FIV in Ungaria 109

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Bombi imi pare rau. DD sa-ti ajute sa treci cat mai repede peste esecul asta. Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

bombi, imi pare tare rau sa aud ca nu ai reusit sa obtii macar embrioni buni, care este explicatia acestui fapt? se poate face ceva sa nu se mai repete in viitor?

din pacate, asta e motivul pt care am apelat la FIV: un defect genetic care teoretic afecteaza 50% din embrioni; practic, toti au fost afectati (din 13 ovocite fertilizate, 10 au ajuns pina in ziua 3 cind a putut sa le faca testul PGD la care au picat 8, iar ceilalti 2 embrioni aveau alte probleme)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

bombi, cum ai aflat de defectele genetice? Ce analize ai facut? Esti mai bine acum? Te-ai mai linistit? D-zeu sa va pazeasca pe tine si sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

fc-anca, chiar ca tu o sa incepi cu PK in prima lui zi de dupa concediu! Multa bafta!

Mergi la inceput

Dupa a treia sarcina oprita in evolutie, au facut analiza genetica a embrionului. Si dupa ce a iesit prost, am facut si noi cariotipul si am aflat explicatia.

Deocamdata, ne-am hotarit sa mai incercam inca o data cu PGD, dar sa startam cu mai multe ovocite (din 2 ture de stimulare; si acum au fost tot 2 stimulari, dar prima cam slabuta). Sa vedem ce zice si doctorul dupa ce se intoarce din concediu.
Sa incercam natural intre stimulari mi s-a facut sincer f frica.

Alternativa ar fi cu donator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Avem 3 embrioni la purtator, sunt kinder cu surprize acum [:d]. testul il am pe 9 iulie, o vesnicie pana atunci.
Ngh e binisor, are o hiperstimulare, cred eu, ca a si ouat mult: 17 ovocite!!!!!
Va pupic

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna unguroaicelor ,imi permiteti si mie o intrebare ( sau mai multe poate)?...ca vad ca voi sunteti cam cele mai documentate de pe aici
dar inainte sa va spun cate ceva despre subsemnata:
eu am facut primul fiv si singurul ,la sibiu ,am transferat 2 blasto(mai am 3 la rece)iar in z 14 de la punctie am avut beta 56,8,dar intre timp imi venise si ciclul iar dupa 4 zile beta era sub 0,5..acum intrebarea ar fi daca e posibil sa scada asa repede concentratia de hcg,cu toate ca de atunci, adica de-o sapt.,sangerez cate putin dar nu mi se mai termina( pete maronii,stiti voi...)bine ,dr a zis ca s-a eliminat pb. daac a fost ceva dar totusi vreau parerea voastra daca nu deranjez prea tare
si ar mai fi inca o intrebare :vad ca multe aveti mutatii de trombofilie si atc antifosfolipidici,ar fi cazul sa fac si io astea ca stiu ca medicii nu prea recomanda?
si mult noroc celor care sunt in focuri ,va urmaresc cu sufletul la gura

"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"

Mergi la inceput

buna iaura,
problema asta ma framinta si pe mine de multa vreme si nu am reusit sa gasesc un raspuns satisfacator. cica timpul de injumatatire ar fi in jur de 36 h, dar nu stiu daca este vreo diferenta intre HCG injectat sau produs natural
tu ai mai facut pregnyl/ovitrelle si dupa transfer, sau doar inainte de punctie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

cristal1995
ti-am trimis un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bombi

buna iaura,
problema asta ma framinta si pe mine de multa vreme si nu am reusit sa gasesc un raspuns satisfacator. cica timpul de injumatatire ar fi in jur de 36 h, dar nu stiu daca este vreo diferenta intre HCG injectat sau produs natural
tu ai mai facut pregnyl/ovitrelle si dupa transfer, sau doar inainte de punctie?

buna draguta , am citit pov. ta, intr-adevar una mai deosebita ...e greu pt. noi toate care ne luptam cu infertilitatea mai ales ca sunt atatea nebuloase pe care nu ni le explica dr.(pt. ca nu prea stiu nici ei ,toti)si nu stim ce sa mai facem...
nu am luat nimik dupa ET doar utrogestan 6 /zi,de aceea vroiam sa stiu daca ar fi aczul sa iau ceva sau sa fac ceva inainte de urmatorul ET, din august sper eu,daca nu ma dereglez....deci eu am avut ciclu normal de 3 zile dar dupa aceea tot pete care nu ma mai lasa...

si inca ceva ,in ungaria de regula se transf. 3 embrioni sau in functie de varsta sau altceva?

"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"

Mergi la inceput