Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 19
syl spune:
Fetelor, eu maine schimb semnatura. Deci intru in 14s si am programare la coafor pt vopsit. Nu m-am vopsit deloc pana acum de teama sa nu afecteze, acum insa m-au sunat ca au adus vopsea fara amoniac si in plus trec in trim.II Ce ziceti? Mai este pericol?
Mamiralu- merci mult. Pe 30 ma duc la ginecolog cu toate rezultatele sa vedem ce spune si el. I-am trimis si mail dar e plecat pana pe 29.
13+ 
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui syl Fetelor, eu maine schimb semnatura. Deci intru in 14s si am programare la coafor pt vopsit. Nu m-am vopsit deloc pana acum de teama sa nu afecteze, acum insa m-au sunat ca au adus vopsea fara amoniac si in plus trec in trim.II Ce ziceti? Mai este pericol? Mamiralu- merci mult. Pe 30 ma duc la ginecolog cu toate rezultatele sa vedem ce spune si el. I-am trimis si mail dar e plecat pana pe 29. 13+ ![]() |
Eu m-am vopsit de doua ori pana acum (prima data nici macar nu stiam ca-s insarcinata, a doua oara la inceputul trimestrului 2). Nu s-a dovedit ca vopseaua e daunatoare pt bb.
21+
beatrice75 spune:
de azi de la8,durerea nu cedeaza,deja nu mai stiu ce sa fac.am luat 2no spa pana acum.cred ca pe fond de stres s-au declansat.de ieri nu mai am pace si liniste.parca sunt taiata cu cutitul de jur imprejur.ma doare mijlocul si burta jos,simt ca o greutate.Doamne,mi-e asa de frica!
20+

Mami de baiat
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 de azi de la8,durerea nu cedeaza,deja nu mai stiu ce sa fac.am luat 2no spa pana acum.cred ca pe fond de stres s-au declansat.de ieri nu mai am pace si liniste.parca sunt taiata cu cutitul de jur imprejur.ma doare mijlocul si burta jos,simt ca o greutate.Doamne,mi-e asa de frica! 20+ ![]() Mami de baiat |
du-te la doctor imediat
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
19+ cu
celesta spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 de azi de la8,durerea nu cedeaza,deja nu mai stiu ce sa fac.am luat 2no spa pana acum.cred ca pe fond de stres s-au declansat.de ieri nu mai am pace si liniste.parca sunt taiata cu cutitul de jur imprejur.ma doare mijlocul si burta jos,simt ca o greutate.Doamne,mi-e asa de frica! 20+ ![]() Mami de baiat |
Beatrice, pt linistea ta personala consulta de urgenta medicul... cu cat te framanti si te ingrijorezi mai mult cu atat te cramponezi si simti durerile mai acut...
Hai fuga la medic si sa auzim vesti bune de la tine cat mai curand

21+
misticgirl spune:
Beatrice, nu mai sta cu durerea de care vorbesti!!! Suna-ti medicul, spune-i simptomele si vezi ce itit spune ca e de facut. Nu merita sa risti sanatatea bebelusului (si a ta, normal) doar ca sa nu-l deranjezi pe medic. Am tot avut si eu contractii, dar nu continue si au trecut, reveneau la cateva ore. Plus ca nu erau atat de dureroase si mi-au trecut cu NO-SPA. Bea apa multa, stai in pat si in primul rand suna medicul!!!!
Sanatate multa si ai grija de tine.
Claudia
19+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
misticgirl spune:
Eu am fost mai bine ieri si astazi. Contractii am avut ieri una si astazi una, deci e SUPER!!! Sper sa ajungem la termen fara contractii si fara probleme. Acum stau in pat si astept sa vina mama cu Nicholas. Am fost si la Auchan, la cumparaturi, dar nu am impins caructul si nu am carat deloc, doar m-am plimbat si am umplut cosul
...si am cheltuit o gramada de bani.
Stiu ca acum ceva timp vorbeati de creme anti-vergeturi pt gravide, dar nu mai gasesc unde. Voi ce creme folositi? Ma mananca burtica si sanii si au inceput sa apara vergeturi
. Am intrebat la un plafar, in speranta ca voi gasi ceva pe baza de plante, dar nu aveau nimic. La Auchan nu am gasit nimic pt gravide, recunosc ca nu am intrat sa caut in farmacii. Astept sfaturile si ideile voastre.
....bleah, maine incep serviciul!!!!
Claudia
19+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
amelia_ilie spune:
Beatrice,mergi neaparat la doctor, macar sa fii sigura ca e totul in regula. Poate iti prescrie ceva care va avea efect repede.
Misticgirl, eu am luat un ulei antivergeturi de la Sanosan, l-am gasit la Sensiblu. Cauta, ca sigur vei gasi undeva la o farmacie asa ceva sau tot ceva special antivergeturi pentru sarcina.
15+
douradoudou spune:
misticgirl poti sa-ti iei MUSTELA (9 mois-anti-vergetures)..oricum data esti predispusa tot faci dar macar le mai diminueaza..eu ma dau in fiec zi dupa dus cu ulei de masline extra -virgin..si mi-am luat si unt de karite (shea butter)..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
19+ cu
draghiluiza spune:
daca nu ai ajuns inca la doctor, eu iti spun ce iau eu si poate te ajuta. cand mai am probleme iau no spa forte 1 la 8 ore si supozitor cu uscosin pana la 3-4 pe zi. asta in zilele cu dureri.dupa ce nu mai am dureri, mai pun un uscosin si iau un no spa si gata. reiau cand ma necajesc durerile. dar nu sta, dute la un medic cat mai repede.mie mi-a facut vineri o perfuzie cu no spa si scobutil si m-am linistit.
sanatate multa