Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (89)
Raspunsuri - Pagina 15
alynta27 spune:
Lora cauta pe "bucataras.ro" sa vezi ce idei iti vin! Si ce-ti ploua in gura...![]()
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
crina-s spune:
Maya ma bucur ca nu i-ai cazut in plasa limbarnitei dlui avocat.
Oricum sunt mandra de tine ca ai inceput sa-ti traiesti viata si sa treci peste ce s-a intamplat. Apare el si fat frumos.
Daca ma gandesc bine si sotul meu a fost foarte insistent cand ne-am cunoscut, nu neaparat la pupat, ci la iesirile in oras. Timp de vreo 4 luni am iesit in fiecare seara, iar eu lucram atunci de la 7 dimineata pana la 10 seara, dar tot ma duceam la intalnire. Doamne ce vremuri. Niciodata nu stii de unde sare iepurele, sau care ti-e soarta.

26+
crina
cu
office spune:
Maricicutz, ti-a placut serbarea?
Tina,
cu
(30+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
eveline spune:
Chichiutza, Ionela, Lora, Crina, Maricicutz, va multumesc! Sp[er sa nu omit pe nimeni...
Eu una stau acum acasa cu Bianca, sotul e la servici, parintii la bunici, am vb cu ei la telefon, e durere mare...
Intre timp ma uitam pe geam cu fiica-mea si remarc ca zmeura vecinilor e coapta coapta...pana acum nu ma uitasem in ograda lor, ca sa zic asa, ma uitasem numai la a mea care vad ca n-are niciun gand ....s-o coace ea cine stie cand. Asa ca am luat un castron, am luat copchilu\ si m-am infiintat la vecina cu rugamintea sa ma lase sa culeg. La ea mirosea divin, ii culesese sotul niste zmeura si facea o dulceata mica, de pofta cica...
Asa...si am cules un castronoi si acu' caut retete de prajituri/tarte cu zmeura...si am si niste visine... nu stiu altfel cum sa-mi trec timpul...pe mine gatitul ma calmeaza teribil...
25+ Darian si mamica de
Bianca
maya71 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui LoraG76
Waw, Maya, ce tip...chiar ca-i de rasu'-plansu' faza...pai cum sa vrei safii c-un om asa....fara sa il cunosti? De un' sa stii ca vrei sa fii cu el? Ca la 18 ani, dragoste la prima vedere! Da' sa stii ca si eu cunosc un tip care-i avocat, mi-a fost coleg, si tot asa abordeaza fetele ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 30+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Suflet, e din Targoviste, are 32 ani si daca ma supara si il mai vad il fac de rusine in 'targul' asta de nu mai pune piciorul.
Acuma ma distrez pe tema asta si povestesc cu colege dar daca ma vedeai aseara...
Hai sa va spun un banc:
Un tip intra in farmacie:
- Aveti prezervative cu gust de capsuni?
- Avem.
- Trei duzine va rog.
Peste 20 min. se intoarce;
- Aveti prezervative cu gust de cirese?
- Avem.
- Dati/mi 3 duzine va rog.
Peste alte 20 min. iar intra;
- Aveti prezervative cu gust de visine?
- Avem.
- Trei duzine va rog.
Dar farmacistul nu mai rezista;
- Auzit domnul, dvs va f.... sau faceti compot acolo?!
bebecris26 spune:
de cand m-am pus in scaun la calc bebe meu a inceput sa riposteze si sa loveasca tare. nu ii place lui sa stau asa
. cum ma pun mai pe spate nu mai loveste, cand revin in sezut....gata incepe sa ma atentioneze
cristina si bebe in burtica
25+sapt
oramona spune:
Lora, eu azi fac o musaca, cu piure de cartofi, ciuperci si carnita de pui.Klarisse mi-a dat o idee buna cu cascavalul pane, o sa fac maine dimineata langa o salata de vara. Si parca as mai pofti si la niste oua umplute, sa vad. Mai am sa ma gandesc pentru maine seara, poate niste pulpite la cuptor cu cartofi noi sau pastai. sau niste peste pane cu cartofi natur. Sper sa am chef de gatit, ca as vrea, dar momentan ma omoara spatele, de la 8 cand am venit la munca, iar pana la 16 mult mai e.Inainte luam un antiinflamator si gata, spatele meu era ca nou, dar acum nu cred ca am voie, la cat stiu ca-s de periculoase. Si sora m-a incurajat, lasa ca dupa nastere o sa te doara si mai tare 
. Ma plang eu, dar bebelusa sa fie sanatoasa, ca trece.
Chichi, rasfat placut. Cred ca o sa ma duc si eu , chiar daca al meu e alergic la ce inseamna machiaj, vopsit, oja...sa vada el cum e cu 3 fete ![]()
Va 

mamica de Maria Lavinia si
25+ cu Elena Elisa 
bebecris26 spune:
mi s-a facut o pofta de ciocolata cu rom...
. aia de demult de cand eram noi mici. ma duc sa iau si revin![]()
cristina si bebe in burtica
25+sapt
Klarisse spune:
Ca tot veni vorba..
Un barbat si o femeie merg pe autostrada si se cearta din cauza infidelitatii barbatului.
Dintr-o data, femeia scoasa din minti apuca scula barbatului si o taie, dupa care enervata o arunca pe fereastra. In spatele lor, intr-o masina un barbat si fetita lui de 7 ani discuta.
Dintr-o data, scula se izbeste de parbriz, sta lipita un moment si apoi zboara mai departe.
Surprinsa, fetita intreaba:
- Ce era asta, taticule?
Rusinat si nevrand sa discute cu fetita lui subiecte sexuale, omul raspunde:
- Era doar o insecta!
Fetita ramane cu un aer confuz cateva minute si apoi zice:
- In orice caz, avea ditamai p ..a!
Klarisse
graviduta 25+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png