Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hello, burtici!
Ieri nu am mai intrat, am stat cu Nicholas, apoi au venit mama si fratele meu sa-l ia la ei, a venit sotul si am stat cu el. Mi-au trecut contractiile dupa acel NO-SPA de ieri. Dar azi-noapte ma apucase o durere de masea...tot in partea stanga-jos, unde am avut-o pe cea tratata sapt trecuta. Mi-a spus dr ca am o carie la o masea langa aceea, dar nu a vrut sa-mi faca atunci nimic, durase deja prea mult tratarea celei care arata mai grav. O sa ma programez sapt viit, sa o tratez si pe cea care m-a durut azi-noapte
Azi am fost somnoroasa, am dormit pana la 10:30. Acum ma duc sa-mi fac o baie, imi astpt sotul sa vina sa faca curat, pe la 17:00 vin in vizita la noi finii, cu care nu ne-am mai vazut de aproape 3 luni.
Va pup si va urez un week-end de vis!

Claudia 19+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

misticgirl ma bucur ca te simti bine ..ai grija de tine si pupici multiiiiiiiii

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

va multumesc tuturor pt sfaturi (miruna, balanta, sugubina, crisis)....vorbind cu alte colege care sunt insarcinate si care merg la diferiti dr la medicover am aflat ca si ele s-au lovit de refuzul medicilor de acolo pt reducere program / concediu medical. se pare ca doctorii de acolo nu mai dau concedii medicale si reducere program (decat in cazuri exceptionale) pt abonatii companiei la care lucrez. una dintre fete mi-a zis ca dr ei s-a scapat si i-a zis ca au avut o sedinta in care li s-a spus acest lucru...se pare ca firma la care lucrez le-a cerut asa ceva...probabil i-a amentat ca reziliaza contractul cu eu ei dc nu se supun ...si nu cred ca medicover isi permite sa piarda un astfel de client (o multinationala cu mii de angajati)...asa ca...

15+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

va multumesc tuturor pt sfaturi (miruna, balanta, sugubina, crisis)....vorbind cu alte colege care sunt insarcinate si care merg la diferiti dr la medicover am aflat ca si ele s-au lovit de refuzul medicilor de acolo pt reducere program / concediu medical. se pare ca doctorii de acolo nu mai dau concedii medicale si reducere program (decat in cazuri exceptionale) pt abonatii companiei la care lucrez. una dintre fete mi-a zis ca dr ei s-a scapat si i-a zis ca au avut o sedinta in care li s-a spus acest lucru...se pare ca firma la care lucrez le-a cerut asa ceva...probabil i-a amentat ca reziliaza contractul cu eu ei dc nu se supun ...si nu cred ca medicover isi permite sa piarda un astfel de client (o multinationala cu mii de angajati)...asa ca...

15+ + Clara Maria (01/02/2006)

E groaznic ce spui. Inuman. Gaseste un doctor dispus sa iti dea acea scrisoare medicala. Sunt convinsa ca nu-ti va fi asa de greu, dar programul trebuie sa il scurtezi. Sa-mi spui si mie ce fetze fac sefii cand vi cu reducerea de program de la medic.

Cris mami de Teodora si 21+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

activitate slaba la noi..eu ma tot uit doar, doar o scrie cineva.. mi-e cam somn pt ca la noi s-a innorat...

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

hello si de la mine!
Ratusca, nu esti singura, nici aseara nu erai, dar cand am scris eu, probabil te-ai bagat la somn.
beau o cafea, ca am o lene inexplicabila si azi avem de umblat, deja am tras o tura de Baumax. va saluta si bebicul meu, cum intru pe forum, de fiecare data incepe sa faca tumbe!

Ana
21

Mergi la inceput

ana ..ai grija sa nu faci prea mult efort...aseara pe la 11 am inchis si m-am uitat la tv...

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

perna de gravi si-a achizitionat vreuna?? ca eu tot aud/vad anunturi si chiar as fi interesata. noua deja incepe sa ne creasca burtica si mi se pare f utila, m-am uitat la cateva poze pe net. de cateva zile bune, am "introdus" o a 3-a perna in pat, pentru a o roti cum am nevoie, ori sub mine ori sub picioare ori intre picioare. si fetelor, nu pot "scapa" de pozitia dormitului pe spate, este cea in care adorm si cea in care ma trezesc, chiar dc noaptea ma mai intorc pe una di parti. inainte de a ramane insarcinata, stanga era pozitia preferata a somnului de noapte. acum... chiar nu stiu de ce, dar amandoi(eu&el) dormim pe spate, cu mainile ridicate(eu cu una pe burtica, din reflex). m-am trezit intr-o noapte si eram super amuzanti, dormind in aceeasi pozitie.

Ana
21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello
ce faceti fetelee??
eu am ramas fara internet vreo 2 zile si am ramas cu toate info in urma.
am citit pe sarite sa vad ce mai e nou

Ana felicitari pt noua casuta. ai grija de tine si de bb si nu te forta prea mult. odihneste-te cat de mult poti.
sa sti k eu de pe acu nu mai pot dormi dc nu fac patura sul intre picioare. chiar ma bate gandu sa imi iau o perna din aia speciala k e buna dupa si pt bb,

felicitari tuturor care si-au vazut bbei si au vesti bune de la eco.
felicitari si celor care au aflat culoarea caruciorului.

anymona mi se pare incredibil ce pot face unii numai sa nu isi piarda clientii. dar pana la urma firma nu obliga angajatii sa se duca doar la clinica respectiva. poti veni cu adeverinta de la oricare alt medic nu?

la toate burticile.

eu am pus aproape 4kg pe mine. raportez celulit ala greu pe picioare coape si pe burtica lateral. si primele firisoare de vergeturi pe fese

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ratusca83 de unde ai luat hainute?

Eu azi am fost la Kiabi de la Auchan sa ma uit si eu de haine. Am gasit pantaloni si de vara, si blugi, si trei sferturi. Super dragute. Ziceti ca sunt calitate buna, nu se rup sau ceva? PE 1 la salariu mergem-iau niste pantaloni de vara lungi si smecheri aveau pe la 85 lei.

sugubina +16

Mergi la inceput