FIV in Ungaria 109
Raspunsuri - Pagina 23
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 fetelor vreu un ajutor de la voi..sfaturi miam facut hormonalele de ziua 3 si astea sunt rezultatetele FSH 11,4 mUI/ml-- faza foliculara 2-10 LH 5,84 mUI/ml- faza fol 1,1-11,6 Estradio-59,8 pg-ml -fz fol 12,5-160 prolactina 37,3ng/ml-fz fol2,39-25,12 |
pogonici1977 uite iti dau cauzele, "Hiperprolactinemiile functionale: sarcina, alaptare, stimulare mamelonara, efort fizic; administrarea unor medicamente: (estrogeni, antagoniti dopaminergici, opioizi, cimetidina, verapamil, inhibitor de monoaminoxidaza); hipotiroidism periferic; insuficienta renala cronica; insuficienta hepatica severa; stresul prelungit.
Intr-o prima faza diferenta intre cele doua categorii de hiperprolactinemii o face valoarea prolactinei. In general o prolactina cu o valoare mai mica decit de patru ori limita maxima admisa poate fi incadrata in hiperprolactinemiile functionale. Toate valorile care depasesc de patru ori limita superioara admisa, intra in categoria hiperprolactinemiilor organice"
Concluzia: ca nu ai foarte mare valoarea la prolactina si inclin sa cred ca stresul este un factor foarte important la tine. Cat de mari ne dam noi ca nu ne este frica de nimic, totusi sa faci o interventie in spital nu este usor, chiar daca noi incercam sa trecem cat mai usor,organismul resimpte absolut orice. Cel mai bine incerca sa vb. cu medicul tau si vezi ce-ti spune.
Sanatate multa si nu te stresa cum spune medicul( intr-o lume lovita de atatea crize) dar, acum serios , tu singurica trebuie sa te linistesti, fiindca ai sa rezolvi tot ce-ti doresti
pogonici1977 spune:
cand ajung azi acasa ii scriu lui kovacs ....rezultatele melela hormonale si sa vad cemi spune....
va tin la curent
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
va multumesc fetelor de incurajari.....
dar stiti voi de la un
FSH de 8,4 anul trecut in mai tot ziua 3 era, la unul 11,4 acum, a crescut cu 3 procente aproape..deci fff mult
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Cocolyso spune:
Mult succes tuturor!
Voiam sa va dau o info, ca la Biogenesis nu este nici o dna Dr Bratila.
E o informatie gresita, acolo sunt doar 2 medici greci iar romani Dr Poiana si Dr.Balea.
http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cocolyso Mult succes tuturor! Voiam sa va dau o info, ca la Biogenesis nu este nici o dna Dr Bratila. E o informatie gresita, acolo sunt doar 2 medici greci iar romani Dr Poiana si Dr.Balea. http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png |
Coco, te inseli. Mai sunt dr romani care colaboreaza doar cu embriologul de la Biogenesis. Cum a zis Mami_vreau, dr Bratila colaboreaza cu clinica Biogenesis, acolo din cate am inteles se va desfasura punctia si embriotransferul. Stiu lucrul asta pentru ca am vorbit si eu personal cu ea. Ea colaboreaza cu Tasos, embriologul ala frumusel de la Biogenesis
Te felicit si aici pentru beta, Doamnejuta pe mai departe sa fie totul bine
mami_vreau spune:
cocolyso si eu am vb personal cu elvira bratila... asa cum a zis si sonya, face fiv-uri acolo... poate nu isi cheama pacientele la monitorizari acolo dar punctia si ET garantat se fac acolo!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
gabrielarusu spune:
Buna,
Pogonici1977 nu te mai stresa cu prolactina, dc faci fiv cu PK sigur i-ti va da bromocriptin, si eu am avut prolactina fluctuanta cand era mare dar nu val. exagerata cand avea valoarea normala eu am luat cate 1/2 seara bromocriptin, dr. a spus ca pe timpul tratamentului FIV prolactina creste si e bine tinuta sub frau , sigur este din cauza
stresului,
Eu mi-am comandat vitex fruit este bun si pt. progesteron si prolactina, plus altele.
De FSH mare nu stiu sa-ti raspund
sper viitoare mamica
gabrielarusu spune:
Buna,
Pogonici1977 nu te mai stresa cu prolactina, dc faci fiv cu PK sigur i-ti va da bromocriptin, si eu am avut prolactina fluctuanta cand era mare dar nu val. exagerata cand avea valoarea normala eu am luat cate 1/2 seara bromocriptin, dr. a spus ca pe timpul tratamentului FIV prolactina creste si e bine tinuta sub frau , sigur este din cauza
stresului,
Eu mi-am comndat vitex fruit este bun si pt. progesteron si prolactina, plus altele.
De FSH mare nu stiu sa-ti raspund
sper viitoare mamica
gabrielarusu spune:
Ce mai faci Tamy?
Vreau sa te intreb ce analize de tromofile ai facut, mi-ai spus cand ne-am intalnit la Budapesta dar nu mai retin exact care sunt alea.
Felix76 astept vestile de la dr.
Mami_vreau multa bafta , o sa-ti trimit un pm .
Bafta multa fetelor care sunt acum in focuri.
sper viitoare mamica
Motzishor spune:
pogonici, linisteste-te. Uite cum sta treaba:
1. prolactina este un indicator de repaus, ceea ce inseamna ca o citire corecta se poate determina numai daca pacienta e intr-o stare fizica si psihica cit mai aproape de repaus: nu stress, pe stomacul gol, dimineata la prima ora cind nu s-a trezit prea bine. Am avut si eu prolactina mare o data dar fara sa stiu m-am dus la analize dupa ce mi-am baut cafeaua. Deci prolactina nu ar fi nici o problema, exista medicatie care o pune jos. Incearca Vitex - e natural si face minuni. Eu sint absolut convinsa ca Vitex-ul, dupa o testare de sute de ani, e cel mai sigur.
2. FSH varaiza de la ciclul la cilcu. Ca ai avut o valoare mare nu e bine, dar asta nu inseamna ca nu ai sanse. In USA, doctorii te trimit imediat sa faci AMH-ul daca ai FSH-ul mare. Imreuna dau mai multe informatii. Smecheria este ca in ciclul cu FIV, analizele hormonale sa iasa bine. Adica in ziua 2-3 a cilului respectiv, te duci si faci analizelel hormonale, daca au iesit bine, inseamna ca ciclul respectiv e ok pt. FIV. Toate femeile au cicluri bune si cicluri mai putin bune. FIV-ul trebuie facut pe un ciclu bun ca sa fie mai sigura reusita.
Tot ce am zis aici e ceea ce am aflat de la Dr. din USA cu care incepusem FIV-u, plus citit si documentat de una singura ca sa fiu sigura ca am toate datele corect.
Relaxeaza-te ca FSH-ul tau nu e asa de mare. Sa stii ca am citit ieri ca unul din factorii cei mai importanti pt. reusita unui FIV este starea psihica. Daca nu gindesti pozitiv, iti faci singura rau si iti sabotezi orice reusita. Rugaciunea ajuta totdeauna. Incearca!
Ai grija de tine si fii tare ca totul o sa fie bine!