Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 10

crisis81 spune:
Greu va mai ajung din urma.... scrieti nu glumiti.
M-am amuzat tare cu ecografiile cu Dan Diaconescu.... o experienta de neuitat.
Porumb fiert am mancat si eu in Eforie, 5lei/buc si nici nu avea gust de porumb. Mai bine asteptam sa apara cel autohton. E mai sanatos si mai gustos.
Diseara ma duc la control/eco... nici eu nu stiu exact, ideea e ca merg la alt medic. Am inceput sa am indoieli in legatura cu nasterea la privat in sensul ca as putea totusi sa nu cheltui atatia bani cu nasterea. Inca nu stiu ce sa fac, azi o sa fac cunostinta cu alt medic, despre care stiu ca e o raritate, in sensul ca incurajaza nasterea naturala, si vine la nastere indiferent de ora din zi sau din noapte. Sunt cu in doua luntre.
Pe 1 am si eu morfologia programata si abia astept. O sa a si eu in sfarsit CD cu bebe.
Cris

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

ratusca83 spune:
Am gasit ceva despre contractiile nedureroase
Cele mai multe mamici le recunosc usor. Contractiile Braxton Hicks pot aparea devreme in sarcina, si anume in jurul saptamanii 16. Rolul lor este de a pregati uterul pentru contractiile puternice din travaliu. Pe masura ce nasterea se apropie, apar din ce in ce mai des.
Sunt contractii nedureroase, dar determina o oarecare jena si nu trebuie sa le confunzi cu un travaliu prematur, mergand chiar pana la spital in asteptarea nasterii.18+ si ingeras in ceruri

misticgirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli m-a rupt la buzunar azitroxul ![]() |
Mda, eu am avut de luat acum 2 saptamani AZITROX. Si eu si sotul cate 6 zile, deci a trebuit sa cumpar 4 cutii

Eu oricum vreau sa repet secretia vaginala si mycoplasma+ureaplasma dupa ce iau banii si dupa ecografia morfologica (cred ca le refac in sapt aceea care incepe cu 5 iulie), pt ca vreau sa fiu sigura ca m-am vindecat.
Claudia

http://community.webshots.com/user/misticgirl

crisis81 spune:
Am schimbat si eu semnatura acum doua zile. Uite ASA cica arata bebele meu virtual acum.
Misticgirl leneveste cat mai mult posibil. Lui Nicolas ii va fi foarte bine la bunici si asa te odihnesti si tu.
Pe mine ma solicita Teo asa mult in ultimul timp ca nici nu stiu daca am mai avut sau nu vre-o contractie. Oricum am mereu in casa No-spa si Scobutil injectabil pentru situatii de genu. Lu' fii-mea ii ies caninii si are si rosu in gat. 3 treziri pe noapte in medie.
Cris

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

ana_o spune:
Vreau sa lenevesc si eu putin... sa nu fac nimic 2-3 zile.
Am tras un pui de somn, am mancat niste pepene rosu, rece si acum trebuie sa ies, sa ma intalnesc cu cineva. Bag si o tura de piata, poate mi se face pofta de vreun gatit la foc rapid.
Am observat ca e o lista luuuunga cu burtici care merg pe 1 la morfologie pt. trim. 2. Sa vdm atunci rezultate!
Va pup, ma imbrac si fug in lume pentru cateva ore!
Ana21

beatrice75 spune:
citat din mesajul lui allexxia_m mi-am facut si eu programare la morfologia fetala pe 8 iulie sa speram ca se vede tot ce trebuie vazut si va fi de bine ![]() ![]() ![]() |
Si eu am programarea la morfo tot pe 8 iulie

Mami de baiat

beatrice75 spune:
Unde apare ureaplasma?Analize sange, Pap sau secretie vaginala? Eu nu mi-am facut pur si simplu ureaplasma, adica nu mi-a zis nimeni. 19+
Mami de baiat

ral_eli spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Unde apare ureaplasma?Analize sange, Pap sau secretie vaginala? Eu nu mi-am facut pur si simplu ureaplasma, adica nu mi-a zis nimeni. ![]() ![]() ![]() Mami de baiat |
la secretie vaginala

beatrice75 spune:
mersi, m-am linistit, credeam ca se va o analiza speciala pt asa ceva 19+
Mami de baiat