FIV in Ungaria 109
Raspunsuri - Pagina 22
denisa220972 spune:
pogonici1977 fa-ti un remember a tuturor medicamentelor (chiar si naturiste)luate in ultima luna , sunt medicamente care face sa creasca prolactina( AC la unele persoane creste prolactina), Iar ptr. FSH nu este exagerat de mare, au fost fete care au reusit cu un FSH 15, asa ca nu mai, fiindca stresul este un factor de crestere a prolactinei.
O zi buna
Uite sa te mai incurajez putin, noi am avut pe cineva in familie cu prolactina marita in rest sanatoasa tun,a ramas insarcinata natural si are un copil ffff sanatos .
pogonici1977 spune:
of doamne..denisa..daca ai stii cat ma alina sufletste vb tale
da stresul la mine ma ucide....at cand am fcaut hormonalele de z 3 nu luasem nimic de f mult timp..caci abia venisem din spital ...
abia de 2 zile bag naturiste in mine...
sa intelg ca stresul e o cauza mare....... si cu un FSH atat de mare am sanse????????????
adipazi..stiu ca si tu ai un AMH mare..tu cat ai avut FSH inainte de FIV ???
sunt disperata oricum..mie si frica sa mi fac tot dos de analize de FIV,..cine stie ce balarii mai gasesc
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
ngh21 spune:
sonya, tu vei sta la Korall????
Mi-au ramas niste medicamente pe care trebuie sa le iei dupa punctie. De fapt le-am capatat de la Cristal, caci trebuie sa iei 4 buline si aici nu se vind decat la cutie. Si cutia are 30 de buline....Asa ca Cristal a luat 4 eu 4...si mai raman 22 de buline.
Asa ca daca sta vreo fata la Korall,le pot lasa aici. Dnul. Robert e f dragut si sunt sigura ca le-ar pastra, o zi doua. Daca nu vine nimeni le iau cu mine si poate ne vedem in Bucuresti si vi le dam.
Eu maine la 10.30 am ET-ul. Doamne ajuta!
Cristal cred ca e deja in drum spre casa.
Pupici.
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 help....sunt disperata..imi vine sa plang dar sunt la munca si nu pot a reusit vreuna din voi cu un FSH de 11,4??????????????? mai am vreo sansa anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |
Mai pogonici mai, linisteste-te ca nu e chiar asa de neagra situatia. Intr-adevar FSH e putin marit, dar sa stii ca el mai variaza de la o luna la alta. La fel am patit si eu, la penultimele analize mi a iesit 10.6 iar la ultimele, dupa 2 luni mi-a iesit 9.02. Stiu ca raportul dintre FSH si LH trebuie sa fie mai mic de 1 si la tine vad ca e mai mare, sincer nu prea stiu ce inseamna asta, poate o dereglare hormonala...acum daca gresesc sa ma corecteze cineva ca nu-s chiar experta si asa mai invat si eu
Eu zic sa trimiti pe mail cu rezultatul analizelor dr care te-a operat sau lui PK sa vezi si parerea lor si ce-ti recomanda. Nu intra in panica ca nu rezvi nimik....zise lupul moralist
sonya_mea spune:
citat din mesajul lui ngh21 sonya, tu vei sta la Korall???? Mi-au ramas niste medicamente pe care trebuie sa le iei dupa punctie. De fapt le-am capatat de la Cristal, caci trebuie sa iei 4 buline si aici nu se vind decat la cutie. Si cutia are 30 de buline....Asa ca Cristal a luat 4 eu 4...si mai raman 22 de buline. Asa ca daca sta vreo fata la Korall,le pot lasa aici. Dnul. Robert e f dragut si sunt sigura ca le-ar pastra, o zi doua. Daca nu vine nimeni le iau cu mine si poate ne vedem in Bucuresti si vi le dam. Eu maine la 10.30 am ET-ul. Doamne ajuta! Cristal cred ca e deja in drum spre casa. Pupici. |
Da voi sta la Koral, ajung luni seara. Despre ce pastile e vorba?
Doamne ajuta la ET
sonya_mea spune:
Mai fetelor, mie nu mi-a venit sangerarea aia in alea 3 zile ...oare mai vine? Simptome de cm am avut m-au durut toate cele de ziceam ca acum explodeaza, dar nu am avut nici macar o pata. E normal?
fancy_mona spune:
citat din mesajul lui sonya_mea Mai fetelor, mie nu mi-a venit sangerarea aia in alea 3 zile ...oare mai vine? Simptome de cm am avut m-au durut toate cele de ziceam ca acum explodeaza, dar nu am avut nici macar o pata. E normal? |
Dar cand ai intrerupt anticonceptionalele ?
Pt."lupul moralist" , pentru linistea ta dai un email scurt la PK .
Eu una atata l-am bzzz .
adipapazi spune:
da, sonya, e normal. dupa ce termini zilele de Ac si cele 3 zile de pauza, sangerarea poate veni in acele 3 zile sau mai tarziu. tu faci stimularea.
metypredul despre care vbeste ngh se ia dupa punctie. ce ma amuza e ca asa am facut si noi in martie, il pasam de la una la alta: speranta la samira, samira la mami, mami la mine... eu am fost ultima, dar si acum mai am 6 pastile in cutie...
pogonici, eu am AMH mic, fsh 8,84.incearca sa fii mai ponderata, nu-ti ajuta cu nimic smulsul parului din cap si lacrimile, din contra, iti strica si mai mult echilibrul psihic si hormonal. tre sa te gandesti asa: daca ma dau cu fundul de pamant, scade fsh? nu. asadar, calmeaza-te, poti avea FSH bun si sa nu reusesti la fiv si invers. cum vrea DD.
Adi +16
sonya_mea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fancy_mona
Dar cand ai intrerupt anticonceptionalele ? Pt."lupul moralist" , pentru linistea ta dai un email scurt la PK . Eu una atata l-am bzzz . |
Duminica a fost ultima pastila. Stiam ca e posibil sa nu apara sangerarea in alea 3 zile de pauza, de asta nu m-am impacientat...doar vroiam sa mi se reconfirme ca nu e nici o problema