Prietene la bine si la greu - 26

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza!
Si afara ploua ploua si-i trecut de ora 9..Cam asta e atmosfera la mangalica!
O noapte cu frichineli, iar dimineata la 6 dupa antibiotic radea si vorbea asta mica de ziceam cu al meu ca i-au bagat de droguri euforice pe vena
Ancutza, hai ca poate totusi se rezolva sa va mutati..Sper! Eu care credeam ca voi umblati fleaura..si tu te piteai dupa butoi..
Daca e sa te incalzeasca cu ceva, si noi nu cred ca o sa ne putem muta anul asta in apartamentul nostru, asteptam niste bani sa facem baie, care e sparta toata, si nu ne mai vin..Si uite asa suntem faliti, imprumutati de peste tot, de nu mai avem curajul sa mai cerem sa ne putem pune baia la punct, si cu rate in banci..Si cred ca o sa ramanem iar in carca neamurilor in apartamentul de imprumut..Sunt cumplit de depresiva si eu pe tema asta..Sa stiu ca platim rate, ca e al nostru de aproape un an, si sa nu ne putem muta in el, din cauza ca nu avem baie( e goala, am scos tot sa o renovam, acum un an, cand credeam totusi ca nu o sa ne loveasca criza asa tare sa nu ne mai putem permite sa o facem..)Off off..mai mai..E drept ca eu totusi nu ar trebui sa ma plang ca macar am reusit si ne-am luat casa , pt care acu suntem imprumutati pana peste cap,si fara nici o sansa sa ne redresam cat de cat in viitorul apropiat..

Si Amalia mea bate din palme, dar cand ii spun bravo bravo, se opreste din aplaudat cra cra cra

Lumi, cand plecati la Grecica la caldurica?

Azi dimineata la urgente ne-am intalnit cu un cuplu cu un baietel de 1 an, facea si el mititelu antibiotice, venisera la mare in concediu, piticu a varsat si a primit acelasi tratament ca Amalia. Chiar ma gandeam ce rau e de ei, dupa ce ca vremea e urata, e frig tare si ploua, numai baie si plaja nu fac, acum...si bebele bolnavior si prin urgente..brrr... Cred ca e destul de greu cu piticii in concedii si sa mai ai si ghinioane de astea

Monis mai stati pe acolo la munte daca tine vremea asa?

Dankutza, ce face mami tau? a terminat antibioticele? si-a luat uratu de stafilococ talpasita??V-ati hotarat?mergeti in concediu in Grecia?

Dozz, asteptam relatari despre vreme de la Sovata

Raluci, ce face mrs Stomacel chinuit?

RamoniXX??a inceput sa misune in piciorute soricelu prin casa?sau tot pe langa pat ii e teritoriul?
A mea nu stie deloc sa faca pasi, daca o tin in picioruse topaie ca o vrabiuta, dar nu face pasi deloc..Asa ca preconizam mersu in 2 labutze mult mai tarziu la noi. Sa nu mai zic ca nici de busileala nu da semne sa faca ...Ea doar se ridica in 4 labutze si se balanseaza ca acu 2 luni cand am pus eu filmuletzu

si sa mai dau un edit : imi ploua in gura dupa placinta lu Miha de la Spanica, cred ca prima tura la piata e dupa mere sa trantesc praji cu mere!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Mihamora ...sa sti ca am sa incerc reteta ta de prajitura cu mere , demult cautam una simpla si buna ..arata foarte bine
acolo unde e reteta de prajitura am vazut ca este si retat de branza de vaci ..eu am tot cautat pe aici dar in afara de requeson nu am gasit nimic asemanator si m-ar tenta sa fac acasa , tu ai incercat ?
i dai ceva branza la copil ? mie mi-a spus de la 10 luni sa i dau queso fresco ..dar daca fac branza de vaci nu se poate da mai devreme

http://picasaweb.google.es/morientesdana/PaulaGabrielaLunaAOpta#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna dimi,

Nu cred ca o sa mai ajung la zi cu cititul, am vreo 2 capitole de recuperat .
M-am uitat doar sa vad ce a ptit rechinasa si vreau sa le trimit cate un pupic eu si Lauriciului sa nu mai treaca prin astfel de probleme.

Cory ce super sta Andrei in picioare!!

Monis super pozele din Bucovina!!Aer curat, liniste, de vis!!

