Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna seara fetele,
Iarasi ploua...chiar m-am saturat...

YAIA ce mai faceti,cum sunteti? Si noi mergem luni sa depunem actele pentru pasaportul Brianei,noua ne-au zis ca e ok sa ducem 2 poze,nu e neaparata nevoie sa mergem sa-i facem poze la ei,sa vedem.

DAYANARA,lasa ca nu e chiar asa prost materialul din blugi...Am vazut si pozele cu tine mica, subscriu la cele spuse de Gaby, o frumusete exotica.

Vizionat si Raducu inotatorul,tare ma bucur ca-i place si lui balaceala...

Multe lunite inainte Ioana de Stefimic
La multi ani! MAMI25

Mergem la baita, revin mai tarziu

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

YAIA, multumesc mult de raspuns

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Pentru putin. Si scuze de intarziere, eu acum recuperez din urma...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77
YAIA ce mai faceti,cum sunteti? Si noi mergem luni sa depunem actele pentru pasaportul Brianei,noua ne-au zis ca e ok sa ducem 2 poze,nu e neaparata nevoie sa mergem sa-i facem poze la ei,sa vedem.

Mersi de intrebare, recuperam din urma capitolele necitite. Suntem bine, crestinate si super ocupate: eu cu cei 2 copii, Alexia cu rosul pumnului.
Eu am avut calculatorul stricat, apoi musafiri o saptamana, cu botez, plimbari...Acum ne revenim cat de cat, dar de marti iar avem musafiri o saptamana, iar intram rar pe forum.
Noi am depus actele de pasaport biometric si pentru Alexia, sa fie valabil 3 ani, de aceea a fost nevoie de foto digitala facuta la ambasada...cum consula nu prea se pricepea, copilul mic de 3 saptamani, ne-am chinuit vreo 2 ore si tot nu a iesit. In final a ales o poza mai clara si asta a fost...dar inca nu a sosit cu curierul, acte depuse pe 19 aprilie...Romania, tara mea dulce!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

RAMONA, sa nu ma uiti dupa ce faceti pasaportul
si noi am ales sa il facem in tara ca merge mai repede
sa imi zici daca au acceptat poza ta, si cum ai facut-o...bine acceptata ma refer fara pile, ca daca cunoasteti pe cineva poate e altfel
si sa imi zici si in cat timp vi-l face, la fel fara pile...ca nu as vrea sa mai apelez la unul la altul stii cum ...iti faci apoi obligatii

...apropo, cand plecati voi?....ca am uitat, noi ne-am luat bilete si ajungem in 26 august si plecam in 12 septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Pe prima pagina sunt cele 2 filmulete : Mersul si Gandirea. Il uploadez pe-al treilea..mai raman inca 3 si gata.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

A adormit piticul meu...
LALEXANDRA, nu te uit cu info, dar n-am inteles, daca ii faceti pasaportul lui Alessandro in tara, cum veniti acasa? Adica cu ce acte?
Inca nu stiu exact cand plecam noi, sotul meu oricum pleaca mai repede,candva in iulie si vedem cand mergem si noi. Sper sa mai fim acasa pe cand veniti voi...

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

de intrat in tara poti cu un simplu titlu de calatorie de la ambasada...mai greu e cu iesitul ca iti trebuie pasaport, iar pt asta iti trebuie certificat de nastere, pe care l-am facut aici la ambasada ca mergea mai repede decat in tara, dar pasaportul dureaza aici cam 2-3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

GABI la mine apari in lista. Sa mai trimit inca o data?

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

YAIA,am citit undeva ca poate dura si pana la 90 zile(acesta e termenul maxim) emiterea unui pasaport biometric prin consulate. Voua ce v-au spus,cat dureaza?
Si sa va traiasca micuta crestina!

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

GABI am trimis!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput