Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cine doreste. Am o programare la Medlife pt morfofetala pe 29 iunie. Vreau sa renunt la ea. Daca este cineva interesat. Nu stiu numele doctorului, nu-mi este cunoscut, nu am retinut

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

misticgirl, pt contractii sau dureri, medicul meu recomanda sa se bea foarte multa apa cand incepe starea de disconfort (daca este posibil, el zice sa se bea 1 litru de apa in jumate de ora).
Plus repaus la pat, bineinteles.
Eu am aplicat chestia asta si mi-a trecut.

17+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

cred ca tocmai ce m-a lovit bebe am simtit 2 bocanituri clare
tocmai ce am mancat , rece de la frigider, si a prostestat micutzul
ha cred ca am descoperit cum sa-l activez

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fata mea e fff tare se agita prin burtica o simt ... si cand ma uit la burtica sa vad daca se vad miscarile nu mai misca ....iar o las in pace si nu ma uit la ea...se agita la maxim ...cum mai uit iar la burtica sta cuminte

Doamne ai grija si de noi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

si eu simt chestii la pepene rece de ex, sau la suc rece..Da nu bocanituri, asa niste fluturari delicate. AStea sa fie miscarile puficelor?

sugubina +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Va salutam si noi, cu cele 22 saptamani implinite...intram in saptamana 23.
Acasa e tareeeeee bine: dormim, facem papa bun, curat, citit......Singurul inconvenient este ca mancam mai mult decat de obicei. Asa-i cand stai degeaba. Diseara mergem din nou sa vedem cum este colul, sper sa nu mai fi scazut. Am fost zilele trecute si la hematologie -Fundeni, la dr. Uscatescu, toate analizele sunt bune.
Am vazut ca vorbeati de kg in plus, eu ma laud cu 5 kg si pot sa spun ca de 2 sapt n-am luat nimic in plus, doar ca seara avem un burtoiiiiiii de zici ca am inghitit pepenele intreg.
Ureaplasma si mycoplasma, sunt analize care se fac separat, fata de o recoltare de secretie vaginala. Tocmai de aceea si costa mai mult, la Medlife am dat 90 lei doar pt acestea, iar in cazul in care ies pozitive se face automat si antibiograma.
Despre cumparaturi, noi am decis sa ne apucam de treaba la sf lunii august, adica luna a 7-a. Acum cand aud ca astia vor sa mareasca TVA ma gandesc daca n-ar fi ok sa merg sa cumpar mobila, care-i cea mai scumpa si se va simti diferenta.
Va

Symo 22+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

msymo te asteptam cu vesti bune!!!!!!!!

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

cris, cine e dr asta nou ?

Mami de (28.10.2008) si bb2 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am revenit. Ce vreme de somn afara. Mi se inchid ochii, cu toate ca am dormit azi putin.
Msymo, felicitari pentru schimbarea de semnatura! La un moment dat, ma intrebam cine o sa nasca prima. Dupa cum vad, ai sanse sa fii prima!

Ana
21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna !
Felicitari pentru semnaturi, pentru case noi si pentru tot ce e de felicitat!
Am fost si eu la eco aseara pt TT, dar tot nu am aflat ce este in burtica. Am vazut doar ca e f vioi, i-am vazut bine manutele, coloana si talpile, de care cred ca m-am indragostit. :)
Sugubina, sigur sunt puficele. Eu abia de ieri am inceput sa simt cu adevarat miscarile, pana acum erau doar fluturari finute si nu eram sigura, desi sunt la a doua sarcina... ieri parca a vrut sa-mi arate de ce e in stare, atata m-a inghiontit, na... la nici 200 gr, cat a putut. :) L-am iubit tare mult !
Cris, si eu sunt la fel, cu 2 dr. :( Imi place doctora cu care am nascut, dar e la Giulesti si acolo nu pot sta cu bb in camera. Asa ca mai merg la un dr la Universitar. Si el imi place...
Cred ca voi opta pt Universitar totusi... Si ambii recomanda nasterea naturala. Ma gandesc daca as putea incerca fara anestezie, epiziotomie... nici cu asta nu sunt hotarata. Eu nu as opta pt un spital particular pentru ca au recomandat cezariana unor prietene care la prima sarcina nascusera fara probleme. La fel s-a intamplat si la a doua, ambele au nascut f usor. La prima odisee am avut multe colege care au nascut acolo si toate au primit aceeasi recomandare. Dar sunt si avantaje...

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice

Mergi la inceput