Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 8

sugubina spune:
Mirunam foaarta tare visul tau! Si ce sex zicea ca are bebe dl Dan Diaconescu? hahaaa
Fetele nasteti vreuna la Euroclinic? Ca am un pont cum sa aveti o reducere..
ana_o felicitari pentru noua casuta! succes la remodelare!Si mai da-on padure de curatenie, ce e mai important bebe sau curatenia? Ia-ti o femeie, daca vrei am eu o tanti: foarte buna si ok ca bani.
ratusca83 m-ai ucis! PORUMB FIERT! VaI! Sa vad cand ajung la pta..
sugubina +16

ratusca83 spune:
dr Dragos Albu este la Medlife...de luni intra si el in concediu...dar azi sigur il gasesti..pupici17+ si ingeras in ceruri

misticgirl spune:
Dr Dragos Albu este la Medlife Grivita?Pana la ce ora il gasesc vinerea si cat costa o consultatie?
Intreb pt ca sunt singura cu Nicholas si nici bani nu am, astazi ii intra sotului salariul pe card. Poate nu mai e nevoie sa ma duc, dar sa stiu in caz de urgenta.
Claudia 19+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

ALEXA1985 spune:
Trimite sms si iti raspunde cand il vede.
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl Fetelor, am incercat sa vb cu medicul meu, dar nu raspunde. Am sunat la Euromed, unde consulta el, insa nu este decat marti, miercuri si joi acolo si mi-au spus ca maine dim pleaca la un congres in SUA. Stiam de congresul acesta, stiu ca revine pe 10 iulie la spital, dar ce ma fac daca nu raspunde astazi? Sper sa-mi treaca cu no-spa si stat in pat. In cazul in care nu ma simt OK, o sa-mi iau inima in dinti si ori merg la camera de garda la Municipal ori apelez la un medic recomandat de voi. Am vz ieri ca vorbeati despre dr Dragos Albu si cred ca m-ar primi si pe mine in disperare de cauza ![]() ![]() Claudia ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/misticgirl |

ratusca83 spune:
eu stiu ca vinerea este pana pe la 8 seara sau poate si mai mult...eu mergeam vinerea dupa 6 seara la el....da este la medlife grivita....17+ si ingeras in ceruri

ratusca83 spune:
a inceput sa ma chinuie iar rinita mea ...imi curge nasul si stranut...offffff...nu mai scap de ea in veci
17+ si ingeras in ceruri

ral_eli spune:
m-am intors si eu de la medic. mi-a dat azitrox pt ureaplasma, 3 zile si eu si sotul
anymonatu parca ziceai ca ti-a iesit, nu-ti face mustrari de constiinta ca asta poate sa-ti apara oricand si chiar dc facem tratament e posibil sa nu scapam de microb e unul dintre microburile afurisite si rezistente. citeam pe net ca doctorii din afara nici nu da tratament la el...
dar dc asa e regula la noi, si prefer sa fac tratamentul pt ca riscul este de avort 17+

ratusca83 spune:
eu am facut testul pt mycroplasma, ureaplasma, clamydia si streptococ B pana sa raman insarcinata si au iesit negative..le-am facut de 2 ori chiar si la clinici diferite..oare sa le mai repet??? vaileuuuuu m-a apucat paranoia17+ si ingeras in ceruri

ral_eli spune:
ratusca de ce chinui burtici cu pofte? porumb fiert iammmm
azi plec la mamuca, sa ma rasfete cu cornulete cu branza sarata. ma asteapta un wk de leneveala crunta 17+