Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

burtici v-ati culcat??? eu nu am somn...ma fatai de colo-colo prin pat ..va pupicesc...

miruna lasaaaaa curateniaaaaaaa...si stai cuminte in pattttt

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

ratusca, si eu mai sunt pe receptie. dupa 2 reprize de somn pe ziua asta, clar ultimul gand e la somn.
Miruna, chiar asa... tu ma bati pe mine si cand colo, ce faci?? Nu ai scuza, asa ca lasa orice activitate solicitanta pentru alt membru. Mai ales ca sunt probleme care pot reaparea. Of!

Ana
21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Neatza!Am reusit sa mai ies putin din starea de ieri, dar nu definitiv.

20+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Sugubina, cand o sa ne mutam in casa noastra, o sa apelez la tine pentru femeia la curatenie. La Tg Jiu am si de cand stau in Bucuresti ii duc dorul doamnei mele, care face curat ca nimeni alta!

Ana
21

ANA te astept cand vrei ma anunti. KISS

sugubina +16

Mergi la inceput

Anymona gincologul scrie un bilet/document prin care recomanda reducerea progr cf norme din diferite motive. De ex la mine a scris:
- 1 sarcina oprita din evolutie
- in prezent sarcina gemelara
- se recomanda evitarea ortostatismului
- se recomanda progr redus cf norme la 6h.

Depinde acum si de tine cum ii spui/ce ii spui-ca nu te simti bine 9h, ca ai stari de somnolenta, simti ca ti se intareste burta..etc. Daca nu reusesti sa o convingi poate e cazul sa te gandesti la alt medic. Avem nevoie langa noi de oameni care sa ne sustina si sa ne inteleaga nu de dusmani..

Cu scrisorica de la dr ginecolog eu am mers la mine la servici la medicul de medicina muncii. El face raport si HR face decizie de reducere program. La mine in ecuatia asta dr de familie nu a avut nici un rol..Gincologul da recomadarea si nu dr de familie.

Iti urez MULT succes si te asteptam cu vesti. Conteaza f mult reducerea de la 9h la 6h eu ma simt asa de bine, dorm la pranz..ma scol mai tarziu.

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

salutare tuturor!
venim si noi cu noutati!
azi am fost la eco morfologica de trim II la dr. Dragos Albu la ML Grivita.
BB este in grafic la toate masuratorile (are 486 de grame!!!)
ne-a facut cu manuta si a zambit la poza!
colul are 3,5cm.
placenta a ramas jos inserata si posterioara.

Moshulik +21

ma bucur foarte tare pentru voi! aveti o ditamai gogoshica!

azi am schimbat si noi prefixul!! sa dea DD sa fie totul bine ca tare mult mai e pana la morfofetala

Mami de (28.10.2008) si bb2 20+

Mergi la inceput

alinushca bravooo ai ajuns la jumate uraa! felicitari!

Cikas de azi am decis sa facem poze cu burta every week. Asa sa ma prind si eu ca creste. Mama mi-a zis ca am. Si Pufescu la fel. Eu pt ca ma verific zilnic nu ma vad. Daca ies pozele bune pun evolutia pe picasa.

Ieri seara stateam in pat pe o parte, asa cam covrigita si am simtit fluturasi pe stanga. Da mai multi asa. Deci pot afirma oficial ca da simt miscari. Bine, nu tot timpul si nu puternice. Da alceva nu avea ce sa fie..clar!

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Abia acum am ajuns la laptop sa vad ce faceti.

Aseara dupa cum va spuneam am fost sa vad un doctor nou. Sunt extra super incantata.... desi mi-a facut si control pe masa ceea e urasc eu cel mai mult.
alinushca doctorul se numeste Fawaz Chazli profeseaza la Cernavoda el. La o cautare pe google vezi ca e foarte cunoscut avand in vedere ca are paciente din toata tara.

Parerea mea personala.... e super. Un doctor calm, gentil, finut, care iti da impresia ca ar sta cu tine vre-o 10 ore in cabinet pentru o consultatie. Mi-a dat din prima numarul de mobil si mi l-a cerut pe al meu ca sa ma bage in memorie si sa-mi raspunda. "Ma suni la orice ora daca ai vre-o problema". Ce mai.... m-am indragostit.

Vasari asta este si teama mea... sa nu mi se recomande cezariana asa... degeaba. Da, as face-o daca trebuie neaparat. Dar nu as vrea sa o fac doar pentru ca e noapte si doctorii nu au chef sa stea cu mine 6-8 ore de travaliu. Acest doctor stiu ca ar sta cu mine si doua zile daca se poate sa nasc natural fara pericole.

Siuta o sa fi tare dezamagita cand ajungi la mare, dar cica sunt sperante de mai bine pentru zilele urmatoare.

anymona nu-mi place medicul tau... ar trebui sa fie mai intelegator.

Si acum de bebe: ingrijorarea mea era ca eu nu prea am burta dar a zis doctorul ca atata timp cat bebe e in grafic, e totul bine. Lichid este suficient, bebe are 494 grame si e bine. Mi-a dat si CD cu un filmulet.

Deci dilema mea e asa: nastere in apa la privat, cu riscul de a se transforma in cezariana degeaba si 800 euro cheltuiti sau nastere naturala la Cernavoda unde este curat, curat, au rezerve si tot tacamul cu maxim 300-350 euro.

Cris mami de Teodora si 21+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

alinushca si sashenka va multumesc mult pt raspuns.

o sa-i cer dr o scrisoare de recomadare...macar atat sa-mi dea dc adeverinta aia nu vrea...si apoi vb cu medicul de familie

we placut tuturor

15+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

bunaaaaaa....

aseara ati fost puturoase..glumesc...

azi am iesit si eu din casa....am fost sa-mi cumpar hainute cu sotul....mi-am luat o rochita, o pereche de blugi trei sferturi pt gravidute, pantalonasi scurti, sandalute, si cam atat.....

acum m am bagat in pat ca tre sa odihnesc....va pupiccccccc

msymo ce ai facut la dr? sper ca esti bine....

mirunam sper ca stai in pat
va pupicccc

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput