pacate sunt medici care nu isi asuma nici sexul copilului. Sincer eu ii vad incompetenti si atat.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Voi ce faceti ca sa iesiti din starile proaste?De fapt, asta este mai mult decat o stare proasta, e o suferinta.

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

17+

mie la eco mi-a zis ca am colul de 3.43 cm si tot lungime medie mi-a zis..

Doamne ai grija si de noi 18+

Mergi la inceput