Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 9

ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 eu am facut testul pt mycroplasma, ureaplasma, clamydia si streptococ B pana sa raman insarcinata si au iesit negative..le-am facut de 2 ori chiar si la clinici diferite..oare sa le mai repet??? vaileuuuuu m-a apucat paranoia ![]() ![]() ![]() ![]() |
cica analizele care le-am facut la inceputul sarcinii, inclusiv astea de secretii, se repeta la inceputul trim 3
deci pana atunci stai calma

beatrice75 spune:
Unde apare ureaplasma?Analize sange, Pap sau secretie vaginala? Eu nu mi-am facut pur si simplu ureaplasma, adica nu mi-a zis nimeni.
Daca eu nu am dormit deloc, inseamna ca nici bebe n-a dormit si a fost si el stresat?
Pe mine ma mai doare mijlocul din cand in cand. Sunt contractii?
Am fost si m-am vopsit cu Casting, mi-a iesit o culoare foarte frumoasa, dar acolo iar starile mele de lesin, bla bla!
Multumesc de incurajari. Imi vine sa ma duc in pat si sa bolesc. Pana la aceasta ora, am mancat doar o gogoasa. 19+
Mami de baiat

mirunam spune:
Beatrice, bebe are ritmul lui. O sa vezi mai incolo cand tu o sa dormi si el o sa iti traga suturi in coaste sau in vezica . Stai linistita.
Sugubina, tot baiat . Pai unul care o cunoaste pe Carmen Hara si pe doamna cu prosoape calde in cap nici nu are cum sa greseasca
. Sa nu credeti ca ma uit la emisiune, stiu de la Carcotasi
Ratusca, lasa paranoia. In trimestrul 3 se mai repeta, unele nu toate. Oricum bebe e mare si putini brontozauri il mai afecteaza acum. Problema este ca brontozaurii sa nu fie periculoasi la nastere sau sa nu cumva sa dea contractii. LA noi medicii sunt paranoici si sar imediat la medicamente. In afara sunt mult mai rezervati in a indopa pacientii cu pastile.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +

ratusca83 spune:
fetelor nu am vrut sa va chinui cu porumbul....nici macar nu este bun..asa ca nu va ganditi la el...
eu am facut decat secretia sapt trecuta si mi-a iesit candida redus, coci redus, bacili doderline multii si asta cica e bine ca astia sunt aia buni.... tre sa fac cultura de col dar nenea doctorica vrea sa mi recolteze el ca sa-mi ia cu grija sa nu mi atinga firisorul...
azi am o stare de paranoia...sa-i ia naiba de brontozauri...tigancile alea care fac100 de puradei nu si mai fac griji ca au brontozauri....
dureri de spate am si eu...chiar de pana sa raman insarcinata.....si acum ma doare de la stat.....mmai bag cate un no spa....17+ si ingeras in ceruri

ratusca83 spune:
azi schimbam semnatura........
uitasem...dau de baut..ceai de tei cu lamaie ...poate ne mai calmam....18+ si ingeras in ceruri

allexxia_m spune:
misticgirl imi pare foarte rau pentru starea ta, stai linistita cat de mult poti si poate iti va trece si va fi mai bine
insista cu telefoane, sau asa, da mesaj si suna mai incolo daca nu primesti raspuns.
felicitari fetelor cu schimbarea de semnatura !
ratusca offf poate iti mai trece
21+

allexxia_m spune:
mi-am facut si eu programare la morfologia fetala pe 8 iulie
sa speram ca se vede tot ce trebuie vazut si va fi de bine 21+

Lore1983 spune:
Buna ziua burtici! Am si eu un pic de ragaz sa va citesc si sa va salut.
Misticgirl sa ai grija de tine si de bebe! iti doresc numai bine si sarcina usoara in continuare!
Ana, felicitari pentru casa noua! Si noi ne-am mutat in casa noua in ianuarie (inainte de sarcina).E bine sa incerci sa te menajezi si sa nu inhalezi vapori de la produsele de curatare. Eu a renuntat la produsele de curatare pe baza de clor din cauza asta!
Daca am omis pe cineva, imi pare rau. Va doresc tuturor numai bine sarcina usoara, fara contractii inaite de termen si un weekend frumos si odihnitor.
Beatrice, ca mi-am amintit, incearca sa te relaxezi facand doar ce iti place: citeste o carte, mananca ceva care iti place, iesi in natura...(sunt doar niste idei)
Va 14+

ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 fetelor nu am vrut sa va chinui cu porumbul....nici macar nu este bun..asa ca nu va ganditi la el... |
da da ce sa zici si tu acuma...
m-a rupt la buzunar azitroxul

misticgirl spune:
Fetelor, ma simt mai bine. Cred ca si-a facur no-spa efectul, desi cam greu. Ma duc in dormitor, poate il pacalesc pe Nicholas sa dormim o ora-doua. Pe la 18-18:30 vine mama sa-l ia la ea, il tine pana duminica. Nu prea ii convine lui sa plece, pt ca vrea sa stea cu mine si cu tati, sa se joace la XBOX, sa iasa in parc...desi si la mama e fratele meu care se joaca cu el, are si acolo XBOX, dar nu atatea jocuri ca acasa, are computer,internet, dar asa face el fitze cand e sa plece de langa noi.Va pup si sa ne auzim cu bine.
Claudia 19+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl