Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (89)
Raspunsuri - Pagina 18
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clary Nu stiu de naiba are lumea asta..dupa ce ca sunt ultimele zile ale mele la munca ar trebui sa fie si ei draguti,ca doar nu le-am cerut tratament special sau ceva ..l-am rugat pe un coleg sa-mi ia o placinta ca pleca cu masina(eu lucrez in zona industriala si nu am magazin aproape de unde sa-mi iau) in zona la fabrica de paine..si-mi zice.."da' ce eu opresc masina pentru o placinta?!"..imi venea sa-idau in cap cu monitorul...dar bineinteles ca m-am umflat de plans dupa ce a plecat.. 30+ Bianca Gabriela |
Clary cred ca e invidia la mijloc.....tu o sa fii fericita sa ai un bebe acasa de crescut, nu iti mai faci griji cu job-ul....
Nu pune la suflet, oameni rai sunt o gramada! Nu merita sa ii bagi in seama, mai ales ca scapi de ei acum! Eu ii spuneam ...ok! atunci ia 2 placinte si una pt. BB!
Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
clary spune:
Puiutza
...sa stii ca asa trebuia sa-i spun..partea proasta e ca atunci cand ma enervez parca nu-mi mai vine nimic in cap
30+
Bianca Gabriela
puiutza spune:
Clary hai ca mai ai un pic si scapi de ei! Nu te mai enerva ca doar tie iti faci rau si lui BB! si NU MERITA!

Fetelor va doresc un weekend cat mai placut si racoros, dar fara plo sa ne putem plimba frumusetile de burtici!
Eu am plecat de la birou si acasa nu prea apuc sa intru ca trebuie sa recuperez cu treburile casnice care raman intotdeauna pe weekend deocamdata.

Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
oramona spune:
Clary 

Puiutza, weekend placut si tie. Nu te obosi prea mult cu treaba si bucurate de zilele libere.

mamica de Maria Lavinia si
25+ cu Elena Elisa 
oramona spune:
Gata, ma duc si eu acasa, greu a mai trecut ziua de astazi. Va doresc la toate un weekend minunat, cu bebelusi zglobii, va 

mamica de Maria Lavinia si
25+ cu Elena Elisa 
vanyy2009 spune:

burticile si albinutza
Eveline condoleantele mele
Felicitari celor care si-au schimbat semnatura, tot asa pana la 40
.
25+

vanyy2009 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Tocmai am primit email de la ea! Si-a facut alt cont si asteapta sa i-l activeze ca sa ne poate scrie! Cel vechi i l-au dezactivat dupa avertisment! Uitati ce scrie: " M-a ajutat Dumnezeu si AM LUAT TOATE EXAMENELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1azi am aflat ultimele rezultate. pupaceste-le tu pe fete. transmite-i tu condoleante evelinei. sunt juna absolvinta de a treia facultate. si o alta super veste:am reusit sa fac rost de branule, perfuzoare si ser fiziologic.nu multe.dar ma ajuta sa trec de luna asta. maine facem 28 de saptamani. azi imi schimb din nou branula. bebe e ok.e maricel si miscaret. noi incercam sa bem apita.poate reusim.nu am mai reusit sa nu vomitam tot de vinerea trecuta. " Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
ma bucur ca Nike este bine, felicitari pt vestile bune si pt bebele miscaret.felicitari si pt schimbarea de semnatura, tot asa pana la 40

25+
mari_paun spune:
buna burtici
aveti spor la scris...de e ploaie, nu e loc de plimbari...of, m-am plictisit si nu stiu ce vreau
sunt ok numai ca ma enerveaza vremea sta, dimineata nu-mi vine sa ma trezesc, ce bine ca maine e sambata
, e si sotul liber si sa vedem ce facem...
observati ca am schimbat semnatura
25+
sunt in cautare de carucior, nu imi trebuie unul scump ca vedeti ca taie astia din salarii![]()
deja am inceput sa am discutii cu tati, ca trebuie sa ma apuc de luna viitoare sa pregatesc bagajelul, sa cumpere hainute pt bebe si unde o sa plaseze patutul...e topit, intra in panica, ii vine rau![]()
incepe sa-ti faca tot felul de ganduri... trebuie sa mai discut cu el, ca zici ca el este gravid si eu tre sa-l incurajez![]()
va pupacesc
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
25+
si mami de Ema
Klarisse spune:
Am si eu o nelamurire..poate ma ajuta mamicile cu experienta.. Este normal sa miste atat de mult copilul in burta? Adica fara pauze?? Am incercat sa dorm un pic si nu am putut sub nicio forma..face tumbe, alearga..este super activ. Nu ma intelegeti gresit, imi face placere ca il simt mereu..orice as face..dar nu stiu daca e ok. M-am lasat de cafea de 2 zile..insa nu s-a schimbat nimic..
Klarisse
graviduta 25+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

cu Raisa Nicoleta
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)