Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

de intrat in tara poti cu un simplu titlu de calatorie de la ambasada...mai greu e cu iesitul ca iti trebuie pasaport, iar pt asta iti trebuie certificat de nastere, pe care l-am facut aici la ambasada ca mergea mai repede decat in tara, dar pasaportul dureaza aici cam 2-3 luni

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Am inteles. Dar certificatul de nastere al Brianei a fost gata in cateva zile,nu mai stiu exact cate, dar maxim o saptamana. Sper sa reusim luni sa ajungem sa depunem actele, oricum te tin la curent.

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Daca ai nascut in strainatate si vrei sa il faci in tara poate dura cu lunileeeee!!!, ca cica trebuie ei sa faca verificari....mama lor stie de ce...aici in 2-3 saptamani a fost gata

...la pasaport am vazut ca scrie pe site ca se face in 14 zile lucratoare, acum sper sa se tina de cuvant...ca nu am de gand sa mai stau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Eu sper sa ne ia pozele Brianei ca sa nu fie nevoie sa merg cu ea pe acolo...zicea sotul ca e aglomerat si sunt tot felul de oameni...stii tu...

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

stiu mama, stiu....mai ales acum ca se apropie luna august sunt toti prezenti, dar nu stiu daca nu trebuie sa o duci, chiar daca iti iau ei pozele...in fine, om vedea si noi, ca stiu ca se poate si altfel ca doar orasul e mic, lumea se stie...dar parca nu m-as agita sa mai sun pe unul si altul

...daca nu mergem si noi mai spre seara si poate atunci nu mai sunt pe acolo, ca de obicei ei sunt prezenti la prima ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Babyangel, nu-l spal cand folosim colacelul. Il spal dupa aceea in cadita lui.

Delia si Greenfrog, multumesc mult pentru sfaturile cu ochisorul. Am pus de doua ori lapte de la san si acum nu mai are nimic. Este incredibil, dar este curat si nu mai lacrimeaza deloc.

Andira, distractie placuta duminica la Rammstein.Eu as fi mers maine la Metallica, insa m-am trezit prea tarziu...

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu inotatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Pe prima pagina sunt cele 2 filmulete : Mersul si Gandirea. Il uploadez pe-al treilea..mai raman inca 3 si gata.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

multu' mult

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
silvanei ii fac 210 dar are momente cand mananca doar 150

trag nadejde sa manance si Mara 210 ml dar asta dupa 6 luni incolo...

ANNYA e scumpel foc Raducu!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ma fetelor ma uitam prin lista mea de mess si am realizat ca nu mai stim nimic de liliana28 ea era activa graviduta ... parca ea plecase la serviuciu in papuci de casa, nu?

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana nu mananca tot, dar asa se spune ca e bine sa ramana mereu un pic in bibe

child rammy adaugati.ma si pe mine in yahoo

fug sa bag o pizza asa de cura de slabit

ah e gata certificatul silvanei, pasaportul il fac pe loc in tara ca si la ivan, aici ar fi durat cu lunile

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare mai spre noapte si de la noi.

RAMONA multumim de urare.

astazi si fetita mea iubita a facut 4 lunite, am reusit sa-i fac poze zambind, ca de obicei rade in hohote dar cand sa-i fac poze ia o mutrita serioasa.

ROXANA pot sa folosec si eu adresa?

ma duc sa fac un dus si merg spre nani ca in ultimele nopti a inceput sa se trezeasca mai devreme si nu prea m-am odihnit.

legat de somnul de pranz STEFAN inca mai doarme si mai nou seara l-am obisnuit sa se culce cu IOANA si asa i-mi mai ramane si mie timp sa mai stau cu voi sau sa fac altceva.
dar mai avem si noi seri in care vine si spune ca a visat urat si nu poate sa adoarma singur.

gata merg la nani.
sa aveti o noapte linistita.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput