Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
Multumim de mic dejun...delicios, mmmm....

Ca vorbeati de simtit bebe. Eu il simt cam de 2 ori pe zi: dimineata, cam cand ajung la servici are o tura de tumbe si seata, in jur de 20.30-21 tura 2 de tumbe...tine cam juma' de ora. In rest rar de tot daca-l simt peste zi...atat de rar ca nu-mi aduc aminte din prima, asa cum pot spune despre momentele astea de seara si dimineata... Bine ca misca...

25+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Buna dimineata fete!

Vreau sa va anunt ca azi schimb prefixul la semnatura..am intrat in 30+..ma simt ca la maraton ,pe ultimii 300 de metri.
Aseara am zis ca fac infarct..stau cu chirie la casa si proprietaru' mi-a lasat un ghiveci mare cu un pomisor fix in fata usii..am zis ca innebunesc ca nu puteam intra in casa...intr-un final "ma strecor" si dau sa aprind lumina si..surpriza..nu aveam luminasi era 9 seara..pun mana pe telefon si sun cumnatu' care e electrician si-l rog sa vina sa rezolve ca nu ma descurc(la panou am busoane d'alea care se foloseau odata,nu sunt cleme pe care sa le ridici si gata)..vine saracu' si pe la 11 noaptea a rezolvat..si a impins si ghiveciul din usa.Cand m-am urcat in pat eram franta.
Acum ,cand m-am trezit,m-a luat o durere inghinala parca as avea febra musculara..cred ca e de aseara,ca am stat la manechiurista 4 ore pe scaun ca sa-mi iasa modelul cum am vrut.

Va pup si sa aveti o zi frumoasa...la mare ploua de rupe..abia am ajuns la munca.

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Gata..am updatat si semnatura.

30+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Fete,Carola a scris aseara ..bebe David a revenit pe ventilator..i-am scris ca suntem alalturi de ea si de bebe David..off..mi se rupe sufletul...

30+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Alynta in general ce faci tu cand ai programare la MF? Eu n-am avut niciodata, bine, nici n-aveam MF inainte de sarcina.

Cristina 25+

Imi ia tensiunea, greutatea si masoara cu centimetrul burtica!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Neata burtici!

Bubante cu exceptia placintei cu mere exact asa a fost micul meu dejun,mi l-a pregatit sotul,altfel mancam lapte cu cereale.

Clary felicitari pentru semnatura.

Ionela imi place rochia aleasa de tine,parerea mea ca s-ar potrivi niste sandale argintii(parca asa sunt si aplicatiile) si o gentuta gen plic,cat mai micut si la fel argintiu.

Anna distractie placuta!

O zi cat mai frumoasa!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata!
Mari sedere placuta la ai tai! Daca ploua cum s-a anuntat vei sta in casa!
Clary ce aiurea trebui sa fi fost! Bine ca s-a remediat! Odihneste-te azi!

Va scriam ca merg la MF! Nu am stat mult sa astept ca eram programata-10 minute! Bebelina e cu capul in jos! Ea zicea ca varsta copilului pe care a luat-o in considerarea e cea dupa masuratorile ecografice si astfel se decaleaza saptamanile de sarcina cu o saptamana jumatate mai putin... Am sa vad ce zice si ginecologul! In fine..daca nu nasc pe 5 sept(dupa UM) voi naste pe 15 sept(dupa masuratori)! Avand in vedere ca nu sunt la prima sarcina si fetele sunt mai "grabite" poate tot pe 5 sept nasc!

Voi va faceti analizele fix la 32 saptamani?! Pe mine dr. gineco m-a chemat la 32 de sapt cu un set de analize! Eu mi le fac pe la 30 sapt si ceva si merg la control pe la 31 si un pic! Voi cum faceti?! Ca MF mai ca nu vroia sa-mi d-ea trimiterea ca zicea ea ca "trebuie facute fix la 32 de saptamani"! Una peste alta era grabita sa ajunga la un curs si de asta nu prea am bagat-o in seama! Astept sa-mi spuneti cum faceti voi!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata!
Abia m-am trezit, mi-am baut paharul de apa cu lamaie si astept sa mi se faca foame sa manac ceva....Vine mma la mine in weekend cu prietena mea si nu stiu ca sa le spun sa imi gateasca. Accept orice propuneri
Pe la ora 3 merg la o cununie civila - e o obligatie si nu am nici un chef dar "daca-i musai cu placere".
Mi-a cresct un pic tensiunea 11/6 dar doctorita a zis ca e ok asa ca am decis sa nu ma panichez

PS Mi-a inflorit inca o orhidee si sunt tare bucuroasa.Stau si ma uit ca proasta la florile care s-au deschis,

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata burticute
Felicitari fetelor care azi schimba semnatura sa o tineti tot asa

Fistiq, Liliana, Anna, Tanamera
Tanamera, aplicatiile sunt tot vinisii, se vad asa din cauza luminii.

Eu simt mea destul de des. Cand e si tati prin preajma, imediat incepe sa danseze. Parca il simte. Cum pune mana pe burta, incepe dansul

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Alynta, mie dr cu care o sa nasc, mi-a recomandat analize la inceputul acestei luni: Ca, glicemie, uree, creatinina, acid uric, sideremie, toxoplasma, tgo, tgp, aptt, urina, urocultura. N-am apucat sa fac urina, tre` sa merg la dr de fam sa iau borcanase

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput