FIV in Ungaria 109

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

simona - am vazut ca ai facut FIV la GYor. La dr Korosi? Poti sa-mi spui te rog este primul FIV? Si mie mi-a fost recomandat acest dr dar m-am chinuit 2 luni si nu am reusit sa obtin o programare la el asa ca am renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fc_anca spune:

buna, fetelor!
m-am mutat si eu la voi, de la FIV, la FIV in ungaria :)

evident, PK! sper ca FIV 2 sa fie cu noroc,mai ales ca ma va prinde si ziua mea acolo, in focuri :)

mai marge cineva in august? eu trebuie sa fiu pe 23 acolo ptr 14 zile

pup fetele multa-multa bafta!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adisorule,m-am documentat despre PRG,fereastra de implantare si valorie lui...iti povestesc cu proxima ocazie...si pe bune daca nu are sens!!!!am scormonit si am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fc anca, bine ai revenit cu vesti, pupi

sami, sa-mi zici, chiar vreau sa pricep. dau la schimb info despre treaba cu insulina:). tre sa-ti citesc la telefon cele 2 pagini din carte,ca e asa de stiintific ca tre sa mai citesc 3 zile ca sa pricep.dar mai bine vii tu la mine la cafea si iei toata cartea. pe scurt, zice ca e legatura intre PCOS si rezistenta la insulina, ca hipersecretia de insulina are efecte adverse asupra procesului reproducerii: creste secretia de androgeni si mareste rata de clearance (?????????) metabolic a testosteronului.sinergia hormonilor depaseste meandrele concretului mintii mele la capitolul asta!

hai va pup, ca bbii tre sa doarma.

Adi +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

iana_mari

cristal, ngh multa bafta! Va tin pumnii!!!

samira, adi, speranta ce facurati? v-ati intalnit? imi pare rau ca intalnirea de data asta am ratat-o! mai ales ca ati discutat despre progesteroane...
ia dezvoltati voi subiectul aci ca si pe mine ma intereseaza asta cu fereastra de implantare!!!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

laura,neh....tre' sa ne vedem la ochisori ca sa-ti povestim
asta-i santaj,recunosc...da daca functioneaza....e bine
hai ca-ti detaliez diseara pe pm ce si cum.

o saptamana faina tuturor
ma duc sa ma intep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

laura,neh....tre' sa ne vedem la ochisori ca sa-ti povestim
asta-i santaj,recunosc...da daca functioneaza....e bine
hai ca-ti detaliez diseara pe pm ce si cum.

o saptamana faina tuturor
ma duc sa ma intep

pai la mine nu prea merge cu santaj... da' sincer iti spun ca nici nu ai nevoie... o sa vin la intalneala urmatoare pt ca vreau sa va vad si ca mi-e dor de voi... eeeee... vezi???

astept pm cand ai tu timp... nu-i graba...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Neata
Ce fac fetele petrecarete? Eu am dat ieri peste pozele din Ungaria cu voi si bineinteles la final erau si feliile alea de tort , cand ajung acolo prima data merg sa-mi iau praji ca nu mai pot de pofta .
Samira, pune-ma si pe mine in CC ca si pe mine ma intereseaza ce e cu progesteronul asta
Mami_vreau, AdipapaziSperanta , cate unul de fiecare

O saptamana frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

bine va sade sa va zgaiti la pozele de la budapesta! io n-am niciuna!poate va faceti mila si imi dati si mie!

am fost la echo, suntem in grafic cu fetita si baiatul. se produc sporturi extreme in burta, pe baiat il facem boxer sau fotbalist, iar fata o sa fie o nevasta tare induratoare. sotzul e turbat: daca iese fata batuta prea tare?

Adi +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

gabriela cu placere si scuze ca nu retinusem ca tu ai intrebat
bombi imi pare foarte rau.
motzishor condoleante pentru tatal tau.
pogonici tot asa cu teancuri de analize si "n" pagini de informatii m-am dus si eu la Dr. Albu; si-l intrebam, si-i ziceam ca vreau si d-aia, ba vreau si d-aia, el aproba, mai explica, mai completa si uite asa am si o reteta pentru progesteron injectabil pe care si eu il voi comanda tot online, dar mai stau o luna, ca tre' sa ne mutam si vreau sa-l cumpar cand am raftul pentru fiv aranjat la locul lui, totusi, fetelor detaliati despre acest progesteron, va rooog!
cristal Doamne-ajuta la blasto lipicioasi!
ngh ce de oute...sper sa fie pline ochi!

Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!

Mergi la inceput