Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Sapt viitoare o sa merg si eu sa ma rasfat putin: tuns/vopsit , abia astept

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Lora incropeste si tu ceva rapid de "haleala" si odihneste-te!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Maya, te-ai lasat rugata ca sa ne povestesti, dar tare ne-ai amuzat.Ai avut rabdare sa stai atat de mult de vorba .
Crina, frumos carucior, sa-l stapaniti cu voie buna si bebelina mica sa se bucure de el si sa stea cat mai comod in el, ca doar ii va folosi si pe post de patut, nu?
Va

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Chichi spor la colorat.
Lora exact asa ma simt si eu, parca nu-mi gasesc locul, sunt si irascibila..o mai pun si pe seama vremii, hormoni, Dumnezeu stie..ce ne mai apuca..

Klarisse graviduta 25+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ce sa fac rapid? Mi-am propus sa fac ciorba de cartofi noi cu mult zarzavat si tocana de legume, azi n-am chef de carne. Am scos acum de la congelator pt. maine niste carne de vita, s-o tin in bait, sa fie frageda si maine s-o fac la cuptor. Chiar nu mai am idei deloc ce sa gatesc...

Klarisse, o fi de la vreme, cine stie...hormoni...da' tare nu-mi place de mine asa.

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Bubule... vrei sa ma intind ca si cascavalul tau mor, lesin, ma/ntinz si inviu... si cum e placintuta... asa taiata patratele micute, cu multe mere si scortisoara de merge cu o cana de lapte batut... ah, gata ma opresc ca va am pe constiinta.

ucenic(aspirant) burtica

Eu am noroc ca nu-s pofticioasa in perioada asta. Inainte baleam (scuzati expresia) la orice. Acum poftesc doar la fructe. De preferinta acre. Sunt dusa da n-am ce face.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (23+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Dragelor multumesc pentru aprecierile pentru carucior. Si eu sunt foarte incantata de el, parca cine stie ce investitie am facut.....

Eveline sincere condoleante pentru matusa si nasa ta. Dumnezeu sa o odihneasca!

Chchiuta rasfat placut!

26+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pe azi la pranz am hotarat brusc ca as papa un cascaval pane si o salata cu de toate, plus niste clatite la desert daca mai intra..
Dupa masa cred ca am sa incerc un somhn, poate imi mai revine starea de spirit..ca vorba Lorei..nu-mi place de mine asa..

Klarisse graviduta 25+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

buna mamicutelor
eu nu am maiintrat de mult, nu am timp, dar de citit va citesc in fuga si pe ascuns la servici..cat oi mai merge...

condoleante eveline

noi suntem bine, miscam, nici eu nu-l simt mereu si cred ca are legatura si cu oboseala mea pt ca atunci cand am stat o saptamana acasa si m-am odihnit, l-am simtit pe bb zi de zi, si chiar si vreo saptamana dupa, acum insa, abia reusesc sa ma tarasc din pat la servici, adorm inaintea lui ili si nu-l mai simt mereu..dar eu stiu ca e bine, si nu intru in panica..trebuie sa fie bine..
noi plecam cateva zile la mare in august, voi avea 30saptamani atunci, o sa incerc sa nu stau in soare si doctorul meu mi-a interzis sa intru in apa, doar cu picioarele...eu am avut si sangerarile si contractiile alea acum 2 saptamani, si poate de-aia e mai reticient sa-mi dea unda verde pentru apa..dar tare mult as vrea o balaceala..

am o intrebare: as vrea sa-mi cumpar niste colanti, dar exista colanti speciali pt burtici? sau ii ridic peste burta? mi-e sa nu ma incomodeze si parca sa-i tin sub burta...

cam atat despre noi, pupici pt toate dar mai multi pt alynta pe care o stiu de la capsunici ca am fost in aceiasi odisee acum 3 ani.

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Maya ce tip... Parca ar fi adolescent! Poate se crede Don Juan si fetele ii cad la picioare din prima! Foarte bine ai facut! Adervarul e ca la ce ai avut de tras sufli si in iaurt! Lasa ca timpul le decide pe toate!
Lora spor la bucatarit si zambeste mama! Lasa starile alea nasoale!
Chichi foarte bine ca te rasfeti mamico! asteptam poze cu noul loock!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput