Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

office, sigur ca mi-a placut...ilincuta mea a fost o vulpita tare draguta, si a zis si poiezia in engleza...am fost tare mandra de ea ca nu a plans, de fapt pt ea e a doua serbare, ca a mai avut in iarna unde s-a comportat admirabil..papusica mea e o dulce..dar ati venit mai devreme sa vedeti si serbare lor, ca mie nu mi-a mai sarit in ochi o burticuta, desi mi-ar fi placut sa te cunosc..

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Ca tot veni vorba..

Un barbat si o femeie merg pe autostrada si se cearta din cauza infidelitatii barbatului.
Dintr-o data, femeia scoasa din minti apuca scula barbatului si o taie, dupa care enervata o arunca pe fereastra. In spatele lor, intr-o masina un barbat si fetita lui de 7 ani discuta.
Dintr-o data, scula se izbeste de parbriz, sta lipita un moment si apoi zboara mai departe.
Surprinsa, fetita intreaba:
- Ce era asta, taticule?
Rusinat si nevrand sa discute cu fetita lui subiecte sexuale, omul raspunde:
- Era doar o insecta!
Fetita ramane cu un aer confuz cateva minute si apoi zice:
- In orice caz, avea ditamai p ..a!

Klarisse graviduta 25+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

maya, klarisse

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fetelor, mai stiti ceva de Nike? Oare ce mai face? cum decurge sarcina?

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Sa va povestesc ca azi am o gimnasta/balerina in burtica. M-am trezit la 5.30, am vazut cat e ceasul si fiindca imi era somn am zis sa mai dorm putin. Dar veverita mica facea in burtica piruiete. Ei asa draga mi-a fost ca am zis sa nu ratez momentul si m-am jucat cu ea, am vorbit, si vad ca azi toata ziua e zglobie. Eu o simt destul de putin, cam 20 min dimineta pe la 10 si inca putin cand ajung acasa si ma asez in pat, dar nu si azi .Ce ma mai bucur.

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Oramona, m/am inarmat cu rabdare si bun simt pana la un moment dat.
Faza: ma intreaba ce mi/ar placea sa fac, unde as vrea sa merg. La Praga i/am zis. Gata, week. viitor mergem la Praga, vrei? I/am zis ca nu stiu ce fac luni, asa ca mai vb de asta. Peste putin timp ii zic ceva de Varna. Mama, a luat foc, ca ce/mi place acolo, ca toti cunoscuti l/au innebunit...dar ca sa se convinga el... week. viitor mergem la Varna... atunci m/a bufnit rasul (nu m/am mai putut abtine)si i/am zis ca nu ma pot de dedubla si daca i/as spune de Barcelona tot saptamna viitoare am merge?
Am ajun la concluzia ca e labil psihic, narcisist, misogin...

Chichiutza, spor la unghiute si rasfat.
Aceasta 'buseala' a fost un pas inainte si e fain ca nu am luat 'sutul'. ai dreptate... m/a scos din rutina... ha

Evelin, condoleante. Orice om de langa tine, mai ales daca ai tinut la el... cand te gandesti ca n/o sa/l mai vezi... e dureros si nimic nu/ti alina sufletul. Peste ceva timp, o sa stai si o sa/ti aduci aminte de clipele placute petrecute impreuna si te mai linistesc. E mare lucru sa fi OM in aceasta viata si ACUM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Sa va povestesc ca azi am o gimnasta/balerina in burtica. M-am trezit la 5.30, am vazut cat e ceasul si fiindca imi era somn am zis sa mai dorm putin. Dar veverita mica facea in burtica piruiete. Ei asa draga mi-a fost ca am zis sa nu ratez momentul si m-am jucat cu ea, am vorbit, si vad ca azi toata ziua e zglobie. Eu o simt destul de putin, cam 20 min dimineta pe la 10 si inca putin cand ajung acasa si ma asez in pat, dar nu si azi .Ce ma mai bucur.

ce frumos...... bucurate de aceste momente ca sunt unice

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Oramona parca tu ai intrebat de colanti!
Eu mi-am luat o pereche negri de la Roccoco, de gravide si sunt f. ok - au in partea de sus o banda elastica. Sunt f. comozi (ii port tot timpul in afara serviciului - aici trebuie sa fiu "office").

Si mi-am mai luat eu o pereche albi, dar nu am gasit de gravidutze si i-am luat normali dar marime mai mare. Au insa elastic in partea de sus si incomodeaza, tot indoi eu si pun sub burtica dar nu e prea ok. Ma gandesc sa scot elasticul si sa pun unul mai subtire si mai lung sa fie mai largi...

Dar sigur la Roccoco gasesti colanti de gravide. Eu i-am luat de la Roccoco din Baneaza Shopping Center. Dar au si site si poti comanda de pe site.

Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Fetelor, mai stiti ceva de Nike? Oare ce mai face? cum decurge sarcina?

Minunea noastra

Tocmai am primit email de la ea! Si-a facut alt cont si asteapta sa i-l activeze ca sa ne poate scrie! Cel vechi i l-au dezactivat dupa avertisment! Uitati ce scrie:

" M-a ajutat Dumnezeu si AM LUAT TOATE EXAMENELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1azi am aflat ultimele rezultate.

pupaceste-le tu pe fete.
transmite-i tu condoleante evelinei.
sunt juna absolvinta de a treia facultate.
si o alta super veste:am reusit sa fac rost de branule, perfuzoare si ser fiziologic.nu multe.dar ma ajuta sa trec de luna asta.
maine facem 28 de saptamani.
azi imi schimb din nou branula.
bebe e ok.e maricel si miscaret.
noi incercam sa bem apita.poate reusim.nu am mai reusit sa nu vomitam tot de vinerea trecuta. "

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Puiutza, multumesc mult, dar Maricicutz era interesata de colanti. Lasa ca vede si citeste.

Mergi la inceput