Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ma bucur ca Nike e mai bine si ca are si vesti bune care sa ii schimbe starea de spirit!
Nike, felicitari pt bebe sanatos si pt schimbarea de semnatura

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

am vazut sfatul despre colanti, puiutza, mersi mult..deci tot pe la roccoco trebuie sa ajung..dar nu stiam ca se poate si pe net, ia sa dau un search.

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Ce chestie RalucaElena... Ce mica e lumea. Eu stau in zona Mega Image. De fapt in spatele Republicilor. Pe-acolo m-ai vazut, nu?
Puteai sa ma claxonezi, dar nu cred ca as fi reactionat. Cu greu mi-as fi imaginat ca ma poti recunoaste, la cat de putin ne cunoastem.

Eu ma mai plimb prin parcul de la Nord cu o prietena. Daca ai vrea sa vii si tu, esti binevenita. Sa vorbim ca intre gravidute.

Toate cele bune,

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Maya si Nike...va multumesc pentru gandurile bune!

25+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Iunia te-am vazut pe strada paralela cu Republicii care da in 8 Martie, eu nu am cand sa ies la plimbari decat prin magazine...eram cu mama fuseseram la magazinul de mobila de pe coltz si parcasem masina in spate, iar apoi incercam sa ajung la OBI...am terminat cu zugraveala insa mai am muuult pana fac""""(adika face mama) curat, ma enerveaza ca ma simt atat de neputincioasa!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

eveline in primul rand condoleante, iar in al doilea rand salutari de la o alta moldoveanca a carei mama e din Falticeni (de fapt Bogata Baia). am sa ajung si eu acolo luna viitoare abia astept pt ca mi-e drag rau acolo, unde mama mai are 3 frati si mai vin si ceilalti 3 de prin tara si o sa fim o gasca maaaarreee care se vor simti bine impreuna.

23+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

fetelor am vazut niste patuturi din trei piese frumoasee. patut pt bebelusi, in partea laterala sertare pana jos iar dedesubt un sertar mare. iar cand creste bebe se face pat de o persoana si langa sertare se poate face ca un birou. erau in jur de 1350lei.cred ca merita baii, sa vedem cand vine sotul acasa ii arat si poate ne hotaram la unul

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc Anna

25+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Puiutza, multumesc mult, dar Maricicutz era interesata de colanti. Lasa ca vede si citeste.

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Sorryyyy....aveam eu sentimentul ca iar s-a defectat neuronul meu...

Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Nu stiu de naiba are lumea asta..dupa ce ca sunt ultimele zile ale mele la munca ar trebui sa fie si ei draguti,ca doar nu le-am cerut tratament special sau ceva ..l-am rugat pe un coleg sa-mi ia o placinta ca pleca cu masina(eu lucrez in zona industriala si nu am magazin aproape de unde sa-mi iau) in zona la fabrica de paine..si-mi zice.."da' ce eu opresc masina pentru o placinta?!"..imi venea sa-idau in cap cu monitorul...dar bineinteles ca m-am umflat de plans dupa ce a plecat..

30+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput