Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 12

ana_o spune:
Sugubina, cand o sa ne mutam in casa noastra, o sa apelez la tine pentru femeia la curatenie. La Tg Jiu am si de cand stau in Bucuresti ii duc dorul doamnei mele, care face curat ca nimeni alta!
Ana21

mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Si eu am programarea la morfo tot pe 8 iulie ![]() ![]() ![]() Mami de baiat |
Si eu!!! Dar inca nu m-sm hotarat daca merg

Ana, bafta cu gasitul femeii. Eu una am renuntata. Am avut la experiente de m-am lasat pagubasa. Am avut inclusiv pe una care venea zilnic si tot era murdar

Sunset, asa face si al meu!!! Dacxa mai vine si sotul sau copilul se culca direct

MIRUNA cu

anymona spune:
si eu o sa fac morfo la medicover pt ca acolo am abonament de la servici. dar nu sunt foarte incantata de aparatele de acolo. dau erori destul de mari, trebuie restartate des etc. la mine eco pt DT a durat o gramada pt ca ecograful dadea o gramada de erori...ce incredere pot avea ca masuratorile au fost cele corecte?
de aceea eu mi-am facut programari pt eco si la medlife la de Dragos Albu chiar dc le platesc. 15+
+ Clara Maria (01/02/2006)

anymona spune:
in plus, dr calomfirescu care face morfo la medicover (singurul, de altfel) cam are tendinta de a speria pacientele...motiv pt care, desi este gratis eco la medicover, ma gandesc ca morfo sa fac doar la medlife
si asa sunt speriata rau cu ureaplasma asta pt care nu pot face tratament in sarcina
multumesc mult pt sfat miruna...chiar ma gandesc serios sa mai cer o parere. cred ca-mi fac o programare la medlife la o consultatie, dar nu stiu la cine...am vz pe site-ul lor ca dr Dragos Albu la care fac eco nu are si consultatii...e trecut doar la ecografii 15+
+ Clara Maria (01/02/2006)

Siuta spune:
Am intrat sa va urez o saptamana fara probleme, cat mai usoara si cu soare.Noi plecam la mare o saptamana.Sper sa avem vreme cat de cat ok, ca sa se distreze si copila mea.
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

beatrice75 spune:
Fetelor, eu nu stiu daca simt loviturile bebelului sau sunt contractii....nedureroase 19+
Mami de baiat

douradoudou spune:
eu azi nu prea aveam stare..am fost cu sotul ca avea o intalnie..apoi am mancat shawarma divinaaaaaaaaaaaa si mi-a cumparat lengerie ..am mai multe decat haine pt ca imi plac f f mult..in curand cred ca nu mai am loc prin dulapuri
..acum aud si masina de spalat cantand deci ma duc sa intind haine...in rest nimic nou..luni echo de abea astept
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si

douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Fetelor, eu nu stiu daca simt loviturile bebelului sau sunt contractii....nedureroase ![]() ![]() ![]() Mami de baiat |
daca ti se intareste burta sunt contractii..daca simti miscari sunt ale lui bb.
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si

beatrice75 spune:
Contractiile le simt in diferite parti ale corpului.Burtica o simt intarita mai ales cand ma trezesc. Uff!!chiar nu mai stiu! 20+
Mami de baiat