FIV in Ungaria 109

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Pogonici, merci! Recunosc ca e frumos si a fost de cand s-a nascut. Ni s-a spus ca pozele nu-i fac dreptate.

Atena, cu placere! Da, HSG'ul e mai mult pt vizualizarea trompelor, chiar daca se vizualizeaza si uterul in procedura asta (se introduce o substanta de contrast si se fac radiografii dupa), pe cand la sonohisterograma se introduce substanta salina, dupa care se face ecografie transvaginala si se poate vedea f bine uterul. Unii zic ca HSG'ul e mai dureros. La mine a fost invers. Depinde de la persoana la persoana. Ambele proceduri se fac dupa incetarea sangerarii, dar inainte de ovulatie.

Sonya, chiar ca e mica lumea! Stai in zona? Eu am locuit in Buc. Noi si ai mei acolo sunt. Dupa cum se vede in poze am facut un botez mic si am preferat sa facem la biserica de cartier decat la una renumita. A fost foarte frumoasa slujba.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

bombi, ma doare sufletul sa aud asta. nu te da batuta!

atena, sper sa iei decizia buna, bafta! si eu as merge pe histeroscopie, pt ca histerosalpingografia si aia cu solutia salina sunt doar INVESTIGATORII, pe cand histeroscopia este 2 in 1: investigatorie SI REPARATORIE. plus ca fiind sub anestezie, nu doare si pace. plus ca zice mai multe decat alealalte 2.

samira, sigur ca ne vedem, pasarica grasa la mijloc abia asteapta!

cristal si ngh, mai dati si voi un buletin de stiri de la budapesta: ce mai face PK, se mai mananca bine la arena, dunarea la locul ei alea alea. ce mumbo jumbo mai fac ovocitele?

Adi +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adinutzo,fetele astea nu-s asa comunicative!!!
nu-si fac treaba de reporter special la fata locului....asa ca propun sa la sanctionam...cu cate o burtica pe fiecare...ce bebeloi inauntru.

las' c-o sa manance Gabi al meu o tocanitza d-aia si pentru tine cand vom merge in toamna!!!

in alta ordine de idei....Luni am hormonale de ziua 3...ca doar tre' sa completez tabelu' ala de i l-am facut doftorasului

vreau sa va spun ca Vittexu asta e bun....pe mine ma durea burta inainte de CM de-mi venea sa ma tavalesc pe jos...nu mai vorbesc in cele 3 zile de sangerare...trebuia sa ma anesteziez cu calmante...de 2 luni iau Vittex....in prima luna m-a mai durut burta inainte de CM....insa luna ,fetelor....doar l-am simtit cand a venit...in rest...nada de nada.si sunt foarte incantata din acest motiv....si nici nu sunt acritura si gretoshenie cum eram inainte in perioada asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

bombi, imi pare tare rau sa aud ca nu ai reusit sa obtii macar embrioni buni, care este explicatia acestui fapt? se poate face ceva sa nu se mai repete in viitor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Adi: stam foarte bine mai nou. Am vorbit cu Kovacs aseara, se mai dezvoltase un embrion, deci mergem pe varianta blasto cu oruce risc. Daca totul e ok, luni la 11 an ET. Pup
ngh este si ea bine, a avut echo azi, 13 foliculi, luni la 10:30 punctia.
Eu aici nu am net in xameea si e mai complicat sa tin pasul cu voi. Dar, promit sa recuperez.
Va pupic pe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Cristal, super vesti! Bafta multa in continuare!

Ngh, bafta luni si mai departe! Doamne ajuta!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ngh21 spune:

buna fetelor!

multumesc pentru incurajari!

azi am fost la o noua eco si se pare ca am 13 foliculi. asa cum v-a zis si cristal, luni la 10.30 am punctia.

eu sunt la primul FIV ...asa ca...totul e f complicat pt mine, si corpul meu...

am trecut de la agonie la extaz:)))

cand am venit imi era frica ca o nu ovulez, si nu o sa am foliculi.

mi-a zis PK la prima eco ca e bine, ca am 10 foliculi, dar ca nu crescusera in deajuns. mi-a dat in continuare gonal. apoi la a doua eco erau doi prea mari si ceilalti mai mici, asa ca mi-a schimbat tratamentul.

am luat gonal cu cetrocide si luveris (cred ca asa se cheama). si cand am facut cetrocidele ala prima data...m-am urcat pe pereti de usturime si apoi mancarime.... cand venea ora de facut, instantaneu ma apuca plansul......

apoi am fost intr-o mica excursie cu cristal si am urcat niste scari si m-a durut burta f tare. am crezut ca i-am pierdut pe acolo...alt stres....dar azi am avut eco si pare ca sunt toti in regula...dar cu toate astea am alt stres...daca se vor sparge mai devreme?????

stiu sunt nebuna! sotul meu mi-a zis ca eu nu pot sa traiesc dc nu am ceva care sa ma streseze....

oricum am o burta f mare...am stari emotionale ciudate...ba imi vine sa plang, ba ma framanta cate ceva, ba sunt in al noulea cer....sunt f ciudata!

abia astept sa scap de outele astea! cu toate ca cristal mi-a zis ca chiar dc scap, nu o sa scap si de dureri:D.....

asa ca sa ne tineti pumnii luni!

pupici la toate fetele si multumiri de incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ngh, pun pariu ca ai urcat dealul spre Citadela!Toate etapele fiv-ului vin cu anumite temeri. Bafta! Sa ai embrionasi lipiciosi!
Cristal, bravo! sa fie rezultatul final!
Bombi, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat!
Deci va tineti de intalniri (private)! Poate mai organizam o intalnire, ca data trecuta(parca prin decembrie?) eu eram f suparata din cauza rezultatului la PAP si nu am putut veni.
Le asteptam pe Cristal si Ngh, sa vina cu vesti bune, sa sarbatorim cum se cuvine!

11+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

tamaryllis, mercic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi

Mergi la inceput