Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Maya esti datoare cu o poveste de aseara! Bine, poti sa iei micul dejun inainte!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Referitor la MF: la prima sarcina am fost la un alt MF - nu m-a chemat deloc in toata sarcina la el la vreun control. El avea f. multi pacienti si tot timpul stateam minim o ora sa intru la el, ceea ce ma dispera. Nu exista varianta sa te programezi. Si o fi bun, dar nu stia sa vorbeasca si sa explice si l-am schimbat. MF la care merg acuma, este mult mai ok. Incomparabil. Are mai putini pacienti cred, dar te tine si cate juma de ora sa iti explice ce si cum si te lamuresti o data definitiv si mergi mai rar. Cel putin el este singurul care mi-a explicat ce si cum cu racelile la copii, cu tusitul noaptea... LA el pot sa imi fac programare, nu am stat mai mult de 5 minute sa intru la el. Nu am dat niciodata bani si s-au comportat si el si asistenta super ok. Si el ma cheama neaparat lunar acuma in sarcina pt. masuratori: tensiune, greutate, fundul uterin, perimetrul burticii. Asistenta e in varsta si constiincioasa - imi pare ca face totul ca la carte.

Cred ca e mai bine sa alegi un MF mai tinerel care nu are ffff. multi pacienti ca isi da mai mult interesul.
Bine MF de acuma am inteles ca daca il chemi acasa pt. vreo urgenta (vine oricand il chemi) te taxeaza corespunzator. Pana acuma nu a fost nevoie!

Iar cu analizele: eu le-am facut pe toate cele si toxo si listeria, sumar urina, urocultura,hematologie, sifilis etc la 28 saptamani. Mai mult ca sigur ca mai refac din ele pe la 32 dar nu cred ca pe toate astea. Azi merg cu rezultatul analizelor la ginecolog. Am fost cu ele si la MF si a zis ca sunt ok.

Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Fac ce fac si tot postari lungi imi iasa....

Sorryyy....stiu ca detaliez prea mult....sunt "bolnava" dar.....sper sa ma "vindec" candva!!!

Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Iunia te-am vazut ieri ieseai din bloc burticutza frumoasa si rotunda ai, eram la volanul unei masini imi venea sa iti bag claxoane si fluieraturi, da am realizat ca de fapt nu ne cunoastem asa bine
Maya asteptam povestiri de la Busheala" sau cel putzin de la cofetarie:))

Alynta am facut si eu acum calculul si la mine tot asa ar fi in saptamana 31 am programarea la dna doctor si mi-a spus sa fac cumva sa vin cu un set de analize( ca la ionela) cat mai proaspat, acum trebui sa merg sa intreb acolo unde fac eu analizele cat timp dureaza rezultatul si in functie de asta sa ma programez la recoltare...care va fi saptamana 29-30 cred...
Fetelor eu sunt un pik speriata pentru ca mi s-a recomandat de catre dna doctor ginecolog un tratament cu ciprinol"" iar pe prospect scrie ca la femeile gravide se recomanda numai in cazul in care " beneficiile aduse depasesc riscurile care privesc fatul" nu am luat nici o pastila desi medicul ginecolog mi le-a recomandat pentru ca sunt "infectionata" si trebuie sa scapam cumva...si asta e singurul la care nu sunt "sensibil", luni merg la MF sa vedem ce zice si el ... nici nush ce sa fac..ca nici nu imi poate da orice medicament...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimi dragelor
Eu iar sunt puturoasa. Vad ca voi sunteti tare harnicute.
Si eu o simt pe bebelina mai mult seara dupa ora 23 si un pic dimineata devreme, ziua foarte labe miscarile.La mine cand are concert de plimbari prin burtica ii iau mana lui tati sa vada si se linisteste instant. E verificata deja. Dupa ce ia el mana, la cateva secunse incepe iar plimbareala.
Dragelor eu sunt foarte incantata ca mi-am comandat caruciorul. E prima achizitie care o facem pentru bebelina. O sa vina pe 1 iulie.
Deabia astept sa-l desfac, sa-l plimb prin casa......
Va dau linkul sa-l vedeti: http:// www.bimbomarket.it/trio-b-one-system-019-P13765.htm. Sa stergeti voi spatiul dinaintea www.
Sa aveti o zi perfecta!
Maya cand ne povestesti?
Felicitari dragelor pentru semnaturile frumoase.
Ieri a nascut o prietena de-a mea si e bine si ea si baietelul.

26+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

De care vrei, Clary?

Pe Maya sigur nu e chip sa o corup, ea e cu praji azi

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+

Fistiq.iule mic... am sarit faza cu praji...dar mi/am adus aminte ca am in frigider inghetata de nuci care e tareee buna.

Glumeam ieri cu colegele si vb de 'hormonul fericirii'... serotonina... secretara imi vindea un pont... cica sa mananc multa ciocolata ca ajuta la producerea acestui hormon... iar eu... hohoho... i/am zis ca m/ar apuca depresia de la cata ciocolata cred eu ca trebuie sa mananc si... m/as ingrasa.
Colegele au zis ca stiu alta metoda ptr a se produce acest hormon... hihihi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Voua cat de des vi se intareste burtica?
Eu uneori simt burta tare, ca si cum bebe si-ar schimba pozitia si apoi simt cum se intinde. Nu stiu cum sa descriu altfel
Tre` sa iau no-spa si pt asta?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Alergatul in parc, maya, nu?

Ce multe fete aveti 30+! Felicitari! Cand vin din concediu vin si eu cam pe acolo... pana atunci abia astept sa plec.

O zi faina, eu ma duc azi la ginecolog, de rutina, pentru nimic, dar ma duc din 2 in 2 saptamani de acum, asa cica (intreba cineva pe aici).
Analizele le fac in sapt 30+ si le duc in 31+, eco o fac exact la 31 de saptamani implinite, ca asa mi-a iesit programarea. Oricum mai merg la Bv in 28+ (sapt urmatoare) si apoi prin 32-33, eu stiu... si-asa cred ca sunt prea multe, nu cred ca scapa careva ceva.
N-o sa mai am timp de altceva decat de analize si medici in ultimele 3 luni, asa se prefigureaza!
Si cica sarcina nu-i o boala! NU, vad ca e mai rau dupa medici!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubante

Buna dimineataaaaaaaa.
Hai ca desi nu-s eu tare la scris (din cauza de lene cronica), ma bag sa ofer un mic dejun consistent. Adica: omleta cu branzica si cascaval (din ala de se intiiiiiiiinde cat e cald), rosii, placinta cu mere si o cana de cafea.
Va pup si va doresc o zi buna.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (23+)

Bubule... vrei sa ma intind ca si cascavalul tau mor, lesin, ma/ntinz si inviu... si cum e placintuta... asa taiata patratele micute, cu multe mere si scortisoara de merge cu o cana de lapte batut... ah, gata ma opresc ca va am pe constiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Voua cat de des vi se intareste burtica?
Eu uneori simt burta tare, ca si cum bebe si-ar schimba pozitia si apoi simt cum se intinde. Nu stiu cum sa descriu altfel
Tre` sa iau no-spa si pt asta?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra
eu am burtica moale dimineata cand ma trezesc in rest aproape toata ziua e tare. nu stiu daca e bine dar nu am avut probleme pana acum, am observat ca e mai moale cand stau relaxata in pat in rest nu

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput