Prietene la bine si la greu - 26

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Salutare!

Monis multumim de intrebare, noi suntem bine, ne plimbam toata ziua, vizitam tot ce este de vizitat, am vazut locuri superbe si cetati medievale si orase renovate intr-un an de zile complet (inclusiv casele oamenilor), dar din pacate am uitat aparatul foto acasa, asteptam cu nerabdare sa mergem la mare sapt viitoare pe 1.

Mariuta vorbeste pe limba ei toata ziua ta-ta, pa-pa, da-da, toate mai putin ma-ma. Ne uitam la ea si nu ne vine sa credem cat de mult a crescut, cum le intelege ea pe toate .
Avem si o premiera: a inceput sa faca pasi cand e tinuta in picioare . ce mai e o dulceata si noi murim de dragul ei

hai ca m-am laudat destul. va pupacesc pe toate si va doresc o zi linistita si frumoasa!

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Am adaugat si pozici noi cu printesa, la semnatura

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Dankutza - si eu i-am dat pana acum doar Topher orez simplu si 3 cereale bio (orez, tapioca, porumb). drept sa-ti spun eu nu prea intentionez sa-i dau arome la varsta asta ca si asa mi-a casunat ca fructele sunt f dulci si aromate, iar cand vine vremea de legume stramba din nas... Deci as amana pe cat posibil alte gusturi... "exotice" si nu numai din cauza ca numai naturale nu sunt....

alte cereale... am cumparat acum faina de orz, mei si orez (nu am gasit ovaz) ca sa-i fac biscuiti de casa sa-i dau sa roada si el ceva si am cumparat quinoa, dar pe asta inca nu i-am dat-o...

Si eu tot Topfer orez simplu i-am dat pana acum. Am o cutie de la Milupa, tot bio, pe care o voi deschide cat de curand. Asta e cu orez, porumb, tapioca si este fara gluten.
Ce e aia quinoa? N-am auzit de asa ceva pana acum.

Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Cum xe xcoala broxcoiul ii dau xa pape xi la orax plecam, xa facem provizii de mere. Trebuie xa incerc xi eu praji aia cu mere, mai alex ca eu xunt maaaaaare fan al acextei combinatii.
Acum am facut prajitura a la Andre, va mai aduceti aminte, aia cu 15 linguri de orice xi am pux fructe de care am mai avut, o pierxica, o banana xi dulceata de vixine. Abia axtept xa xe raceaxca xa o halexc.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Hello!

Monis mersi de pont cu magazinul din Amzei. Eu tot vreau sa ajung la Pukka dar nu reusesc nici macar sambata.
In privinta laptelui de capra, intr-adevar se gaseste si in supermarket numai bio dar e scump 15 ron/l si mai exista varianta sa comanzi la o ferma din jud. Giurgiu care livreaza acasa 5l la 20 ron http://www.lapte sibranzadecapra.ro/descriere.php. Aici poti sa comanzi si branza dar asta se gaseste cam la acelasi pret cam peste tot.

Am o pauza de la mica terorista asa ca ma intorc la indeletnicirea de vizionare poze si filmulete frumusele cu . Tocmai ma uitam la Sabina Ancutzei cum stie ea sa faca bravo. Pe Alex de Lylyana l-am admirat deja pe olita

Mergi la inceput

Fetelor, aveti idee ce acte ne trebuie pt masina ca sa plecam cu ea din tara? Trebuie ceva carte verde, asigurare, ceva? Am hotarat sa plecam in Bulgaria, la Sveti Vlas. AM mai fost acolo, acum vreo 2 sau 3 ani si mi se pare ok. O sa inchiriez un apartamanet de 2 camere intr-un complex hotelier. Costa 60 euro pe noapte. Pot dormi 4 persoane. Noi vom merge cu tataie. Lui meme ii e cam frica sa plece din tara si mai ales la soare. Nu am reusit sa o conving. Oricum merge tataie. Ce imi place aici, ets efaptul ca e o staiune foarte linistita si ca in apartament, am o bucatarie complet utiliata. Deci, pot pleca de acasa cu fructe si legume, ca am unde sa le gatesc. Numai Pinky sa aibe pofta.

