FIV in Ungaria 109

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

paunas, nu am facut PGR injectabil, dar logica mea zice ca obligatoriu faci dupa ET. utrogestan e tot aia cu progesteron. daca utrogestan pui dupa punctie si apoi dupa ET, e logic ca la fel vei face si cu PGR injectabil. daca e necesar in cazul tau, eu cred ca iti da PK reteta si iei de acolo. nu stiu daca poti lua PGR injectabil din romania fara reteta. poate te mai lamuresc fetele care au trecut prin asta.

Adi +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

na, samira, ca iar scriseram in acelasi timp. ati vzt meciul? my god, ce super meci!

Adi +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dap....l-am vazut...tot prin oras...ca acu juma de ora amm ajuns acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

samira, bau back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Buna, legat de progesteronul injectabil, daca ti-l scrie medicul incearca sa il iei din Ungaria. In Ro SIGUR nu il gasesti. Mie mi l-a prescris medicul cu mult inainte dde FIV si l-am comandat in Elvetia. Stiu ca nici in Ungaria nu se mai gasea ci doar PROLUTAN (tot progesteron dar era de 250 mg) si am facut 1 la 5 zile in loc de 1/zi progesteron.
Asta se intampla in apr-mai 2010. Sigur in Ungaria, chiar daca nu il au pe stoc il aduc pe comanda.
Iti dau insa un sfat, incearca sa te interesezi din timp, ca nu cumva sa nu ai pe cand trebuie sa il iei.
Iti tin pumnii, sa fie ok

15+ (de Kaali Gyor)

MTHFR C677T Heterozigot, anticorpi antifosfolipidici pozitiv, FIV 1 Debrecen nereusit, FIV 2 Budapesta nereusit,
FIV 3 Gyor, in curs...speram cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Paunas: PRG inj se facw dupa punctie, nu zulnuc si in functie de concentraria pe care o ai. PK nu-ti va recomanda injectabil, pentru ca nu exista in ungaria. Eu am luat din germania si, fara stirea lui Kovacs, fac unul de 250 la 4 zile, in locul pastilelor de utrogestan de seara. Sper ca te-a ajutat mesajul meu.
Pupici la toata lumea

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010

Mergi la inceput

fetelor, unde in Budapesta se poate minca bine si ieftin? Ce recomanati? MAi ales daca se afla pe linga clinica sau pe linga farmacia Deli.

Mergi la inceput

in legatura cu PRg injectabil, imi amintesc ca am citit pe undeva pe forum, intr-unul din capitolele anterioare ca se poate comanda on-line la o farmacie din Elvetia parca si vine a -II-a zi. Acum nu imi amintesc cine si unde am citit. Si nu cred ca am salvat link-ul.

Mergi la inceput

paunas, am gasit de unde sa iei prog. injectabil (am salvat de pe forum):

"Daca nu gasiti medicamentul in tara puteti sa incercati la o farmacie din afara .Eu mi-am procurat progesteronul injectabil prin posta de la o farmacie din austria.poti sa scrii pe adresa apotheke@sternapotheke.at dar totusi initial sunati la numarul de tel +4372424671111 si intrebbi de Dl Ewald Wolfram (vb engleza )il intrebi daca are medicamentul respectiv si daca vrei deatalii despre contul lui bancar poti sa-i ceri (tr banii depusi in cont) sau te pot ajuta eu cu datele..
Toata treaba dureaza vreo 3-4 zile daca are medicamentul respectiv."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

MULTUMESC FETELOR !!!!!!!!!!!

Mergi la inceput