va iritati cand folositi epilatorul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

problema mea e alta!
fie cu epilator, fie cu ceara, imi cresc peste 80% din fire sub piele!Apoi e dezastru atat estetic cat si durere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

ce fac eu ca sa nu ma irit: epilez seara, dupa dus, pielea curata.
dupa epilat, nimic ! fara crema, geluri sau alte chestii unsuroase sau nu.
s-a intimplat sa folosesc epilatorul dimineata, iar dupa masa, la 4-5 ore interval de la epilare pulverizare cu apa minerala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu doare deloc epilatorul la firele de pe mana.

Inainte sa te epilezi e bine sa iti faci un scrub .
Eu ma epilez cu ceara , dar pe maini si pe gambe cateodata mai folosesc si epilatorul. Dupa ma dezinfectez cu o solutie facuta de mama-mea (e cosmeticiana) : solutie Lara cu nu mai stiu ce si cu petale de trandafir , coji de portocale sau mai stiu eu ce . E tare buna .
Nu ma dau niciodata cu crema dupa deoarece exista riscul sa te infectezi/inflamezi.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merry_28 spune:

Eu folosesc epilatorul imediat dupa dus, dupa ce m-am epilat imi dau cu o crema cu arnica, antiimflamatoare, e cea mai buna. Si eu ma iritam inainte sa o folosesc...
si ma feresc de apa cateva ore bune dupa epilat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

pentru iritatiile dupa epilat sau dupa ras apa termala Avene e foarte buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

daca e vorba de epilat, am si eu o intrebare: cum sunt benzile alea cu ceara? merita? de la ce firma?
si mai am o problema: pana acu, m-am facut inghinal cu lama. sunt bruneta si ma niste fire......cu radacini de 2 mm.as vrea sa folosesc epilatorul, dar am incercat si doare ca naiba. am incercat sa dau inainte cu spirt in ideea ca mai amorteste un pic. cred ca numai cu un anstezic local, as rezista prima data. ceva idei????????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Eu sunt foarte multumita de benzile cu ceara de la veet..cele de la sesu mi se par apa de ploaia..inghinal e dureros,de fapt doare ca naiba primele datitoata smecheria e sa nu te mai gandesti ca doare si sa nu tragi cu mila de benzile alea(usor de zis,greu de facut)..eventual un mic ajutor de la cineva,adica tu sa stai la ca cinema si altcineva sa traga de benzile alea.La un moment dat,amorteste si fara spirt sau anesteziesi sa vezi ca treaba merge ca unsaMa mai fac si eu uneori cu epilatorul in zona asta,dar cred ca-s sado-maso ca nu fac altceva decat sa prelungesc durerea.Pe bulane alternez benzile si epilatorul,si cel mai tare ma enerveaza ca mai raman fire pe sub piele care arata ca naiba,dar imediat cum sesizez treaba pun dusul pe picioare si ma frec cu un burete si ies firele la inerval si in doi timp si trei miscari rezolv problema pana la urmatoarea interventie..adica, abea peste o saptaman si jumate

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Iritatie, nu cumva e de la radacina parului proaspat smulsa? ar trebui sa treaca reede, pana dimineata

acum sa ma pang si eu, cu to scubul, epilatul dupa dus, creme hidratante... din ce in ce mai mult par crescut sub piele, ..nu mai vreau sa aud de nici un epilator, parca cel nou e mai groaznic decat cel vechi..nu stiu oi fi eu... mai ciudata.... am luni de zile decand nu-l mai folosesc si tot mai e ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Am citit ca o aspirina inainte de epilat mai reduce durerea. Scria cineva la un subiect de un spray care amorteste ceva de genul celui de la dentist. Ei bine mi-am cumparat si eu...am gresit cu ceva...am ramas uleioasa si bineinteles cu ceara in locul respectiv ca nu am mai putut sa trag de durere si frica

Eu iau o aspirina inainte de epilat da de frica tot tremur. Si mie mi se par cele de la Veet mai bune, dar folosesc doar pentru fata. Apropos eu iau de picioare si le decupez pentru mustata ca mi se par scumpe alea de fata si putine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Inainte de epilare de regula (cand nu sunt foarte grabita) imi fac un gomaj cu zat de cafea, dupa care ma epilez. Nu ma irit decat in zona inghinala, pe picioare sau axial nu ma irit. E mai tabacita pielea acolo. Glumesc. Insa nu sunt multumita de epilatorul meu Braun Silkepil pentru ca nu scoate toate firele si mereu mai scot cu penseta sau mai dau cu lama.

Mergi la inceput