Prietene la bine si la greu - 26
Raspunsuri - Pagina 7
lylyana.ion spune:
monisule, mai am icre, ca nu a aparut nimeni pe bancutza aseara sa le manance. miss u
la ce ai scris despre premergator pot doar sa subscriu, si as mai adauga ca nu ai liniste deloc ca parinte, in cele 2 minute cat a stat in el, alex s-a busit de toate mobilele din camera, s-a rasucit in el de statea cu spatele la fata si cat pe ce sa se arunce din el...deci...fara premergator, parerea mea, pam-pam
multu de aprecieri la pozici si filmulete
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion monisule, mai am icre, ca nu a aparut nimeni pe bancutza aseara sa le manance. miss u la ce ai scris despre premergator pot doar sa subscriu, si as mai adauga ca nu ai liniste deloc ca parinte, in cele 2 minute cat a stat in el, alex s-a busit de toate mobilele din camera, s-a rasucit in el de statea cu spatele la fata si cat pe ce sa se arunce din el...deci...fara premergator, parerea mea, pam-pam multu de aprecieri la pozici si filmulete Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra |
Vreau si eu icreeeeeeeeeeeeee, sunt moartea mea (alea facute in casa). Revin, lucrez cu beibicucul
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
DianaR spune:
Am pus inca ceva poze de la ziua pruncilor, primite intre timp, sper sa apou sa pun si ceva "prospaturi". http://family.webshots.com/photo/2847897430061225341EplgUS
Legat de discutia cu premergatoarele, eu cu memoria mea de elefant (si ma mandresc cu ea, tra la la la! ) consider ca daca a fost aici o discutie intinsa pe mai multe pagini si chiar capitole (sau ma rog la fulgusori) s-a retinut ideea si nu va mai obosesc sa ma repet. Dar perfect de acord cu Monis (deci sa ma prezint, Ma numesc Diana si am cateva idei, putine dar fixe rau! alaptati, alaptati si iar alaptati, jos premergatoarele! alint la greu la prunci=mamici tineti-va puiutii in brate ca acum e momentul ). Pupilici!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
lylyana.ion spune:
Ralu, am vazut si eu dispozitivul pt orez, mi-as lua si eu, dar la conditiile de comanda de 100 de ron si 24 lei transportul...poate ne combinam mai multe. as mai intreba si la imaginarium de ude am luat eu beibicucu, daca aduc asa ceva si la ce pret, daca mai intereseaza pe cineva
Dia, eu il pup toata ziua, ca stiu ca mai tarziu nu o sa ma mai lase pupam si noi muschetarii
pozicile noastre
varsta noastra
monis5 spune:
ce tare... Magda Comaneci la barna si Ralu_seby la babycook
da, ma scuzati, nu m-am putut abtine si am dat un refresh la amintirile despre premergatoare .
Diana - mie imi place tare ca la noi au ramas mai multe fete care alapteaza chiar decat la dovlecei, care erau la inceput croite tare pe alaptat. cred ca ne-au folosit enorm incurajarile reciproce, toate informatiile pe care le-am schimbat aici, ca sa nu mai zic ca sunt convinsa de utilitatea informatiilor pentru fetele care au avut ghinion de data asta (pe care le pup pe toate) , dar care vor alapta cu succes pe bebe 2
Lylyana - chiar vreau icreeeeeeeeee
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monis5 spune:
Dankutza - uite aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Quinoa
si aici: http://www.jurnalul.ro/stire-alimentatie-sanatoasa/quinoa-cereala-care-bate-carnea-125762.html
retinerea mea e legata de introducerea cerealelor integrale la copii atat de mici. Diana sau cine stie ne postati si noua info despre subiectul asta?
multumesc de ponturile cu laptele de capra
Lumi - nu ne-ai mai zis, cum mai papa pisicutza?
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monica_80 spune:
hai sa va povestesc faza zilei la noi: iesim frumos la plimbare, mergem spre centru, cand..aproape de centru lume multa adunati grupuri grupulete, masini, toata lumea cu aparate foto, mai mergem putin cameramani, vine unul de la o televiziune la noi sa ma intrebe nu stiu ce, i-am spus ca nu vorbesc georgiana, m-a lasat in pace, cand ajungem in piata din centru...surpriza...a disparut statuia lui stalin http://picasaweb.google.ro/lh/photo/JWmT-SuTgAzLErH2tm1k8g?feat=directlink
asta noapte au venit omuletii de la guvern si au ridicat statuia(precizez ca era singura statue din lume a lui stalin), iar localnicii se revolta pentru ca era simbolul lor iar impreuna cu muzeul atractie turistica, iar batranii chiar sunt fani stalin
de scump Maria 13.12.2009
pozici
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui monica_80 hai sa va povestesc faza zilei la noi: iesim frumos la plimbare, mergem spre centru, cand..aproape de centru lume multa adunati grupuri grupulete, masini, toata lumea cu aparate foto, mai mergem putin cameramani, vine unul de la o televiziune la noi sa ma intrebe nu stiu ce, i-am spus ca nu vorbesc georgiana, m-a lasat in pace, cand ajungem in piata din centru...surpriza...a disparut statuia lui stalin http://picasaweb.google.ro/lh/photo/JWmT-SuTgAzLErH2tm1k8g?feat=directlink asta noapte au venit omuletii de la guvern si au ridicat statuia(precizez ca era singura statue din lume a lui stalin), iar localnicii se revolta pentru ca era simbolul lor iar impreuna cu muzeul atractie turistica, iar batranii chiar sunt fani stalin |
bine ca voi aveti poza cu ea, sunteti in istorie
ultimii romani pozati cu statuia lui stalin
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui monis5 Lylyana - chiar vreau icreeeeeeeeee |
promit sa fac ciste cu o portie cand reveniti in bucuresti. cu ceapa ori fara?
pozicile noastre
varsta noastra
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
N-am mai intrat din lipsa acuta de timp(3 zile am avut musafiri..si 2 zile am strans din urma) iar de ieri..dupa vaccin o tine Andra intr-un marait si scancit...a facut si febra... si ieri si azi...dar am scapat de vaccin.
Am citit tot dar in multe reprize....asa ca incerc sa va zic ce imi vine prin minte
Monis sedere placuta la mama...dar sa se incalzeasca oleaq vremea pe acolo ca sa va bucurati si de aerul curat..de iarba aia mare in care eu as face tumba dupa tumba...
Monica ce fain de voi ca aveti in fiecare zi alt peisaj...ca aveti ce vizita...
Laura imi pare rau pt rechinasa..ca a avut de suferit...si imi pare rau si pt faptul ca "zmeul" a asociat indispozitia rechinasei cu statul tau pe forum "aiurea"...
Lumi poze/filmulete cu mersul de-a busilea ...am sarit eu mesajul...sau nu ai pus inca? Incerc sa iti trimit un PM sper sa ma lase Andra
Ramona esti "ximpatica" cu mesajele tale..si ma regasesc oleaq ...eu am probleme cu tasta "P" tre sa apas tare..nush cat o sa mai mearga smecheria...
Sigur mai aveam ceva de zis ... dar atat m-a tinut memoria.
Mami fericita de strumfita