Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Beatrice sper ca ai ajuns la medic si ca e totul ok. Oricum asteptam vesti.
Vasari si pe mine m-ar incanta sa nasc acasa, in apa-in cada. De cand am ramas gravida am zis ca voi naste la privat ca sa nasc in apa. Acum cred ca devin mai responsabila pentru ca zic ca mai bine nasc la stat si fac economie la bani.

Eu vergeturi am cu carul de cand am avut 93 kg.... dupa ce am facut FIV. S-au estompat odata cu slabitul si banuiesc ca acum vor aparea altele sau se vor acentua iar cele pe care le am deja. Si eu stiu ca foarte bun este uleiul de masline.

Cris mami de Teodora si 21+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Vai, sunt disperata: de doua- trei zile mananc intruna. Mi-e foame tot timpul. Pana acum nu m-am ingrasat decat 4 kg, dar daca continui in ritmul asta....Ce ma fac? Trece foamea asta? Voi cum stati la capitolul asta?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, am fost in aceasta seara la camera de garda, la urgente, la Municipal. Mi-a zis ca (intr-o sapt de la ultima vizita la medic, cand colul era lung si inchis), colul s-a scurtat si am contractii la uter. Mi-a dat sa iau 3 no spa pe zi, bio magneziu si supozitoare cu uscosin. Oricum, maine la prima ora merg la medicul meu la spital. Acolo, la urgente, mi-a facut o injectie cu scobutil si mi-a zis sa-mi efectuez inca o data secretia vaginala si culturi col pt chlamidia, ureaplasma, mycoplasma si streptococ grup B. Cred ca pe fond nervos s-au produs contractiile ca va ziceam ca-s suparata. Acum sunt foarte speriata, pt ca definitiv, durerile nu cedeaza.

20+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dosita

Vai, sunt disperata: de doua- trei zile mananc intruna. Mi-e foame tot timpul. Pana acum nu m-am ingrasat decat 4 kg, dar daca continui in ritmul asta....Ce ma fac? Trece foamea asta? Voi cum stati la capitolul asta?

20+

Si mie mi-e foame destul de des. Nu ma pot plange (inca), n-am luat decat 1,5 - 2 kg pana acum, ma mentin de la ultima ecografie, deci desi mananc se pare ca si consum. Dar mananc mai putin decat inainte de bb, clar, pentru ca vad ca portiile sunt mai mici. Si sotul meu a observat ca mananc mai putin si mai des. E bine ca macar de 2 ori pe zi ne intalnim sa mancam in acelasi timp ...

15+

Mergi la inceput

Beatrice, sanatate multa si tie si bebelusului! Sper ca maine doctorul tau sa-ti dea ceva care sa te ajute macar sa stai mai linistita putin, ca teama si agitatia asta nu va face bine nici unuia dintre voi.

15+

Mergi la inceput

Fetelor, am o intrebare: a facut cineva anmiocenteza? Nu mai stiu daca am citit in urma si am nevoie de informatii (am vorbit cu cumnata mea care a pierdut o sarcina dupa amniocenteza si m-a speriat putin).

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Mersi amelia_ilie! Si eu mananc portii mai mici, poate asta e cauza pentru care mananc mai des...Sa speram ca e doar atat, nu pot sa imi dau seama daca mananc mai mult, sau e aceeasi cantitate impartita in mai multe portii.
Eu nu am facut amniocentaza, cu toate ca am 39 ani, tocmai din cauza riscurilor. Rezultatele la DT si TT au fost bune, nu avea rost sa risc, mai ales ca ma gandeam: chiar daca aflu ca e ceva in neregula cu bb, ce ma fac? Il omor? In nici un caz nu pot eu lua o asemenea decizie! E al meu, il voi creste si il voi iubi, oricum ar fi....Dar pana acum toate analizele si ecografia morfologica arata ca este totul in regula.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice, sper ca nu te-ai dus la nani, oricum maine iti trimit SMS dimineata. Ai grija inclusiv pe drum daca s-a scurtat colul. Stai intinsa in masina, la orizontala, nu sta in picioare pe la usa lui Badea, aveti grija la gropi si papa no-spa inainte sa pleci de acasa.

Eu asa am facut cand am fost la Medlife cu contractii si col scurtat si muream de frica pe drum sa nu fie mai rau ca mpam ridicat din pat.

Astept vesti!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dosita

Mersi amelia_ilie! Si eu mananc portii mai mici, poate asta e cauza pentru care mananc mai des...Sa speram ca e doar atat, nu pot sa imi dau seama daca mananc mai mult, sau e aceeasi cantitate impartita in mai multe portii.
Eu nu am facut amniocentaza, cu toate ca am 39 ani, tocmai din cauza riscurilor. Rezultatele la DT si TT au fost bune, nu avea rost sa risc, mai ales ca ma gandeam: chiar daca aflu ca e ceva in neregula cu bb, ce ma fac? Il omor? In nici un caz nu pot eu lua o asemenea decizie! E al meu, il voi creste si il voi iubi, oricum ar fi....Dar pana acum toate analizele si ecografia morfologica arata ca este totul in regula.

20+

Eu abia saptamana cealalta merg la doctora mea sa-mi zica cand trebuie sa fac cografia si atunci mai vorbesc cu ea. Si mie la dry test mi-au iesit rezultatele bune, a zis ca este totul in regula si nu va mai trebui sa fac toate analizele, dar uite ca m-a bagat un pic in sperieti cumnata mea.
Multumesc mult Dosita .

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Indemnizatia scade . Doar pensiile nu. Si pe langa ce scad, cresc si tva-ul. Deci pierdem de 2 ori.Offf

Citat:
citat din mesajul lui bibi_bebe2

Buan ziua burtici!
mult ati mai scris de cand nu am intrat si eu ,noi suntem bine,crestem,lovim ... insa ma preocupa si pe mine ceva...am de cateva ori pe zi un vajait in ureche urmat de o stare de rau...nu prea stiu ...ce sa fie? o fi tensiune???? sau anemie? voi ati patit asa ceva??????

Aaaaaaaaa si inca ceva ..vad la tv ca nu mai scade guvernul pensiile....ft bine dar indemnizaia noastra,se schimba ceva sau nu?
Sper sa fiti voi mai informate ca eu nu prea am timp...

Va ,va doresc sanatate multa!!!

mami de Bibi (08.06.2006) si 18+

Doamne ajuta!

19+

Mergi la inceput