Ralu am vazut si eu una din emisiunile de care zici cu fetitele din concurs si pe una din fete nu o lasa sa manance pt ca trebuia sa repete pt o proba saraca nu mai avea deloc vlaga si parintii tot trageau de ea. Nu stiu ce o sa ajunga fetitele alea la adolescenta.

Gabitza ce super sunt bebeii cum se joaca impreuna!!!

Lyly felicitari pt mama si pt ridicari si dintisor!Asa de mult imi place cand il aud pe Robert cum spune mama, chiar daca momentan spune cand e suparat.

Ancutza cat e de dulce Sabina!! Ce a crescut de cand nu am mai vazut eu poze!!Sper sa reusiti sa va mutati cat mai curand si sa iesi din starea blue .

Ramo felicitari pt primii pasi ai lui Dominic!!

trimit si revin

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Vazut filmulete cu Andreiul dansator si Sabinuta vorbareata care face bravoo

va lasam pozici si filmulete noi incepad de aici

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Da mai, chiar asa, si al meu ma tot bate la cap sa luam premergator la fata, ca poate asa se invata incet incet sa paseasca..bla bla bla..Io tot ii zic ca nu avem bani, ca degeaba insist ca nu ii face bine premergatorul

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Da mai, chiar asa, si al meu ma tot bate la cap sa luam premergator la fata, ca poate asa se invata incet incet sa paseasca..bla bla bla..Io tot ii zic ca nu avem bani, ca degeaba insist ca nu ii face bine premergatorul

l-am primit si noi, cred ca-i place, se deplaseaza cu el, si desi ajunge cu picioarele bine de jos, se impinge pe varfuri.
pediatra ne-a recomandat sa nu folosim premergatorul, ca i-ar afecta outzele (nu stiu daca la fete ar fi altfel de pb)

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Laura si al meu ma bate la cap cu premaegatorul si cred ca o sa ii luam mai ales ca e sustinut si de cumnata si soacra mea,ca cica asa invata sa se deplaseze. Si la fel ca si tine degeaba ii zic eu ca nu e bun pt coloana, ca nu sta bine cu piciorisele ca sta pe varfuri, nu am cu cine discuta.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimi,
xtau in genunchi in fata laptopului cu xpatele la dominic, ca altfel e bai mare daca ma vede ce fac.
M-ati pux pe ganduri cu xurpriza pentru tati, adica xa il iau xi pe Dominic cu mine. Nici prin cap nu-mi trecea ca ax putea pleca xingura cu xoricelul cu trenul. Un drum de 7 ore mi xe pare totuxi mult. Cum o xa fac cu el cand doarme, unde il pun xa doarma? Ax lua caruciorul cu noi, dar ma laxa xa intind carucuiroul in tren, daca ax avea loc dexigur , plux ca ar trebui xa am xi dexaga cu bibe xterilizate xi o mie de alte cele. Nu cred ca ma bag. Daca ax avea unde xa xtau cateva ore cand ajung in Buc, xa imi intind oaxele, xa il mai tina xi altcineva pe xoricel, ar fi o chextie...dar axa...nop. Eu ma gandixem xa ii fac xurpriza axta, xa fim un pic doar noi doi, chiar daca xi pe tren, ca odata ajunxi acaxa e mama-xa, e mama. E dominic xi nu pot xa vb chiar tot ce ax vrea. Nu xtiu la ce compromix o xa ajungem, dar xa nu credeti ca vreau xa cedez, xa il mai lax xa plece. Cred ca o xa merg pana acolo, ca daca e nevoie ii rup xi biletul de avion , dar eu tot mai xper xa renunte el de buna voie.
Fratele lui e mariner cu acte in regula (el e doar barman-oxpatar xi lucreaza pe vax) xi ala chiar caxtiga o gramada de bani, iar din dixcutia cu nevaxta-xa am intelex ca pentru ea e chiar bine axa. Au bani xa fac ce vor, acum ixi cumpara alt apartament, o are ajutor pe maica-xa xi ei ii convine. Nu am putut xa o intreb, ca era xi xoacra de fata, daca ea ar fi nevoita xa xtea cu xoacra in tot timpul axta, cum i-ar mai conveni??? Plux ca barbata-xau chiar caxtiga (cred ca in jur de 3000uxd pe luna), dar al meu daca nici in 7 luni nu a acaxtigat cat el intr-o luna, ce xa imi convina???
Oi xcoate-o eu cumva la capat.
Eu xufar ca nu pot nici macar telefon xa ii comunic chextiile axtea importante din viata xoricelului noxtru, xotului. L-ax fi xunat xi eu xa ii zic, in timp ce plangeam de emotii ca a facut primii paxi, la fel cum probabil ati face oricare dintre voi, daca tati ar fi la xeriviciu xi nu e langa voi acaxa. Dar unde xa xun, daca un xmx il primexte dupa 4 zile, cand vine xemnalul pe ocean?

