Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

M-AM APUCAT IARASI SA VB CU SOMNOROASA SI A INCEPUT SA DEA DIN TOATE CELE

Burtica de 29 +
si eu eram odata disperata ca bebe nu misca, si am inceput sa vb cu el si sa-l rog sa miste sa-l simt si a miscat. e uimitoare legatura dintre mama si fat

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hei hei si de la noi din vacanta, unde m-am cam obosit cu una bucatica Karinutza dupa mine, la cat am mers si vizitat una alta.Ma doare rau la ovare, ma apasa, cand ma ridic trebuie sa stau putin pana mi se aseaza organele la loc si incep sa merg ca o ratusca batrana ;).
De abia astept sa mergem la mare si sa stam nene cu burtile la soare pentru relax realx si iara relax.
Va pupam

in 21s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Liliana da, e nevoie de certificatele ambilor, la spital, pentru declararea copilului!

Cristina 25+

Eu am gasit ca la primarie iti trebuie, nu si la spital. La spital nu stiu...
Ce ma fac daca sotul e plecat din tara cand nasc si are actele LUI cu el? Nu imi mai inregistreaza astia copilul? Cer astia si marea si sarea, ca la nebuni!

Edit: am mai vcitit si am vazut ca Lora are deja 30+... Ce frumos, parca ma simt si eu mai aproape cand vad asa semnaturi!

Mama, psoriazisul (daca la asta te refereai) e boala serioasa, netratabila si din cauze nu tocmai cunoscute, probabil pe sistem nervos...
Dau astia toate tratamentele posibile pentru te-miri-ce!
Oricum, sa iti vina acasa, sa se intereseze, habar nu aveam, e fain rau!
Io la medic nu ma duc sa stau sa astept la usi si nici nu intru peste rand numai pentru ca sunt gravida, nu vad de ce pensionarul poate amorti in asteptare la 79 de ani si eu sa intru inainte ca am burta sau un copil mic... mai ales ca eu am mai mult timp decat el, nu? Inainte, ma refer!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Noapte buna si somnic usor va urez!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Liliana da, e nevoie de certificatele ambilor, la spital, pentru declararea copilului!

Cristina 25+

Eu am gasit ca la primarie iti trebuie, nu si la spital. La spital nu stiu...
Ce ma fac daca sotul e plecat din tara cand nasc si are actele LUI cu el? Nu imi mai inregistreaza astia copilul? Cer astia si marea si sarea, ca la nebuni!

Edit: am mai vcitit si am vazut ca Lora are deja 30+... Ce frumos, parca ma simt si eu mai aproape cand vad asa semnaturi!

Mama, psoriazisul (daca la asta te refereai) e boala serioasa, netratabila si din cauze nu tocmai cunoscute, probabil pe sistem nervos...
Dau astia toate tratamentele posibile pentru te-miri-ce!
Oricum, sa iti vina acasa, sa se intereseze, habar nu aveam, e fain rau!
Io la medic nu ma duc sa stau sa astept la usi si nici nu intru peste rand numai pentru ca sunt gravida, nu vad de ce pensionarul poate amorti in asteptare la 79 de ani si eu sa intru inainte ca am burta sau un copil mic... mai ales ca eu am mai mult timp decat el, nu? Inainte, ma refer!

27+

Si eu tot 30!

Tina, cu(30+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

neatza somnoroaselor.
noi ne-am trezit la 4 30 si degeaba m-am mai perpelit si m-am tot sucit daca a vrut sa ma trezesc m-am trezit. m-am uita la un pic la TV si acuma astept sa se faca cafeaua.
Dupa amiaza ma duc la cheful de intrare in concediu cu colegii de la servici desi n-am mai fost la servici din februarie. voi fi o rasfatata printre ei.

Ionela e super rochita eu nu as mai pune nimic la gat pt ca are deja o broderie foarte frumoasa. Distractie placuta

23+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

fetelor da ce dormiti!!!!
alta data nu mai pridideam de unde sa aleg micul dejun si acu ioc..

23+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput

hai trezirea.......
pana la urma am mancat ce am avut eu niste salam banatean rosii unt si branza.

23+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Buna dimineataaaaaaaa.
Hai ca desi nu-s eu tare la scris (din cauza de lene cronica), ma bag sa ofer un mic dejun consistent. Adica: omleta cu branzica si cascaval (din ala de se intiiiiiiiinde cat e cald), rosii, placinta cu mere si o cana de cafea.
Va pup si va doresc o zi buna.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (23+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Cand vad semnaturile bebeilor avansati, ma gandesc la septembrie cand eu voi fi tot 2 in 1 si voi deja cu puii in brate.
Sa vedeti emotii pe noi cand vor incepe nasterile si vom incepe sa citim experiente

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (23+)

Mergi la inceput