FIV in Ungaria 109

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

buna dimi

samira, numai noi putem fi atat de demente sa stam alare pe forum duminica la 8 dimineata!

Adi +15

Mergi la inceput

ngh, bravo, fetita draga. of, daca aveai net, te mai calmam pe acilea cu toate temerile. oricum, sa-i spui sotului ca nu esti singura cu stresu pe tine: si eu aveam doar 6 foli si ma durea burta si aveam impresia ca daca merg mult ii sparg.darmite sa ai 13! sa nu iti fie frica de punctie, totul e foarte simplu si oamenii se poarta super cu tine. poti avea sansa sa nimeresti anestezist roman (eu am nimerit de ambele dati).nu conteaza natia, oricum sunt foarte profi si in afara de minitepul din momentul in care iti baga acul in vena, nu simti nimic.
pupicei.

cristal, ce ma bucur, sa ai multa bafta!

samira, stai ca aseara eram in oras, n-am auzit telefonul la meci, am trait intens victoria ghanei. te sun ca sa vb despre azi.ce e viitex? agnus viitx, ala cu PGR?

Adi +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

adipazi..tu vrei sa spui ca la clinica KALII lucreza si romani deai nostri acolo???pe bune anestezistul e roman??? cum il cheama poti sami spui te rog....

trebuie sa facem galerie la unguroaicele noastre de pe acuma

si sa ne rugam la ptr reusita lor

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu de marti dau startul analizelor..ptr FIV...
voi incepe cu analizele hormonale de ziua 3

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

mai pogonici, iti dai seama ca ultimul lucru care mi-a stat in gand a fost sa-l intreb pe nenea cum il keama!nu stiu, dar stai linistita ca e in regula si cu roman, si cu ungur, si cu neamt etc.

Adi +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

CRISTAL am intrat sa-ti uram eu si copii,mult noroc si peste doua saptamani sa ne dai vestea cea buna.
MAMI_VREAU,TAMMY,POGONICI
Salutari si succese la toate fetele

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

cristal, ngh, ne gandim la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

ai dreptate, samira, si eu am luat Vitex o luna inainte de Fiv (vezi ca trebuie sa il intrerupi cum iti vine ciclul in luna cu FIV-ul) si m-am simtit grozav cu el - nu tu durere, nu nimic. Isi face efectul extraordinar de bine. Cred ca e singurul medicament naturist de la care am simtit efectele in aceeasi luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

buna fetelor

revin cu aceeasi intrebare[brown] :celor care PK va dat progesteron injectabil : cand se face in timpul stimularii sau dupa ET ?
exista (la farmacie) progesteron injectabil in ungaria???? sau tb sa merg cu el de acasa???????[/brown]

mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bau

Mergi la inceput