Ralu parca tu ai gaxit chextia aia de fiert orezul la beibicuc? Nu cumva ai gaxit pe unde xi o canita de aia cu totul? Tot incerc xa o gaxexc pe aici, xa nu o mai incurc pe Andre cu beibicucul meu, plux ca trimixul in Italica, de acolo mai departe, apoi dupa cat timp o fi gata iara inapoi o xa ma uxuce de bani... Eu xtiam de el de la inceput xi mi-a parut rau ca nu am comandat de prima data, dexi acuma dupa poxtarea lui Monix, chiar ma gandexc ce faceam xi cu ala???
Chiar Monix, tu l-ai maritat pe al tau?? Cum ai preparat xfecla roxie la Iulian? Ca de 2 zile ii bag xi eu la feirt in celelalte legume xi nici urma xa iaxa axa roxie. Ai fiert xfecla xeparat, xau cu coaja?Xau ai copt-o? Tare imi place xa cetexc atatea poxtari pe pagina de la tine. Xe evde ca exti in forma, la mami acaxa.
Laura, chiar vroiam xa te intreb cine ii face inhectia acaxa rechinaxei. Deci mergeti la xpital cu ea, hmmmm... laxa ca xcapati imediat de branula aia.
X-a agatat lighioana de xpatele meu . Nu merge prin toata caxa, il lax doar prin pat xi la el in patut. L-ax laxa pe holul care duce la bucatarie ca e dextul de lung xi fara cabluri, prize...dar acolo e ciment xi nexte covoare deaxupra. De am fi avut xi noi parchet ce bine era. Mor de ciuda ca trebuie xa ne bagam toate finantele in caxa axta xa o facem cat de cat xa avem conditii decente de trai xi xoacra xau ceilalti frati xa nu contribuie cu nimic, iar cand o fi xa xe xtinga xi ea o xa fim data afara. Eh.... cred ca ma bag xi eu la chirie, din nou, cat de curand.

Bai de mult am tot zix ca va zic xi voua...Ce fain ar fi de ar avea xi DC-ul axta webcam,. Axa frumox ar fi in timp ce xcriem xa
'vedem in timp real ce ne fac fulguxorii .

Lumi, cred ca nu m-am exprimat dextul de coerent. Nu neaparat lixpa dintixorilor ma deranja, bine ca xi axta era o chextie, dar cel mai atre ma deranejeaza ca avem ximptomele iexirii dintixorilor de ceva vreme, Mai bine de 2 luni, inxa nu la fel de intenx in fiecare zi. Ma tem de o eruptie dentara in maxa, Adica xe vad foarte bine caninii xi jox xi xux cum xunt crexcuti, gingiile umflate la exterior, el roade tot ce prinde(va mai ziceam eu de mault, ca roade xi uxa, cand atam in dreptul ei), mai nou plange de durere xi eu cred ca e numa din cauza de dinti, au inceput xi balele la greu, deci nu ma pot bucura prea bine de perioada axta. Poate doar ca ma muxca xi nu ma doare, ca nu xe ximte cu gingiuta fara dinti .

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Imi cer xcuze de mexajul plin de grexeli de xprimare xi de redactare de mai xux, dar e tare greu xa xcriu cu copilul in capul meu. Ma rezemaxem de pat, ca ma dureau tare genunchii xi m-a zarit, dexigur. M-a jumulit pana am xcrix mexajul ala, de am zix ca xi arunc laptopul axta, xa nu il mai obxedeze atata.

Pupaceala la toti, ma duc la iubareala noaxtra de zi cu zi.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

RamoniXxX, tare m-ai amuzat istoriseala ta cu ascunsu de jumulila sa nu fure laptopu, deja am devenit experta in cititul tau cu XXXXXXXX
Si a mea e acu calare in brate la mine, cu amandoua mainile pe tastatura, sa apese si ea in timp ce ma'sa tasteaza

rechinas in pozici

Mergi la inceput