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am foxt xi noi ieri la plimbare xi xa cautam quinoa. Am bagat xi eu naxul la dovlecei xi cica axta e cereala cerealelor, cea mai tare din parcare. Bibeintelx ca la plafarul de aici nu am gaxit-o. Dar uitandu-ma pe rafturi pe acolo, am gaxit o punga de bixcuiti bio, fara gluten, zahar, xare, xi alte bazaconii, tare buni pareau xa ii dau la molfait la broxcoi. Dar bineintelx ca la data expirarii nu m-am uitat. I-am luat, 13,5 lei xi iex cu ei din magazin xi ii dau mamei xa ii vada. Atunci vedem ca expirau azi. Intru inapoi in magazin xi ii zic vanzatoarei ca axtia expira maine xi nu ii mai vreau. Neximtita aia imi zice ca banii nu mi-i mai da inapoi, xa ii mananc pana maine, daca expira maine. Nu imi venea xa cred ca aud axemenea raxpunx. Bineintelex ca in 2 min am primit banii inpoi, dar ce draci mi-am facut...
Xtiti careva exact care e legea axta a returnarii produxelor xi la noi? Adica in alte tari e voie xa duci un produx inapoi xi dupa 30 zile, daca nu corexpunde xi aici nici nu iex cu el din magazin xi dea nu il mai primexte inapoi??! Nu e prima data cand patexc axta xi tre xa ma documentez xa xtiu exact ce drepturi avem, ca mi xe pare ca prea ixi bat joc de noi, comerciantii axtia.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Pupilici.
Dankutza, daca ii masina voastra si nu luata in leasing pe firma sau masina de firma, atunci nu va trebuie decat asigurarea obligatorie (RCA-ul) care de ceva vreme include si cartea verde pentru strainataturi.

Am vazut poze, filmulete, eu tot fara timp si chef.
Pupilici la toate!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Dankutza, ce face mami tau? a terminat antibioticele? si-a luat uratu de stafilococ talpasita??V-ati hotarat?mergeti in concediu in Grecia?

Fara sa stiu de intrebarea ta, am raspuns mai inainte ca mergem la bulgaroi. Nu ma lasa ai mei sa ma urc pe avio si sa ma duc pe o insula. Mi-au tras un perdaf!...

Mama face in ca tratamentul cu antibiotic. Dupa tretament, urmeaza sa faca un computer tomograf ca sa vada cum e osul. Noua mi se pare ca da semne ca s-ar inchide operatia, acel cm de operatie care supura. Ramane de vazut.

Botezul Cezarei - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Monica - felicitari pt pasii printesei . Ce Mariuca vesela aveti voi! cat mai stati in Georgia?

RamoX nu am maritat beibicucu, il am si-l folosesc la pranz, ca dimineata mi-e mai simplu sa fac fructele cu blender-ul.
Sfecla am curatat-o de coaja si am pus cam 1/6 dintr-una la beibicuc impreuna cu celelalte legume. daca e din aia rosu inchis, se prinde culoarea si de degete, nu mai zic ca toata mancarea iese f rosie. la fiert nu am pus, ca de cand cu beibicucu n-am prea mai facut supa... Pupam Xoricelul fara dintoci si pe mama lui, care-l asteapta pe tati

am vazut pozici cu frumosi foc. pup eu pe Alexul, Sabinutza, señorita Paulita

Lylyana mai ai icre? adica icre de alea facute de mama ta? ca vreau si eu, n-am mancat de 1000 de ani ca mie astea din comert cu gust gretos de peste nu-mi plac deloc...

stiu ca fiecare mama face ce vrea cu copilul ei (desi am ceva retineri cand aud exprimarea asta, dar asta e problema mea ) insa imi permit sa va reamintesc din neajunsurile premergatorului:
- afecteaza coloana copilului, care este inca in formare (cand sta in fudulet singur, daca e obosit, se lasa singur, din premergator nu poate iesi cand singur cand oboseste)
- la baieti apare presiune asupra testiculelor
- premergatorul nu ajuta copilul sa mearga mai devreme (De fapt, s-ar putea chiar sa intarzie dezvoltarea lui. Potrivit unui studiu, unii dintre copiii care au folosit premergatorul au invatat mai greu sa mearga decat cei care nu l-au folosit. Bebelusul are nevoie sa mearga de-a busilea, sa se rostogoleasca si sa stea in fund pentru a-si dezvolta abilitatea de a merge.)
- deplasarea in el se face cu mare viteza, copilul nu apreciaza deloc distantele, obstacolele, pericolele
- ulterior folosirii lui, copilul nu este interesat sa se chinuie sa mearga, dupa ce s-a deplasat cu atata usurinta in premergator
- sprijinul pe picior nu este corect si uneori duce la dificultati in a pasi corect

iar la beneficii... inafara de linistea pe care ti-o ofera tie ca parinte... cam subtire....

evident, toate sunt relative, insa faptul ca sunt tari (ex. Canada) in care comercializarea premergatoarelor a fost interzisa, spune multe lucruri... fiecare cum crede

no, va pup de la Bucovina (nu stiu cine ma intreba, cred ca mai stam inca 1 saptamana asteptand soarele... azi a fost mai cald, adica 14 grade insa acum ploua. evident )

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput