va iritati cand folositi epilatorul?
am nevoie de o solutie...poate a descoperit-o cineva. ma irit de la epilator, ceva de speriat! mi se fac bubite mici rosi pe picioare, si ard rau de tot, iar ce e mai grav e ca tin vreo 2 zile. e groaznic sa port pantaloni lungi pe caldura peste piele iritata. mai are cineva problema asta?
Raspunsuri
ellinia spune:
Da, eu mai patesc asa, cand scot atenuatorul de durere de la epilator. Sau daca trebuie musai sa fac dus dupa, atunci se irita pielea pe la apa calduta. Incerc sa folosesc epilatorul seara, sau la intervale mari de dus dar nu-mi iese intotdeauna.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
Christie spune:
of, cu iritatiile de la epilator am si eu mari probleme. ma irit foarte tare si pina acum n-am gasit nici o solutie. Astept si eu sfaturi de la cele care au descoperit secretul.
sdcristian spune:
da, si solutia a fost sa nu il mai folosesc. si am folosit vreo 4 marci de epilatoare - nici una nu e mai breaza, plus ca toate rup si-ti fac multe fire sa creasca pe sub piele
mariucasara spune:
La mine problema s-a ameliorat de cand mi-am schimbat epilatorul cu unul care functioneaza sub dus, si aplic o crema ptr iritatii imediat ce termin. Tot ma irit dar mult mai putin si trece pana dimineata (de obicei ma fac seara).
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
Carrye spune:
Si eu ma irit, sunt blonda, cu pielea sensibila, am folosit aparatul de ras ani la rand insa ma saturasem si mi-am cumparat un epilator de care sunt extrem de multumita, ma fac si pe maini.
In general, il folosesc seara dupa dus, pe pielea curata si scrabuita la dus. Apoi ma dau cu unt de corp si pana dimineata pielea arata bine.
La inceput n-am folosit scrub si mi se iritase pielea, aveam fire de par sub piele, acum e totul in regula.
ellinia spune:
Stiu ca a fost subiect cu laudatul epilator care merge sub apa, si toata lumea l-a ridicat in slavi. Este intr-adevar bun? Ar cam trebui sa-mi schimb si eu epilatorul, mititelul meu e stramosul celui care merge acum sub apa, nici nu mai zic de cati ani il am, ca ma mir si eu . As ramane fidela firmei respective. Carrye, zici ca merge si pe maini? Eu inca n-am incercat pe maini epilatorul, ca mi-e frica de durere, la ceara doare de-mi vine sa urlu.
Pozele_mele
BazarGeneral
crisspy spune:
Si eu ma iritam de la epilator...dar acum il folosesc imediat dupa dus si nu mai patesc nimic...aaa, si fara nici un fel de crema dupa cateva ore.
Crisspy, fericita de Razvi
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Stiu ca a fost subiect cu laudatul epilator care merge sub apa, si toata lumea l-a ridicat in slavi. Este intr-adevar bun? Ar cam trebui sa-mi schimb si eu epilatorul, mititelul meu e stramosul celui care merge acum sub apa, nici nu mai zic de cati ani il am, ca ma mir si eu . As ramane fidela firmei respective. Carrye, zici ca merge si pe maini? Eu inca n-am incercat pe maini epilatorul, ca mi-e frica de durere, la ceara doare de-mi vine sa urlu. Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) Pozele_mele BazarGeneral |
E f. bun. Are si el minusuri, de exemplu daca nu te misiti repede ramai fara baterie si tb sa mai astepti o ora sa se incarce, cere un peeling inainte de epilare si apoi periodic macar 1 data pe saptamana, altfel cresc multe fire sub piele, dar e eficient si intr-adevar apa fierbinte atenueaza durerea. Eu am reusit sa ma epilez si pe brate desi cu cel vechi nici nu am indraznit sa incerc...
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
ellinia spune:
Am inteles, mai astept pareri obiective!
Pozele_mele
BazarGeneral
Carrye spune:
Da, nu stiu cum am avut curaj sa il pun pe mana, cred ca eram nervoasa ca tot intarziam la salon sa ma fac cu ceara si mi-am dat seama ca de fapt nu doare...
Intr-adevar, epilatorul meu vechi mi-e frica sa il mai folosesc si pe picioare, mainile erau excluse, insa cu asta nou, chiar e foarte bine. Sunt clar imbunatatite.
A! Iar luminita aia face toti banii!