Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (89)
Raspunsuri - Pagina 9
tanamera spune:
Ionela atunci ar merge saldalele si gentuta pe argintiu sau auriu.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici! Mic dejun bun avem azi!
Felicitari fetelor pentru semnaturi, wow 30s, nu-mi vine sa cred!
Azi noapte am visat si eu urat, am crezut ca scap, pe la 4 dimineata am visat ca mi s-au rupt membranele, m-am speriat rau de tot, ma gandeam ca n-am decat 25s!

Cristina
25+
mihaelka77 spune:
Alynta mie ginecologul mi-a zis da fac analizele la 31 saptamani; sange si urina. Mi-a da trimitere (i-am zis ca oricum merg la cabinet cu plata si nu are rost sa mai trec si pe la medicul de familie)si cand "implinesc" 31 saptamani merg la intepat.![]()
28+
bebecris26 spune:
neata burticute
. felicitari fetelor care au schimbat semnatura, mai e putin si vin bebeii
. aseara am mancat o felie de pepene si inainte de culcare inca una si sa vezi toata noaptea din ora in ora drumuri la baie
. de obicei ma duc cam de trei ori dar...... din ora in ora
. nu mai mananc niciodata pepene seara.
cristina si bebe in burtica
25+sapt
Iunia82 spune:
Burticute, bebelul/bebelina voastra sughite?
A mea sughite de 2-3 ori pe zi. Simt ca o zvacnire ritmica intr-un singur loc, jos, sub buric (a mea e cu capul in jos deja)...ca un tic-tac...
Vroiam sa vad daca si voi simtiti sughitul?
Am citit si e normal sa se simta la aceasta varsta...am aproape 30 saptamani.
29+ 
bebecris26 spune:
eu stiam ca pe la 28 s se mai repeta la MF analiza la sange si urina. dar acum sa vad ce zice dr mea ginecolog luni cand merg la dansa
cristina si bebe in burtica
25+sapt
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 Cris, eu nu as ocroti musai o anumita categorie! Unul e special ca e bolnav, altul ca e stresat, alta e insarcinata, altul are o ruda cu probleme, altii nu au ce manca... Fiecare le are pe-ale lui, nu vad de ce unul sau altul m-ar considera pe mine speciala in defavoarea lui! (In afara de sot, care nu are de ales! ) In plus, nu e nici macar in firea omului sa se lase pe el la o parte in favoarea altuia. Omul fiind, prin esenta sa, o fiinta egoista! Altfel nu ar mai functiona instinctul de conservare!! Asa incat, fiecare sa-si vada de el si sa-si diminueze cum poate starea de stres. NIMENI nu are grija de tine mai bine ca tine insuti! 27+ asta asa este, fiecare are problemele lui dar totusi.....nu neaparat sa te protejeze cum o faci tu sau sotul dar macar un pic de respec. asta e societatea in care traim cristina si bebe in burtica 25+sapt cristina si bebe in burtica 25+sapt |
la noi inca mai e o farama de respect....in Italia imi zicea cumnata-mea ca i s-a cedat un loc in metrou doar de 2 ori in toata sarcina si in ambele cazuri s-au adeverit a fi romani pers. care s-au oferit sa ii cedeze locul. Cica nu au astia nici o treaba cu gravidele! Asa ca lumea "evolueaza" din toate punctele de vedere si nu intotdeauna in bine din pacate! Din acest punct de vedere la noi inca e binisor sa spun asa!
Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
oramona spune:
Buna dimineata, burticutelor si albinuta voioasa 
Tocmai ce am mancat si noi ca nu mai puteam, o rosie cu un ou fier si o bucatica de branza, daca vreti va poftesc ca mai am o portie.
Iunia, eu cand am simtit prima data bebelina mai tare cred ca sughita. Burtica mea in partea stanga a tresarit de cateva ori. Acum cand are program de gimnastica o simt altfel
, de asta zic ca si la mine atunci au fost niste sughituri.
Felicitari fetelor care schimba azi semnatura. Printre care si eu
, dar nu o mai schimb, ca vad ca voi aveti la semnaturi cate saptamani ati implinit si nu in care ati intrat. Asa ca azi facem fix 25s si intram in 26s.

si la toate saptamani cat mai multe , mai frumoase si mai usoare.
mamica de Maria Lavinia si
25+ cu Elena Elisa 
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Alynta, mie dr cu care o sa nasc, mi-a recomandat analize la inceputul acestei luni: Ca, glicemie, uree, creatinina, acid uric, sideremie, toxoplasma, tgo, tgp, aptt, urina, urocultura. N-am apucat sa fac urina, tre` sa merg la dr de fam sa iau borcanase -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+Minunea noastra |
Eu borcanasul pt urina il iau din farmacie..ultima data l-am luat de la Sensiblu dar cam orice farmacie il are.
30+
Bianca Gabriela

cu Raisa Nicoleta