Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Contractiile le simt in diferite parti ale corpului.Burtica o simt intarita mai ales cand ma trezesc. Uff!!chiar nu mai stiu! 20+ ![]() Mami de baiat |
cred ca tu simti miscari prin diferitre parti ale burtii si ala e bb sigur..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
19+ cu
ana_o spune:
iar am dormit!![]()
cred ca eram f obosita, daca tot bag somn si apoi iar adorm cand ma pun putin in pat. dar si vremea asta e de asa natura.
va pup, ma gandesc ce-as putea manca...
Ana
21
anymona spune:
stie cineva daca adeverinta medicala pt reducerea cu 1/4 a programului de lucru in sarcina (adica la 6 ore) o pot lua si de la medicul de familie????
din pacate, dr care imi urmareste sarcina spune ca nu e cazul deocamdata sa-mi dea o astfel de adeventa
...desi i-am explicat ca imi este foarte greu, ca stau foarte departe de servici (fac peste o ora), trebuie sa iau si metrou si ratb etc...
o seara buna va doresc si o noapte cat linistita
15+
+ Clara Maria (01/02/2006)
alinushca spune:
| citat din mesajul lui anymona stie cineva daca adeverinta medicala pt reducerea cu 1/4 a programului de lucru in sarcina (adica la 6 ore) o pot lua si de la medicul de familie???? din pacate, dr care imi urmareste sarcina spune ca nu e cazul deocamdata sa-mi dea o astfel de adeventa ...desi i-am explicat ca imi este foarte greu, ca stau foarte departe de servici (fac peste o ora), trebuie sa iau si metrou si ratb etc...o seara buna va doresc si o noapte cat linistita 15+ + Clara Maria (01/02/2006) |
medicul de familie cere o recomandare scrisa de la medicul ginecolog. in principiu nu da recomandare de reducere a programului fara o scrisoare de la ginecolog. mai insista la ginecolog sau incearca la un altul. adevarul este ca unele femei pur si simplu se descurca fizic foarte greu sa mai mearga 8-12 ore la serviciu prin transport in comun pe timp de vara etc. si e de ajuns motiv dupa mine, nu trebuie musai sa ai iminenta de avort sau mai stiu eu ce ca sa iti reduci programul.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 19+
sashenka_h spune:
| citat din mesajul lui anymona in plus, dr calomfirescu care face morfo la medicover (singurul, de altfel) cam are tendinta de a speria pacientele...motiv pt care, desi este gratis eco la medicover, ma gandesc ca morfo sa fac doar la medlife si asa sunt speriata rau cu ureaplasma asta pt care nu pot face tratament in sarcina multumesc mult pt sfat miruna...chiar ma gandesc serios sa mai cer o parere. cred ca-mi fac o programare la medlife la o consultatie, dar nu stiu la cine...am vz pe site-ul lor ca dr Dragos Albu la care fac eco nu are si consultatii...e trecut doar la ecografii 15+ + Clara Maria (01/02/2006) |
eu ieri am fost la dr albu la consultatie si mi-a facut si eco, asa ca poti suna sa te programezi doar la consultatie, numai ca de luni intra in concediu
siuta si eu luni plec la mare asa ca sa speram ca va fii frumos

Mami Andreea
18sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
mirunam spune:
Eu vin de la uns motru soft. Adica: fac o baie, stau intinsa 20 min, mai fa o camera, mai stau 20 min... imi ia toata ziua si asta cu ajutorul sotului, dar macar nu fortez. Cred ca incep si eu cautarile menajerei in curand.
Acum Ema are o conversatie fantastica cu bebe. Sta langa mine si cum striga usor bebeeee primeste un piciorus in palmuta
.
Anymona, sunt de acord cu Alinushca. Nu trebuie iminenta de avort ca sa iti reduca programul. Programul incarcat, drumul, caldura, statul pe scaun sau in picioare prea mult, nu sunt oricum indicate in sarcina. Dr ar trebui sa te sustina nu sa te trimita la munca! M-as gandi de doua ori daca sa raman la un asemenea medic. Totusi cred ca daca mergi cu o vorba buna si ceva in plus la medicul de familie iti da adeverinta, daca nu vorbeste cu alt gineocolog.
Beatrice si eu cred ca sunt miscari. La contractie nu se contracta oricum toata burta ci doar uterul. Si ramane asa, tare, cateva secunde bune. Miscarea dureaza muuult mai putin si se repeta de mai multe ori. Asa ca felicitari pentru primele miscari ale bebelului!
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
balanta_tm spune:
anymona, eu am luat recomandarea pt reducerea timpului de lucru cu o 1/4 de la medicul de familie, pe baza unei scrisori medicale de la ginecolog, imediat ce s-a confirmat activitatea cardiaca a lui bebe (7s si 5z).
Trebuie sa scrie in adeverinta cateva motive pt care recomanda reducerea timpului de lucru (la mine factorii de risc luati in considerare au fost: sarcina prin FIV, trombofilie, fibrom uterin). Dar poate sa scrie orice motiv; angajatorii nu au voie sa conteste reducerea programului de lucru fiindca este lege clara.
Cum zicea si o alta fata, nu cred ca merita sa ramai la un asemenea ginecolog care nu vrea sa faca pt tine un efort atat de mic...
Bafta!
17+ 
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
ratusca83 spune:
la bordul unui avion se afla o frantuzoaica, o indianca si o negresa. Decoleaza avionul si in timpul zborului un msj de la pilot;
- Stimati calatori nu va speriati, ne prabusim..
Fetele noastre auzind una ca asta incep sa reactioneze, la care frantuzoaica se parfumeaza, se fardeaza..uimite celelalte o intreba;
- Fata noi ne prabusim si tie iti arde sa te fardezi ?
Frantuzoaica; fata voi nu stiti ca in cazul unei prabusiri mai intai se salveaza oamneii frumosi?
La care indianca incepe sa isi puna la gat lantisoarele de aur, bratari, inele, etc la care celelate uimite.
- Fata noi ne prabusim si tie iti arde sa te impodobesti?
Indianca; voi nu stiti ca in cazul prabusirii primii oameni salvati sunt cei bogati!
In final negresa isi scoate hainele de pe ea, le arunca si se pune cu fundul in usa avionului...la care celelate uimite de nebunia ei o intreaba ce se intampla la care negresa spune;
- Fetelor nu stiti nimic, in cazul unei prabusiri primul; lucru care se salveaza sunt CUTIILE NEGRE :)))
18+ si ingeras in ceruri
moshulik spune:
salutare tuturor!
venim si noi cu noutati!
azi am fost la eco morfologica de trim II la dr. Dragos Albu la ML Grivita.
BB este in grafic la toate masuratorile (are 486 de grame!!!)
ne-a facut cu manuta si a zambit la poza!
colul are 3,5cm.
placenta a ramas jos inserata si posterioara.
Moshulik
+21
ratusca83 spune:
heiii...buna..o mamica din targoviste.....

..si eu tot in targoviste stau...am fost si eu la dr albu marti...
pupiciiiii
18+ si ingeras in ceruri