Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Crina, foarte frumos caruciorul, sa fiti sanatosi.

Klarisse graviduta 25+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

26+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Maya esti datoare cu o poveste de aseara! Bine, poti sa iei micul dejun inainte!

Cristina 25+

Fetelor, Chichiuta... lesin de ras acuma ca stau si ma gandesc...
Picanteri... hohoho... daca va spun o sa va 'tavaliti' de ras.
L/am 'cunoscut' marti cand am fost la tribunal (am contestat un radar luat in martie),e avocat si se tot fataia pe acolo. a intrat in vorba cu mine si...ne/am vazut ieri... Toate bune si frumoase pana a vrut sa ma sarute si... eu n/am vrut pe motiv ca nu simt. 'Atunci e de rau (zice el) Cum nu simti, atunci de ce te/ai intalnit cu mine, ce vrei de la mine, ptr ce sa pierd timpul???' blablabla.Ca el ma place, ca vrea sa fie cu mine... avea putin si ma cerea in casatorie cred... In viata mea nu am intalnit un astfel de om, care nu stie sa accepte un refuz... ca sa/i spun eu in momentul acela ce am de gand cu el.
Fetelor, nu stiam cum sa scap mai repede de el. Imi zicea dalea grele...ca nu stiu ce pierd ca nu vreau sa fiu cu el, si fiti 'antene'ce mi/a zis... cunosc pe cineva care e mai destept, mai frumos decat el, ca el ce are???
Ufff, mi/a ajuns ptr o perioada.
Asta a fost 'buseala' mea...si ganditi/va ca a trebuit sa/l suport de la 5 pana la 11... greu fetelor cu unii barbati...
Dar stiti ce mi/a placut(la mine bine/nteles)? Ca nu m/am lasat niciun momont intimidata, si cu toata avocatura lui am avut vorbele cu mine si l/am 'dominat' in argumente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Buna dimi dragelor
Eu iar sunt puturoasa. Vad ca voi sunteti tare harnicute.
Si eu o simt pe bebelina mai mult seara dupa ora 23 si un pic dimineata devreme, ziua foarte labe miscarile.La mine cand are concert de plimbari prin burtica ii iau mana lui tati sa vada si se linisteste instant. E verificata deja. Dupa ce ia el mana, la cateva secunse incepe iar plimbareala.
Dragelor eu sunt foarte incantata ca mi-am comandat caruciorul. E prima achizitie care o facem pentru bebelina. O sa vina pe 1 iulie.
Deabia astept sa-l desfac, sa-l plimb prin casa......
Va dau linkul sa-l vedeti: http:// www.bimbomarket.it/trio-b-one-system-019-P13765.htm. Sa stergeti voi spatiul dinaintea www.
Sa aveti o zi perfecta!
Maya cand ne povestesti?
Felicitari dragelor pentru semnaturile frumoase.
Ieri a nascut o prietena de-a mea si e bine si ea si baietelul.

26+

crina cu

Foarte frumos caruciorul! Sa-l impingi sanatoasa si la deal si la vale!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hei hei si de la noi din vacanta, unde m-am cam obosit cu una bucatica Karinutza dupa mine, la cat am mers si vizitat una alta.Ma doare rau la ovare, ma apasa, cand ma ridic trebuie sa stau putin pana mi se aseaza organele la loc si incep sa merg ca o ratusca batrana ;).
De abia astept sa mergem la mare si sa stam nene cu burtile la soare pentru relax realx si iara relax.
Va pupam

in 21s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Bine ai revenit

Burtica de 29 +

Mergi la inceput

Eveline Dumnezeu s-o odihneasca pe matusa si nasa ta! Asa e viata asta, e adevarat, cand cineva se naste, altcineva se duce...

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Eveline, condoleantele mele

Crina, e frumos caruciorul. Sa il stapaniti sanatosi si sa va plimbati mult

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Maya esti datoare cu o poveste de aseara! Bine, poti sa iei micul dejun inainte!

Cristina 25+

Fetelor, Chichiuta... lesin de ras acuma ca stau si ma gandesc...
Picanteri... hohoho... daca va spun o sa va 'tavaliti' de ras.
L/am 'cunoscut' marti cand am fost la tribunal (am contestat un radar luat in martie),e avocat si se tot fataia pe acolo. a intrat in vorba cu mine si...ne/am vazut ieri... Toate bune si frumoase pana a vrut sa ma sarute si... eu n/am vrut pe motiv ca nu simt. 'Atunci e de rau (zice el) Cum nu simti, atunci de ce te/ai intalnit cu mine, ce vrei de la mine, ptr ce sa pierd timpul???' blablabla.Ca el ma place, ca vrea sa fie cu mine... avea putin si ma cerea in casatorie cred... In viata mea nu am intalnit un astfel de om, care nu stie sa accepte un refuz... ca sa/i spun eu in momentul acela ce am de gand cu el.
Fetelor, nu stiam cum sa scap mai repede de el. Imi zicea dalea grele...ca nu stiu ce pierd ca nu vreau sa fiu cu el, si fiti 'antene'ce mi/a zis... cunosc pe cineva care e mai destept, mai frumos decat el, ca el ce are???
Ufff, mi/a ajuns ptr o perioada.
Asta a fost 'buseala' mea...si ganditi/va ca a trebuit sa/l suport de la 5 pana la 11... greu fetelor cu unii barbati...
Dar stiti ce mi/a placut(la mine bine/nteles)? Ca nu m/am lasat niciun momont intimidata, si cu toata avocatura lui am avut vorbele cu mine si l/am 'dominat' in argumente.

ucenic(aspirant) burtica

Waw, Maya, ce tip...chiar ca-i de rasu'-plansu' faza...pai cum sa vrei safii c-un om asa....fara sa il cunosti? De un' sa stii ca vrei sa fii cu el? Ca la 18 ani, dragoste la prima vedere! Da' sa stii ca si eu cunosc un tip care-i avocat, mi-a fost coleg, si tot asa abordeaza fetele Daca-mi zici ca-i nemtean bag manan-n foc ca-i el!

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Bine Maya! Felicitari c-ai fost pe pozitii! Oricum trebuie sa recunosti ca te-a mai scos din rutina zilnica! Si-ai refuzat tu mandrete de avocat!?

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Crina, f. frumos carutul si cu pret bun!
Eveline, condoleante!

Eu azi nu-s in apele mele, nu stiu de ce...iar simt ca burta e cam jos, parca atarna, n-am chef de nimic, am asa...un fel de soi de indispozitie, nu's cum sa-i zic si am si de facut mancare...le-oi scoate eu la capat, pana la urma.

O zi buna va doresc!

P.S.: Liliana, bafta la medic azi!

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Eu plec sa ma colorez pe unghiute si pe perisor! Aici se cara diverse in casa si dupa ziua de ieri nu-mi mai trebuie! Am obosit cam rau, cred ca de-acolo a venit visul meu. Asa ca azi plimbarica si rasfat!

Cristina 25+

Mergi la inceput