Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 6

misticgirl spune:
Buna dimineata!
Uff, am avut vreo 15 pagini de recuperat
Tigrutz, intr-adevar sunt slabuta (sau eram, ca acum mie nu mi se pare ca sunt slaba deloc), dar nu sunt nici inalta, asa ca nu se vedeau rau cele 44 kg. Am 154 cm inaltime, deci 44 kg erau OK dupa parerea mea .
Sunt mai bine de vreo doua zile, parca s-au rarit contractiile, dar tot il simt rar pe bb. M-am linistit si in privinta miscarilor lui bb, asa ca tind sa cred ca intru pe fagasul normal...psihic vorbind. De luni incep serviciul si voi avea treaba, nu gluma, pleaca in concediu colega mea o luna intreaga .
Astept cu nerabdare 1 iulie sa merg la morfologia de trim 2, sa ma mai linistesc si sa-l vad pe bb, tare mi-e dor de el .
Ma duc sa mai stau intinsa in pat putin, apoi va citesc si mai scriu cate ceva pana la 12:45, cand merg la gradi sa-mi iau piticul.
Claudia 19+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

ana_o spune:
Uitasem, Allexxia, chiar am avut contractii foarte dureroase. Nu am luat nimic, din pacate, au trecut de la sine. As vrea sa intreb, e grav daca nu am luat No Spa in situatia asta? Il afecteaza rau pe copil? Intr-adevar, m-am extenuat dezinfectand(a stat cineva in garsoniera asta, niste baieti... am si eu obsesia microbilor) si iar dezinfectand. Si partea grea, am carat saci si bagaje. Stiu... nu trebuia. Dar saracul om al meu, dupa 12 ore la banca, seara oricum intra in toate, aranjat haine, dus gunoaie, facut mancare(el s-a ocupat de partea asta, eu eram franta), numai la orele diminetii am adormit, 2-3 dimineata.
Ana21

tigrutz spune:
Neata fetele!
Sashenka, multumesc pt sprijin, stiu ca ma intelegi... Oricum incep sa ma obisnuiesc cu ideea, sanatosi sa fim cu totii.
Allexxia, multumesc pt listuta, am vazut cand am deschis
Mirunam, foarte tare cu programul de 4 ore, nici nu merita sa risti pt nimic in lune, sincer. Am primit si eu recomandare pt 6 ore, mi-e cam "teama" sa merg sa-i spun sefei, dar asta e, sa se obisnuiasca cu ideea, ca e dreptul meu.
pupici, sa aveti o zi usoara 18

douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Uitasem, Allexxia, chiar am avut contractii foarte dureroase. Nu am luat nimic, din pacate, au trecut de la sine. As vrea sa intreb, e grav daca nu am luat No Spa in situatia asta? Il afecteaza rau pe copil? Intr-adevar, m-am extenuat dezinfectand(a stat cineva in garsoniera asta, niste baieti... am si eu obsesia microbilor ![]() Ana ![]() ![]() |
ana contractii dureroase NU sunt ok delocccc...si daca folosesti substante puternice pt dezinfectat ia-ti o masca din aia chirurgicala..si lasa toate geamurile deschise si ai mare grija: sa nu amesteci 2 produse din alea pt ca apar reactii chimice si se fac niste vapori toxici..nu glumesc..daca mai simti contractii lasa totulsi stai in pat si no-spa..si adca cumva nu trec fui la dctor..offf..ai grija

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si

allexxia_m spune:
Ana_o multa bafta la morfofetala!
Lasa ca de concedii o sa mai aveti voi parte, apartament nu va luati in fiecare an
Off Ana, nu-i bine asa, nici cu dezinfectantul nu ai fi avut voie ca sunt vapori toxici si nici cu caratul de saci ...
stii la ce riscuri te expui?
cum spune si doura, nu e ok deloc nici cu contractiile, au fost semne clare ca nu era bine ce faceai.
Ai te rog mai multa grija de tine, esti gravida totusi!
Spune-i doctorului de efortul pe care l-ai facut, macar sa stie si el si sa-ti spuna exact ce ai de facut!21+

ana_o spune:
Doura, multumesc pentru raspuns! Banuiam eu ca nu e ok cu acele dureri. Asta am si facut... in momentul in care simteam ca se contracta uterul, luam o pauza si asteptam sa se relaxeze. Bebele vad ca e destul de activ, a fost si azi noapte si acum l-am simtit cateva zeci de minute bune. Cred ca in final a adormit.
Ana21

ana_o spune:
Allexxia, l-am sunat ieri pe dr, dar era intr-o operatie si apoi m-am luat cu altele si am uitat. O sa-l resun azi. Multumesc!
Ana21

anymona spune:
neatza la toata lumea,
eu sunt disperata...am fost dimineata la dr sa-mi iau rezultatele la niste analize si mi-a iesit pozitiv ureaplasma . asta n-ar fi o asa mare problema pt ca stiu ca se face tratament. problema este ca la antibiograma apare rezistenta la toate antibioticele permise in sarcina. e sensibila doar la vreo 2 care sunt contraindicate in sarcina....dr zice ca nu avem ca sa facem in cazul asta...tb s-o lasam asa. si, desi mi-a zis ca nu ffff grav io cred ca n-a vrut sa ma sperie pt ca mi s-a parut destul de ingrijorat...chiar m-a certat ca am facut aceste analize inainte de sarcina...are dreptate, dar ce sa mai fac acu??? ca nu a fost o sarcina programata...
14+
+ Clara Maria (01/02/2006)

anymona spune:
of...sunt chiauna si nu mai vad ce scriu...m-a certat ca NU le-am facut inainte de sarcina... 14+
+ Clara Maria (01/02/2006)

mirunam spune:
Lorin, il intreb la noapte poate iti fac rost de o programare. In timpul unei eco a plecat ca avea treaba, dar s-a intors!! Intelegi de ce a durat toata noaptea. Sa tot ai vise ca asta, ma pufneste rasul imediat cum imi aduc aminte!
Ana zau ca vin la tine si te bat . Nici nu te pup azi. Te luai tu de mine cu smotrul meu si acum ce faci. In primul rand la contractii iei No-spa, si daca nu esti sigura ca ai contractie il iei oricum decat sa risti. Daca nu ai luat nu e nimic, dar pe viitor ia-l. De vaporii de chimicale nu mai zic ca au zis fetele. Dar efortul nu se termina bine! Stii deja ca am patit-o si am facut mai putin efort ca tine. Nicio curatenie nu merita riscul asta. Zi multumesc lui DD (nu Dan Diaconescu ci Doamne Doamne
) ca sunteti bine si stai cuminte la refacere... acum scot
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +