FIV in Ungaria 109
Raspunsuri - Pagina 21
pogonici1977 spune:
fetelor vreu un ajutor de la voi..sfaturi
miam facut hormonalele de ziua 3 si astea sunt rezultatetele
FSH 11,4 mUI/ml-- faza foliculara 2-10
LH 5,84 mUI/ml- faza fol 1,1-11,6
Estradio-59,8 pg-ml -fz fol 12,5-160
prolactina37,3ng/ml-fz fol2,39-25,12
deci prolactina este marita.....de ce nu stiu
cele care stiti sa mi dati un sfat va rog sami spuneti ce sa fac..ca nu pot aj acum la nici un dct sami vada rezultatul
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
fancy_mona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sonya_mea Neata, Am reusit aseara si am facut injectiile, sotul mi le- a facut |
Tu de unde ai luat Gonal Pen din romania sau ungaria ?
Eu am facut toate injectiile subcutanat in burtica .
samira33 spune:
buna dimineata
o zi buna tuturor unguroaicelor!!!
sonya,toate gandurile mele sunt catre tine si toti pumnisorii nostri sunt stransi pentru tine.Doamne-ajuta sa fie cu reusita!!!
azi iti trimit mesajul.te pup
adipapazi spune:
neata, gagicoaselor,
sonya, bravo, ai vazut ca e simplu? de ce sa faci in picior? ma gadesc ca burta e mai moale si acul intra mai usor, plus ca e mai aproape de ovare&co si esti mai la locul unde tre sa poduci.vezi ca ai mail!
mami, tocmai am rasturnat snitelele, am facut salata de vinete si tarta cu visine, ca doar am musafiri importanti!!!
sami, aceleasi ganduri bune le am si eu pt sonya, ca si pt adriana noastra.
bafta si aristicai, azi la 9.30, adica acum, face cu dr albu o investigatie.
ngh si cristalina ce or mai face? uite-acus vine beta mare pe 9 iulie!
Adi
+16
pogonici1977 spune:
vai doamne si FSH e marit.............
ce ma fac...help.............
cred ca cad in depresie la atatea probleme cate am...
ajutorrrrrrrrrrrrr
datimi un sfat ce sa fac incotro
analiza e facuta exact la 2 saptamani de la operatie
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
help....sunt disperata..imi vine sa plang dar sunt la munca si nu pot
a reusit vreuna din voi cu un FSH de 11,4???????????????
mai am vreo sansa
sonya_mea spune:
| citat din mesajul lui samira33 buna dimineata o zi buna tuturor unguroaicelor!!! sonya,toate gandurile mele sunt catre tine si toti pumnisorii nostri sunt stransi pentru tine.Doamne-ajuta sa fie cu reusita!!! azi iti trimit mesajul.te pup |
Samira, Adi,
multumesc tare mult de incurajari 
sonya_mea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fancy_mona
Tu de unde ai luat Gonal Pen din romania sau ungaria ? Eu am facut toate injectiile subcutanat in burtica . ![]() |
L-am comandat din Romania de la farmaciile Dona
sonya_mea spune:
| citat din mesajul lui adipapazi neata, gagicoaselor, sonya, bravo, ai vazut ca e simplu? de ce sa faci in picior? ma gadesc ca burta e mai moale si acul intra mai usor, plus ca e mai aproape de ovare&co si esti mai la locul unde tre sa poduci.vezi ca ai mail! Adi +16 |
Adi...vazusem intr-un filmulet ca se poate si in picior, dar daca tu zici ca e mai bine in burtica...ascult sfatul tau

Domane ajuta si la aristica, sa decuga bine interventia